H πατέντα με τον κωδικό WO 2020 060606 ή αλλιώς 2020 666 φέρνει την παγκόσμια υποδούλωση

H πατέντα με τον κωδικό WO 2020 060606 ή αλλιώς 2020 666 φέρνει την παγκόσμια υποδούλωση

⍆Επειδή ο αριθμός 666 ανέκαθεν, αλλά ειδικά στις μέρες μας προκαλεί ανησυχίες κυκλοφόρησε... η πατέντα ευρεσιτεχνίας με κωδικό WO 2020 060606. Επειδή το θέμα της ευρεσιτεχνίας αυτής είναι εξαιρετικά σοβαρό κι εδώ και μέρες κυκλοφορούν ακρότατα και όχι απλά ακραία σενάρια για τον BILL GATES, την εμμονή του με τα εμφυτεύματα και όχι απλά τα microchips και το χάραγμα της Αποκάλυψης, ας δούμε πως έρχεται η παγκόσμια υποδούλωση .

Σύμφωνα με το άρθρο του el.gr το καλοκαίρι του 2019 λοιπόν και συγκεκριμένα στις 5 Ιουλίου του 2019, κατατέθηκε στο παγκόσμιο γραφείο πατεντών από την MICROSOFT TECHNOLOGY LICENSING, LLC [US/US] η παρακάτω αίτηση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

H πατέντα κατετέθη με τον αριθμό με τον κωδικό WO 2020 060606, (στο link που ανοίγει μπορείτε να διαβάσετε μόνοι σας τα πάντα γύρω από την πατέντα, αφού το μενού του link είναι ενεργό) από τη Microsoft Technology Licensing LLC (MTL), Redmond, εταιρείας του ομίλου Microsoft και αναφέρεται σε ένα “σύστημα” κρυπτογράφησης που χρησιμοποιεί “δεδομένα δραστηριότητας σώματος” με σκοπό να ελέγχεται από απόσταση η παροχή εργασίας από τους εργαζόμενους, μέσω του απόλυτου ελέγχου και της καταγραφής ουσιαστικά των αισθήσεών τους αλλά και των λειτουργιών του σώματός τους. Περισσότερα θα διαβάσετε παρακάτω. Δείτε πρώτα τα στοιχεία.Δείτε εδώ τις 38 σελίδες της ανάλυσης του όλου συστήματος, όπως αυτές κατατέθηκαν στο γραφείο διεθνών πατεντών.

Σχετικό είναι και το έγγραφο Neurogress ET AL, “MECHATRONIC SYSTEMS CONTROL VIA NEURAL INTERFACE NEUROGRESS”, 08 February 2018 (2018-02-08), ενώ εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα επεξηγηματικά διαγράμματα της πατέντας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Τα κρυπτονομίσματα δεν τυπώνονται ούτε “κόβονται” σαν τα πραγματικά χρήματα και επιδιώκεται να τα αντικαταστήσουν πλήρως. Οι διαφημιστές τους που τα προωθούν, λένε ότι «ανακαλύπτονται» μέσω της διαδικασίας του mining, όπως ο χρυσός. Ψάχνεις δηλαδή προσφερόμενη εργασία και ευκαιρίες επενδύσεων και έτσι βγάζεις λεφτά χωρίς να πιάνεις στα χέρια σου χαρτονομίσματα, αλλά καθώς σου μεταφέρονται στο λογαριασμό σου πιστωτικές μονάδες που έχουν αντιστοιχία για την ώρα με όλα τα σύγχρονα νομίσματα, τα οποία ευελπιστούν να καταργηθούν, υπέρ αυτού του παγκόσμιου άυλου κρυπτονομίσματος.

Είναι δηλαδή τα κρυπτονομίσματα, ψηφιακά νομίσματα που χρησιμοποιούνται για την άμεση, ανέπαφη συναλλαγή, παρακάμπτοντας οιοδήποτε ενδιάμεσο μέρος (κράτος, τράπεζες, αρχές).

