17 παραστάσεις για να δείτε σήμερα σήμερα online

17 παραστάσεις για να δείτε σήμερα σήμερα online

⍆17 αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μπορείτε ...να απολαύσετε online, σήμερα Σάββατο 2 Μαΐου 2020!
Οι Ελληνικές παραστάσεις που είναι διαθέσιμες online σήμερα:

Φεστιβάλ Αθηνών

Δείτε σήμερα στις 19:00 την παράσταση «Insenso / Όπερα» του Δημήτρη Δημητριάδη, που σκηνοθέτησε ο Μιχαήλ Μαρμαρινός για το Φεστιβάλ Αθηνών 2012, μια παράσταση site specific που, λόγω της μεγάλης επιτυχίας της, επαναλήφθηκε το καλοκαίρι του 2013. Η παράσταση θα προβληθεί στο διαδικτυακό κανάλι του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου και θα παραμείνει διαθέσιμη για 24 ώρες.


Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το Μέγαρο Μουσικής προβάλει σήμερα δύο ξεχωριστές παραστάσεις όπερας το πλαίσιο του κύκλου «Μένουμε σπίτι–Βλέπουμε Μέγαρο». Η μία είναι «Ο Μαγικός Αυλός» του Μότσαρτ και θα προβληθεί σήμερα στις 18:30 και η άλλη είναι «Η Γυναίκα δίχως Σκιά» του Ρίχαρντ Στράους και θα προβληθεί σήμερα στις 21:30.

Δείτε τις παραστάσεις εδώ κι εδώ αντίστοιχα.


Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Η νέα διαδικτυακή δράση του ΔΘΠ αφορά στην προβολή της πολύ επιτυχημένης παράστασης, «Καλιγούλας» του Αλμπέρ Καμύ, η οποία παρουσιάστηκε το 2017, σε σκηνοθεσία Αλίκης Δανέζη-Knutsen με τον Γιάννη Στάνκογλου στον ομώνυμο ρόλο. Η προβολή της παράστασης θα ξεκινήσει σήμερα στις 12:00 μέσω του www.dithepi.gr και θα παραμείνει online για 24 ώρες.

Ίδρυμα Ωνάση

Σήμερα στις 21:00 κάνει live premiere το κορυφαίο έργο της μεσαιωνικής Ευρώπης, η «Θεία Κωμωδία» του Δάντη, σε μια παράσταση της Αργυρώς Χιώτη και των Vasistas, που περιγράφει ένα ταξίδι προς το φως, που αρχίζει τον Απρίλιο του 1300. Με αγγλικούς και ελληνικούς υπότιτλους.

Δείτε την παράσταση εδώ.


Επίσης, για λίγες ημέρες ακόμα, το Ίδρυμα Ωνάση μας ταξιδεύει σε έναν άλλο υποβλητικό και συμβολικό τόπο, το Αρχαίο Θέατρο των Δελφών, προβάλλοντας τις διαπολιτισμικές «Τρωάδες» του Ευριπίδη, με τη μοναδική ματιά του Θεόδωρου Τερζόπουλου (η παράσταση θα παραμείνει στο κανάλι έως τις 6 Μαΐου).

Δείτε την εδώ.

Εθνικό Θέατρο

Το Εθνικό Θέατρο προβάλει σήμερα στις 13:00, την παράσταση «Βοssa Nova», ένα έργο που ανέβηκε το 2008 στο Θέατρο Rex Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη έως αύριο στις 13:00.

Δείτε την παράσταση εδώ.

Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

Το ΚΘΒΕ προβάλει σήμερα στις 21:00, την παράσταση «Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;» της Χρύσας Σπηλιώτη, σε σκηνοθεσία σε σκηνοθεσία Σοφίας Πάσχου.

Δείτε την παράσταση εδώ.

Παραστάσεις από το εξωτερικό που μπορείτε να βρείτε σήμερα online:

Comédie-Française

Η Comédie-Française σήμερα στις 21:30, προβάλει την παράσταση «The Forest» του Αλεξάντρ Οστρόβσκι, σε μετάφραση του André Markowicz και σκηνοθεσία του Piotr Fomenko.

