================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Συνετρίβη σε σπίτια αεροσκάφος στο Πακιστάν με 107 επιβαίνοντες

⍆Aεροσκάφος των Πακιστανικών Διεθνών Αερογραμμών (Pakistan International Airlines)... με 99 επιβάτες και οκταμελές πλήρωμα συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή κόντα στο Καράτσι στο Πακιστάν. 

Το αεροσκάφος εκτελούσε διαδρομή από τη Λαχόρη στο Καράτσι και συνετρίβη κοντά στο Καράτσι, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ΜΜΕ.Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος συνετρίβη σε σπίτια κοντά στο αεροδρόμιο.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα επικαλούμενα την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας, η επικοινωνία με το αεροσκάφος χάθηκε ένα λεπτό πριν την προσγείωση.Ομάδες διάσωσης και ασφαλείας βρίσκονται στο σημείο της συντριβής και έχουν ξεκινήσει επιχειρήσεις διάσωσης.


Ο υπουργός Υγείας του Πακιστάν κήρυξε έκτακτη ανάγκη σε όλα τα μεγάλα νοσοκομεία του Καράτσι. Το 2019 αεροσκάφος της ίδιας εταιρείας διέφυγε παρόμοιο συμβάν καθώς ξέφυγε από τον διάδρομο προσγείωσης στο αεροδρόμιο Τζιλγκίτ.

Το διάβασα στο www.protothema.gr
Συνετρίβη σε σπίτια αεροσκάφος στο Πακιστάν με 107 επιβαίνοντες Reviewed by ploumistos.com on 5:19 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.