Υπάρχουν ήδη χώρες, στις οποίες μισθοί πληρώνονται σε κρυπτονομίσματα. Η Νέα Ζηλανδία αποτελεί την πρώτη χώρα που νομιμοποίησε την πληρωμή μισθών με κρυπτονόμισμα, έπειτα από την οδηγία που εξέδωσαν το υπουργείο Εσωτερικών Εσόδων και η εφορία για την πειραματική εφαρμογή, από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 και αρχικά για μία τριετία, της πληρωμής των μισθών των υπαλλήλων σε κρυπτονόμισμα. Το πρώτο κρυπτονόμισμα ήταν το bitcoin.

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η MICROSOFT
Η εταιρεία θέλει να αναπτύξει ένα δικό της σύστημα χρήσης κρυπτονομισμάτων. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα σύστημα τραπεζικών πιστωτικών μονάδων (credit points) για τις οποίες μιλώ εδώ και 20 χρόνια, που θα επιτρέπει στους κατόχους τους να τα χρησιμοποιούν μέσω πιστωτικών καρτών, ή του κινητού, ή ενός εμφυτεύματος για πληρωμές ή εισπράξεις!! Εφόσον καθιερωθεί και αντικαταστήσει οποιοδήποτε άλλο νόμισμα, τότε χωρίς αυτό δεν θα μπορείς ούτε να αγοράσεις ούτε να πουλήσεις τίποτε και βεβαίως δεν θα μπορείς να αποδείξεις ποιος είσαι.

Πόσο γρήγορα μπορεί να γίνει αυτό; 
Σας πληροφορώ τόσο γρήγορα όσο γρήγορα μας μάντρωσαν με τον κορωνοϊό.

Αυτό έρχεται και δένει με τον στίχο 13.16-17 της Αποκάλυψης του Ιωάννη :

Αποκ. 13,16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,

Αποκ. 13,17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

Βλέπετε, για να χρησιμοποιήσει κανείς αυτά τα άυλα νομίσματα, θα πρέπει να είναι συνδεδεμένος με το σύστημα με το οποίο θα πληρώνονται όλοι.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΕΝΤΑ:
Με αυτή την πατέντα που δημιούργησε η Microsoft, σκοπός της είναι να χρησιμοποιεί την καταγραφή των λειτουργιών του οργανισμού μας, για να παρακολουθεί πότε το σώμα έχει ολοκληρώσει ένα έργο, μια δουλειά, προκειμένου να πληρωθεί με τα άυλα νομίσματα.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ;
Όπως αναφέρει η αίτηση κατάθεσης περιγράφοντας την πατέντα στο σημείο που δίνει την περίληψη της πατέντας (abstract):

A server may provide a task to a device of a user which is communicatively coupled to the server. A sensor communicatively coupled to or comprised in the device of the user may sense body activity of the user. Body activity data may be generated based on the sensed body activity of the user. The cryptocurrency system communicatively coupled to the device of the user may verify if the body activity data satisfies one or more conditions set by the cryptocurrency system, and award cryptocurrency to the user whose body activity data is verified.
Μετάφραση: Ένας σέρβερ (κεντρικός υπολογιστής) θα μπορεί να προσφέρει μια εργασία στη συσκευή ενός χρήστη που θα είναι επικοινωνιακά (ασύρματα) συνδεδεμένη με τον σέρβερ (κεντρικός υπολογιστής). Ένας αισθητήρας επικοινωνιακά (ασύρματα) συνδεδεμένος με τη συσκευή ή περιλαμβανόμενος μέσα στη συσκευή του χρήστη, θα μπορεί να αισθάνεται τη σωματική δραστηριότητα του χρήστη. Τα δεδομένα της σωματικής δραστηριότητας μπορούν να δημιουργούνται με βάση τη σωματική του δραστηριότητα, όπως την αισθάνεται ο χρήστης. Το σύστημα των κρυπτονομισμάτων που θα συνδέεται ασύρματα με την συσκευή του χρήστη θα μπορεί να πιστοποιεί αν τα δεδομένα σωματικής δραστηριότητας ικανοποιούν μία ή περισσότερες συνθήκες που θα ορίζονται από το σύστημα κρυπτονομίσματος και θα προσφέρει κρυπτονομίσματα στον χρήστη τα δεδομένα του οποίου έχουν πιστοποιηθεί.

