Παγκόσμια προσευχή υπέρ της θεραπείας των ασθενών από την πανδημία στις 14 Μαΐου (ΒΙΝΤΕΟ)

Παγκόσμια προσευχή υπέρ της θεραπείας των ασθενών από την πανδημία στις 14 Μαΐου (ΒΙΝΤΕΟ)

⍆Δέηση υπέρ της θεραπείας των ασθενών και της ενίσχυσης όλων όσοι δοκιμάζονται...
από την πανδημία, ανέπεμψε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στο παρεκκλήσιο του θαυματουργού Αγιάσματος στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής Βαλουκλή, χθες Κυριακή των Μυροφόρων, σε ειδικές συνθήκες περιοριστικών μέτρων.
Κατά τη διάρκεια του προσκυνήματός του στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής Βαλουκλή, σε σύντομη ομιλία του, ο κ.κ. Βαρθολομαίος αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων και στην πρωτοβουλία της “Higher Committee of Human Fraternity” (Ανώτατη Επιτροπή Ανθρώπινης Αδελφοσύνης).
Τί είναι η “Higher Committee of Human Fraternity”;
Πρόκειται για μια Επιτροπή, που συνεστήθη τον Φεβρουάριο 2019, μετά την υπογραφή κοινής Δήλωσης από τον Πάπα Ρώμης και τον Μεγάλο Ιμάμη του Αλ-Αζχάρ για την επικράτηση της πανανθρώπινης αδελφοσύνης επί της γης.
Η «Ανώτατη Επιτροπή Ανθρώπινης Αδελφοσύνης» αποτελείται από πολλούς διεθνείς θρησκευτικούς ηγέτες, ακαδημαϊκούς της εκπαίδευσης και πολιτιστικούς ηγέτες που εμπνεύστηκαν από το Έγγραφο για την Ανθρώπινη Αδελφοσύνη και είναι αφοσιωμένοι στο να μοιράζονται το μήνυμα αμοιβαίας κατανόησης και ειρήνης.
Επιπλέον, η Επιτροπή θα παρέχει συμβουλές για μια ποικιλία πρωτοβουλιών, συμπεριλαμβανομένου του Abrahamic Family House που θα χτιστεί στο Αμπού Ντάμπι.

Καθώς η Ανώτατη Επιτροπή Ανθρωπίνων Αδελφικών Διεθνών δραστηριοτήτων προχωρά, η συμμετοχή της θα επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει και ηγέτες άλλων θρησκειών, δογμάτων και πεποιθήσεων, ενώ φιλοδοξεί να αναλάβει σύνθετες προκλήσεις που αφορούν κοινότητες όλων των θρησκειών, με μια προσέγγιση διαφάνειας, μάθησης και διαλόγου. 
Η Επιτροπή βρίσκεται επί του παρόντος στα αρχικά στάδια της σύστασής της, δημιουργώντας τις βάσεις για τις μελλοντικές της δράσεις.

Σχετικό δημοσίευμα του Γραφείου Τύπου του Βατικανού σχετικά με το κάλεσμα της 14ης Μαΐου μπορείτε να βρείτε εδώ

Με την εν λόγω πρωτοβουλία καλούνται όλοι οι Θρησκευτικοί ηγέτες και οι πιστοί των διαφόρων θρησκειών, την 14η Μαΐου (μεταξύ άλλων, ημέρα ανακήρυξης του Ισραήλ σε ανεξάρτητο κράτος), να εντείνουν τις προσευχές τους προς τον άγιο Θεό να σώσει την ανθρωπότητα από τον μέγα κίνδυνο της πανδημίας με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπη.
Επίσης, να αποτελέσει την αφορμή, ώστε μετά την υπέρβαση αυτής της κρίσεως, όπως είπε ο Πατριάρχης, όλοι οι άνθρωποι να συνεργαστούν «με αγάπη, με αλληλεγγύη, με αμοιβαίο σεβασμό, ώστε ο κόσμος, που θα ακολουθήσει αυτή την παγκόσμια και σοβαρά κρίση, να είναι ένας κόσμος καλύτερος από αυτόν τον οποίο ζούμε αυτή τη στιγμή».
«Κληθέν και το Οικουμενικό Πατριαρχείο να ενώσει τας προσευχάς του, και την σύμπραξίν του προς αυτή την ιερά κατεύθυνσιν, ασφαλώς εδέχθη να το πράξει και να καλέσει τα απανταχού τέκνα του να προσευχηθούν ιδιαιτέρως αυτήν την ημέρα, που είναι Πέμπτη, 14 Μαϊου, για την υπέρβαση της κρίσεως και την θεραπείαν των ασθενών, για την ενίσχυσιν των ιατρών, των νοσοκόμων, των εθελοντών και όλων των συμβαλλόντων εις αυτήν την ιεράν προσπάθειαν, και να έχουμε εις το εξής περισσοτέραν αγάπην, αμοιβαίον σεβασμόν και αλληλεγγύην, όλοι οι άνθρωποι και όλοι οι λαοί, ώστε πράγματι να γίνεται και επί της γης το θέλημα του αγίου Θεού “ως εν ουρανώ”. Αμήν». 
Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Φεβρουάριο η “Higher Committee of Human Fraternity” προσκάλεσε τον Παναγιώτατο στο επετειακό συνέδριο που διοργάνωσε στο Αμπού Ντάμπι. Στην ομιλία του, ο Πατριάρχης είχε επισημάνει τον σημαντικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι θρησκείες για την επικράτηση της ειρήνης στον κόσμο και την προώθηση του σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, μέσα σε πνεύμα αλληλεγγύης και διαφύλαξης των θεμελιωδών ελευθεριών.
Το διάβασα στο el.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,355,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1718,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,31,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,568,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,25,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,620,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,29,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,35,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,38,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,68,Κόσμος,9092,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,29,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5704,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2279,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,18,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,444,Eco-News,2644,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Παγκόσμια προσευχή υπέρ της θεραπείας των ασθενών από την πανδημία στις 14 Μαΐου (ΒΙΝΤΕΟ)
Παγκόσμια προσευχή υπέρ της θεραπείας των ασθενών από την πανδημία στις 14 Μαΐου (ΒΙΝΤΕΟ)
Παγκόσμια προσευχή υπέρ της θεραπείας των ασθενών από την πανδημία στις 14 Μαΐου (ΒΙΝΤΕΟ)
https://images.khaleejtimes.com/storyimage/KT/20200503/ARTICLE/200509602/AR/0/AR-200509602.jpg&NCS_modified=20200504044311&exif=.jpg
https://i.ytimg.com/vi/gsbzzs5B4G0/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/14.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/14.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content