Δείτε την παράσταση εδώ.

Schaubühne του Βερολίνου

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα, η Βερολινέζικη Schaubühne ανεβάζει με ελεύθερη πρόσβαση, μια παράστασή της, η οποία θα είναι διαθέσιμη μόνο από τις 19:30 μέχρι τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα. Σήμερα, προβάλει την παράσταση «The Repetition» του Μίλο Ράου σε σκηνοθεσία του ίδιου. Η παράσταση διαθέτει και αγγλικούς υπότιτλους.

Δείτε την παράσταση εδώ.

Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας

Το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας προβάλει για πρώτη φορά την επιτυχημένη παράσταση του Οσκαρικού σκηνοθέτη Danny Boyle, «Φρανκενστάιν» με τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Τζόνι Λι Μίλερ. Εχθές ανέβηκε στο επίσημο κανάλι του θεάτρου στο YouTube η πρώτη εκδοχή και σήμερα στις 21:00 ανεβαίνει και η δεύτερη. Και οι δύο εκδοχές θα είναι διαθέσιμες για μια εβδομάδα από τη δημοσίευση τους.

Δείτε την παράσταση εδώ.

Metropolitan Opera Νέας Υόρκης

Η Metropolitan Opera Νέας Υόρκης προβάλει την δημοφιλή όπερα «Αΐντα» του Τζουζέπε Βέρντι, σε μουσική διεύθυνση του Τζέιμς Λεβιν. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα της επόμενης ημέρας.

Δείτε την παράσταση εδώ.

Εθνική Όπερα του Παρισιού

Η Εθνική Όπερα του Παρισιού προβάλει σήμερα την «Κάρμεν», τη θρυλική όπερα του του Ζωρζ Μπιζέ. Μπορείτε να την απολαύσετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της θρυλικής Opéra national de Paris και θα παραμείνει διαθέσιμη μέχρι τις 3/5.

Κρατική όπερα της Βιέννης


Κάθε μέρα, η Κρατική όπερα της Βιέννης ανεβάζει και από μία παράσταση στην streaming πλατφόρμα της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε δωρεάν έναν λογαριασμό στην πλατφόρμα της Όπερας. Σήμερα, λοιπόν, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε online, στις 13:00 (ώρα Ελλάδος), την όπερα για παιδιά του Ρίχαρντ Βάγκνερ «Το Δαχτυλίδι των Νιμπελούνγκεν» σε μουσική διεύθυνση του Jendrik Springer.

Δείτε την παράσταση εδώ.

Globe Theatre

Το ιστορικό Globe Theatre προβάλει το αριστούργημα του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» σε σκηνοθεσία Dominic Dromgoole. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη έως την Κυριακή 3/5.

Δείτε την παράσταση εδώ.

Μπαλέτα Béjart

Τα διάσημα μπαλέτα Bejart ανανέωσαν το δωρεάν διαθέσιμο ψηφιακό τους υλικό, οπότε σήμερα μπορείτε να δείτε δύο νέες παραστάσεις, το «Swan Song» του Giorgio Madia και το «Eclats» του Julio Arozarena, που θα είναι διαθέσιμες έως την Κυριακή 3/5.

Δείτε τις παραστάσεις εδώ.

Κι άλλες θεατρικές παραστάσεις online!

Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε παλαιότερες παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου, που είναι διαθέσιμες online στο ψηφιοποιημένο αρχείο του, τη νέα υπηρεσία on demand του Θεάτρου Τέχνης, που μπορείτε να παρακολουθήσετε παραστάσεις έναντι χαμηλού αντιτίμου, εμβληματικές παραστάσεις από το αρχείο του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, καθώς και άλλες πολλές παραστάσεις που διατίθενται ελεύθερα στο διαδίκτυο!
Το διάβασα στο www.zougla.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: 17 παραστάσεις για να δείτε σήμερα σήμερα online
17 παραστάσεις για να δείτε σήμερα σήμερα online
17 παραστάσεις για να δείτε σήμερα σήμερα online
https://www.zougla.gr/assets/images/2860712.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/17-online.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/17-online.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content