Με πιο απλά λόγια, σύμφωνα με την Micorsoft, ο χρήστης, ο καθημερινός δηλαδή άνθρωπος, θα είναι συνεχώς συνδεδεμένος με ένα κέντρο ελέγχου, μέσω μίας τεχνολογίας, η οποία θα συλλέγει δεδομένα για οτιδήποτε κάνει το σώμα του. Για να γίνει αυτό, πρέπει ένα εμφύτευμα (ο όρος microchip είναι πολύ φτωχός για να το αποδώσει) εμφυτευμένο στο σώμα και συνδεδεμένο κατάλληλα με τον εγκέφαλο, να παίρνει αναφορά για το σύνολο των εισερχομένων δεδομένων, όχι μόνο των πέντε αισθήσεων αλλά και των δραστηριοτήτων των οργάνων του σώματος. Το φτωχό τσιπάκι εντοπισμού θέσης και προσδιορισμού της ταυτότητος κάποιου, αποτελεί δηλαδή τεχνολογία της εποχής των σπηλαίων μπροστά στο εμφύτευμα αυτό. Έτσι θα προσφέρεται εργασία, μόνιμη ή κατ΄αποκοπήν και όποιος θέλει να την κάνει ή σε όποιον ανατεθεί θα αποδεικνύει ότι την έκανε, επειδή ο ίδιος ο εργαζόμενος θα ξέρει αν την έκανε ή όχι. Ότι ξέρει ο εργαζόμενος θα ξέρει και ο κεντρικός υπολογιστής που ουσιαστικά θα είναι και ο εργοδότης. Ο αρχικός εργοδότης, αν υπάρχουν ιδιώτες εργοδότες στο μέλλον, θα υποβάλει το αίτημα για τις εργασίες που θέλει στον κεντρικό υπολογιστή, που θα είναι ο ενδιάμεσος εργοδότης και ο εργαζόμενος που ψάχνει εργασία θα βρίσκει το αίτημα και αν ανταποκριθεί αυτό, ο κεντρικός υπολογιστής θα ξέρει άμεσα αν έγινε η δουλειά και θα μεταφέρει κρυπτονομίσματα από το λογαριασμό του αρχικού εργοδότη στο λογαριασμό του εργαζόμενου. Ούτε επιθεώρηση εργασίας, ούτε ΙΚΑ, ούτε επιστάτες, ούτε διευθυντές, όλα απλά αυτόματα και ωραία και πάνω από όλα το άγρυπνο μάτι του Μεγάλου Αδελφού.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Θα μπορεί κάποιος, να αναθέτει στον κεντρικό υπολογιστή την καθαριότητα του σπιτιού του. Ο κεντρικός υπολογιστής θα προσφέρει την εργασία και όποιος ανταποκριθεί και την κάνει σύμφωνα με τις προδιαγραφές που όρισε ο αρχικός εργοδότης, θα πληρώνεται αμέσως ενώ κάνει το οτιδήποτε σε οποιοδήποτε στάδιο και αν έχει ολοκληρώσει την εργασία του, αφού ότι γνωρίζει ο ίδιος θα το γνωρίζει και ο κεντρικός σέρβερ, που δεν θα είναι ένας απλός σέρβερ που έχουμε σήμερα κατά νου, αλλά ένας υπερεγκέφαλος τεχνητής νοημοσύνης (Α.Ι.) που θα αισθάνεται ότι αισθάνεται και ο κάθε εργαζόμενος. Μόνο που ο κεντρικός υπολογιστής (σέρβερ) θα αισθάνεται ότι ο κάθε εργαζόμενος, είτε αυτός εργάζεται είτε όχι.

