Το εντελώς διαφορετικό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2020

Το εντελώς διαφορετικό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2020

⍆Σε κανονικές συνθήκες όλοι μας θα ετοιμαζόμασταν για την πιο «διάσημη»... τριήμερη εξόρμηση της χρονιάς, αυτή του Αγιού Πνεύματος.

Φέτος όμως και λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού δεν θα είναι λίγοι αυτοί που δεν θα έχουν την δυνατότητα να αδράξουν την ευκαιρία του τριημέρου για λίγη ξεκούραση και εξορμήσεις, ενώ ερωτηματικό παραμένει αν τελικά θα υπάρξει ευκαιρία ακόμη και για εσωτερικό τουρισμό. Του Αγίου Πνεύματος όμως δεν είναι και για όλους αργία.

Η γιορτή του Αγίου Πνεύματος που φέτος είναι την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 πέφτει πάντα μια μέρα μετά την Κυριακή της Πεντηκοστής. Στο Δημόσιο έχει οριστεί ως επίσημη ημέρα αργίας, ενώ οι ιδιωτικές επιχειρήσεις και τα καταστήματα θα λειτουργήσουν κανονικά.

Όσο αφορά τις εξορμήσεις, που θα αφορούν σίγουρα μόνο τον εσωτερικό τουρισμό, ερωτηματικό παραμένει αν θα μπορούν οι φιλόδοξοι εκδρομείς να καταλύσουν σε μικρά τουριστικά καταλύματα.

Το μόνο δεδομένο σύμφωνα με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις είναι ότι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα είναι ανοικτά μόνο τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας που η έναρξη λειτουργίας τους έχει προγραμματιστεί για την 1η Ιουνίου και άν το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Το άνοιγμα των ξενοδοχείων εποχικής λειτουργίας αναμένεται να επιτραπεί επίσης μέσα στον Ιούνιο, αν και η ακριβής ημερομηνία μένει να ανακοινωθεί.

Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να προγραμματίσει από τώρα εκδρομές που θα περιλαμβάνουν διανυκτερεύσεις παρα μόνο αν έχει προνοήσει να εξασφαλίσει κατάλυμα σε ξενοδοχείο 12μηνης λειτουργίας. Επίσης θα πρέπει να είναι και έτοιμος να αντιμετωπίσει τους αυστηρούς υγειονομικούς κανόνες που θα ισχύουν σε αυτά.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ημερα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος δεν είναι αργία για τον ιδιωτικό τομέα, εκτός των περιπτώσεων που έχει καθιερωθεί ως αργία με έθιμο, ή προβλέπεται από ΣΣΕ, ή ΔΑ.

Αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις την ημέρα αυτή λειτουργούν κανονικά και οι εργαζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να προσέλθουν στην εργασία τους, διαφορετικά δεν δικαιούνται το ημερομίσθιο της ημέρας αυτής.

Κάποιες Συλλογικές Συμβάσεις ή Διαιτητικές Αποφάσεις, είχαν καθιερώσει την ημέρα του Αγίου Πνεύματος ως αργία.

Οι εργαζόμενοι που υπάγονται στις συμβάσεις αυτές, δικαιούνται να μην εργασθούν την ημέρα αυτή λαμβάνοντες οι μεν αμειβόμενοι με ημερομίσθιο, το ημερομίσθιο τους, οι δε αμειβόμενοι με μηνιαίο μισθό, ολόκληρο το μισθό τους, χωρίς περικοπή.

Προσαύξηση κατά 75% οφείλεται στις περιπτώσεις, που υπάρχει σχετικός όρος για καταβολή του στη Σ.Σ.Ε. ή Δ.Α., ή καθορίζει την ημέρα αυτή ως υποχρεωτική αργία, οπότε η ημέρα αυτή, εξομοιώνεται ως προς τις συνέπειες και τα αποτελέσματα, με την αργία της Κυριακής.

Οι κυριότερες Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας ή Διαιτητικές Αποφάσεις στις οποίες έχει τεθεί όρος για αργία την ημέρα του Αγίου Πνεύματος είναι:
· Κλινικές – Οίκοι Ευγηρίας – Διαγνωστικά Κέντρα κλπ. (προβλέπει προσαύξηση 75%)
· Βιβλιοπωλείων – Βιβλιοδετείων – Εκδοτικών οίκων κλπ (προβλέπει προσαύξηση 100%)
· Ναυτιλιακών Πρακτορείων και Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων (προβλέπει προσαύξηση 75%)

· Καπνοβιομηχανίας (κατ’ επιλογή της επιχείρησης με την ημέρα της Υπαπαντής του Κυρίου)
· Χειριστών μηχανημάτων λατομείων πέτρας – μαρμάρου (προβλέπει προσαύξηση 75%)
· Χειριστών ανυψωτικών κλπ μηχανημάτων βιομηχανίας (προαιρετική – εφαρμόζονται οι διατάξεις περί αργιών)
· Χειριστών Τεχνικών Έργων (προβλέπει προσαύξηση 75%)
· Εργαζομένων στις Ημερήσιες Εφημερίδες Αθηνών (προβλέπει προσαύξηση 75%)
· Εργοδηγών – Σχεδιαστών (προβλέπει προσαύξηση 75%)
· Τεχνικών ραδιοφώνου (προβλέπει προσαύξηση 75%)
· Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αθηνών (εφαρμόζονται οι διατάξεις περί αργιών)
· Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών (προβλέπει προσαύξηση 100%)
· Ηλεκτροτεχνιτών Βιομηχανίας (προβλέπει προσαύξηση 75%)
· Ηλεκτροτεχνιτών καταστημάτων (προαιρετική αργία)
· Ρυμουλκών Ναυαγοσωστικών (εφαρμόζονται οι διατάξεις περί Κυριακών και υποχρεωτικών αργιών)
· Φροντιστήρια ξένων γλωσσών (υποχρεωτική αργία)
· Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης (υποχρεωτική αργία)
· Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Αττικής (υποχρεωτική αργία)
· Τυπογράφων επαρχιακών εφημερίδων (υποχρεωτική αργία)
· Φωτοστοιχειοθετών (προβλέπει προσαύξηση 100%)
· Θυρωρών πολυκατοικιών (προβλέπει προσαύξηση 75%)
· Τουριστικών γραφείων(εφαρμόζονται οι διατάξεις περί Κυριακών και υποχρεωτικών αργιών).

Από το dikaiologitika.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,372,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1740,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,45,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,590,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,40,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,652,ΒΙΝΤΕΟ,150,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,61,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,94,ΕΛΛΑΔΑ,222,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,12,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,66,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,94,Κόσμος,9172,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,20,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,64,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5736,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,68,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,51,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,992,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2339,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,38,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,485,Eco-News,2666,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Το εντελώς διαφορετικό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2020
Το εντελώς διαφορετικό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2020
Το εντελώς διαφορετικό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2020
https://i1.wp.com/olastifora.gr/wp-content/uploads/4-14.jpg?resize=800%2C445&ssl=1
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/2020_11.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/2020_11.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content