Παγκόσμια προσευχή υπέρ της θεραπείας των ασθενών από την πανδημία στις 14 Μαΐου (ΒΙΝΤΕΟ)

Παγκόσμια προσευχή υπέρ της θεραπείας των ασθενών από την πανδημία στις 14 Μαΐου (ΒΙΝΤΕΟ)

⍆Δέηση υπέρ της θεραπείας των ασθενών και της ενίσχυσης όλων όσοι δοκιμάζονται...
από την πανδημία, ανέπεμψε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στο παρεκκλήσιο του θαυματουργού Αγιάσματος στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής Βαλουκλή, χθες Κυριακή των Μυροφόρων, σε ειδικές συνθήκες περιοριστικών μέτρων.
Κατά τη διάρκεια του προσκυνήματός του στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής Βαλουκλή, σε σύντομη ομιλία του, ο κ.κ. Βαρθολομαίος αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων και στην πρωτοβουλία της “Higher Committee of Human Fraternity” (Ανώτατη Επιτροπή Ανθρώπινης Αδελφοσύνης).
Τί είναι η “Higher Committee of Human Fraternity”;
Πρόκειται για μια Επιτροπή, που συνεστήθη τον Φεβρουάριο 2019, μετά την υπογραφή κοινής Δήλωσης από τον Πάπα Ρώμης και τον Μεγάλο Ιμάμη του Αλ-Αζχάρ για την επικράτηση της πανανθρώπινης αδελφοσύνης επί της γης.
Η «Ανώτατη Επιτροπή Ανθρώπινης Αδελφοσύνης» αποτελείται από πολλούς διεθνείς θρησκευτικούς ηγέτες, ακαδημαϊκούς της εκπαίδευσης και πολιτιστικούς ηγέτες που εμπνεύστηκαν από το Έγγραφο για την Ανθρώπινη Αδελφοσύνη και είναι αφοσιωμένοι στο να μοιράζονται το μήνυμα αμοιβαίας κατανόησης και ειρήνης.
Επιπλέον, η Επιτροπή θα παρέχει συμβουλές για μια ποικιλία πρωτοβουλιών, συμπεριλαμβανομένου του Abrahamic Family House που θα χτιστεί στο Αμπού Ντάμπι.

Καθώς η Ανώτατη Επιτροπή Ανθρωπίνων Αδελφικών Διεθνών δραστηριοτήτων προχωρά, η συμμετοχή της θα επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει και ηγέτες άλλων θρησκειών, δογμάτων και πεποιθήσεων, ενώ φιλοδοξεί να αναλάβει σύνθετες προκλήσεις που αφορούν κοινότητες όλων των θρησκειών, με μια προσέγγιση διαφάνειας, μάθησης και διαλόγου. 
Η Επιτροπή βρίσκεται επί του παρόντος στα αρχικά στάδια της σύστασής της, δημιουργώντας τις βάσεις για τις μελλοντικές της δράσεις.

Σχετικό δημοσίευμα του Γραφείου Τύπου του Βατικανού σχετικά με το κάλεσμα της 14ης Μαΐου μπορείτε να βρείτε εδώ

Με την εν λόγω πρωτοβουλία καλούνται όλοι οι Θρησκευτικοί ηγέτες και οι πιστοί των διαφόρων θρησκειών, την 14η Μαΐου (μεταξύ άλλων, ημέρα ανακήρυξης του Ισραήλ σε ανεξάρτητο κράτος), να εντείνουν τις προσευχές τους προς τον άγιο Θεό να σώσει την ανθρωπότητα από τον μέγα κίνδυνο της πανδημίας με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπη.
Επίσης, να αποτελέσει την αφορμή, ώστε μετά την υπέρβαση αυτής της κρίσεως, όπως είπε ο Πατριάρχης, όλοι οι άνθρωποι να συνεργαστούν «με αγάπη, με αλληλεγγύη, με αμοιβαίο σεβασμό, ώστε ο κόσμος, που θα ακολουθήσει αυτή την παγκόσμια και σοβαρά κρίση, να είναι ένας κόσμος καλύτερος από αυτόν τον οποίο ζούμε αυτή τη στιγμή».
«Κληθέν και το Οικουμενικό Πατριαρχείο να ενώσει τας προσευχάς του, και την σύμπραξίν του προς αυτή την ιερά κατεύθυνσιν, ασφαλώς εδέχθη να το πράξει και να καλέσει τα απανταχού τέκνα του να προσευχηθούν ιδιαιτέρως αυτήν την ημέρα, που είναι Πέμπτη, 14 Μαϊου, για την υπέρβαση της κρίσεως και την θεραπείαν των ασθενών, για την ενίσχυσιν των ιατρών, των νοσοκόμων, των εθελοντών και όλων των συμβαλλόντων εις αυτήν την ιεράν προσπάθειαν, και να έχουμε εις το εξής περισσοτέραν αγάπην, αμοιβαίον σεβασμόν και αλληλεγγύην, όλοι οι άνθρωποι και όλοι οι λαοί, ώστε πράγματι να γίνεται και επί της γης το θέλημα του αγίου Θεού “ως εν ουρανώ”. Αμήν». 
Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Φεβρουάριο η “Higher Committee of Human Fraternity” προσκάλεσε τον Παναγιώτατο στο επετειακό συνέδριο που διοργάνωσε στο Αμπού Ντάμπι. Στην ομιλία του, ο Πατριάρχης είχε επισημάνει τον σημαντικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι θρησκείες για την επικράτηση της ειρήνης στον κόσμο και την προώθηση του σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, μέσα σε πνεύμα αλληλεγγύης και διαφύλαξης των θεμελιωδών ελευθεριών.
Το διάβασα στο el.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Παγκόσμια προσευχή υπέρ της θεραπείας των ασθενών από την πανδημία στις 14 Μαΐου (ΒΙΝΤΕΟ)
Παγκόσμια προσευχή υπέρ της θεραπείας των ασθενών από την πανδημία στις 14 Μαΐου (ΒΙΝΤΕΟ)
Παγκόσμια προσευχή υπέρ της θεραπείας των ασθενών από την πανδημία στις 14 Μαΐου (ΒΙΝΤΕΟ)
https://images.khaleejtimes.com/storyimage/KT/20200503/ARTICLE/200509602/AR/0/AR-200509602.jpg&NCS_modified=20200504044311&exif=.jpg
https://i.ytimg.com/vi/gsbzzs5B4G0/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/14.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/14.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content