Ο κωδικός αυτής της πατέντας είναι το WO 2020 06 06 06 (ή αλλιώς θα μπορούσε να είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ 2020, 666). Θα φάνταζε σαν κακόγουστο αστείο, αν δεν ήταν αναρτημένη η αίτηση αυτή.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜICROSOFT
Άπαξ και η προαναφερθείσα τεχνολογία χρησιμοποιηθεί, ειδικοί αναρωτιούνται, αν θα υπάρχουν προβλήματα, σχετικά με τα θέματα ιδιωτικότητας, καθώς ο πολίτης θα είναι συνδεδεμένος συνεχώς με έναν σέρβερ και θα παρακολουθούνται και θα καταγράφονται όλες οι δραστηριότητες των αισθήσεων και των οργάνων του σώματός του. Τι βλέπει, τι ακούει, αν κρυώνει, αν κοιμάται, αν θυμώνει, οτιδήποτε μα οτιδήποτε και αν κάνει. Η λέξη ιδιωτικότητα ακούγεται σαν ανέκδοτο.

Σημαντικό είναι να γνωρίζουμε πως η πλειοψηφία των κρυπτονομισμάτων (Bitcoin για παράδειγμα) είναι αποκεντρωμένα. Εντούτοις, το συγκεκριμένο θα ελέγχεται από την Microsoft!!!

Όλα αυτά, συνδυαζόμενα με την ταυτότητα ΙD2020 που προωθεί ο BILL GATES ιδρυτής της MICROSOFT, σε συνδυασμό με την προωθούμενη ψηφιακή μέθοδο απόδειξης της υγείας του καθενός λόγω της πανδημίας του COVID 19 (κορωνοϊός), αποτελούν ένα παζλ ολοκληρωμένο, χωρίς κανένα μυστήριο και χωρίς να λείπει πλέον κανένα κομμάτι και καμία θεωρία συνωμοσίας, αλλά ένα σύνολο δεδομένων που δείχνει το τι μπορεί να εφαρμοστεί στο άμεσο μέλλον.

Μία πατέντα δεν την υποβάλεις στο παγκόσμιο γραφείο πατεντών αν δεν την έχεις έτοιμη.

Το θέμα είναι αν η ελίτ της εθνικής δεξιάς, που εκφράζεται στις μέρες μας από τον Τραμπ και τον Πούτιν, επιτρέψουν κάτι τέτοιο.

Ένα παγκόσμιο έλεγχο σαν αυτόν, τον θέλουν και οι δύο ελίτ. Και η δεξιά και η αριστερή. Το θέμα είναι αν η προσωρινή τους λυκοφιλία διαρκέσει ή οδηγήσει στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το διάβασα στο el.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,535,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2148,ΑΠΟΨΕΙΣ,115,Άρθρα,832,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,191,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,941,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,218,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1007,ΒΙΝΤΕΟ,567,ΒΟΛΟΣ,103,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1865,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,279,Ειδηση-ολόγιο,9243,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,2055,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,87,ΖΩΗ,239,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,123,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,114,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1246,Κόσμος,10278,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,61,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,827,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1707,Πολιτική,6956,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6279,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,91,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,73,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1308,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3379,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,94,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,127,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,810,Eco-News,2959,GP - info,5,voice healing therapy,91,
ltr
item
Ploumistos.com: H πατέντα με τον κωδικό WO 2020 060606 ή αλλιώς 2020 666 φέρνει την παγκόσμια υποδούλωση
H πατέντα με τον κωδικό WO 2020 060606 ή αλλιώς 2020 666 φέρνει την παγκόσμια υποδούλωση
H πατέντα με τον κωδικό WO 2020 060606 ή αλλιώς 2020 666 φέρνει την παγκόσμια υποδούλωση
https://i.ytimg.com/vi/2ZHq1wf0BY4/hqdefault.jpg
https://i.ytimg.com/vi/2ZHq1wf0BY4/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/04/h-wo-2020-060606-2020-666.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/04/h-wo-2020-060606-2020-666.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content