================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

«Christian Dior: Designer of Dreams»: Περιηγηθείτε online στην αναδρομική έκθεση του σπουδαίου δημιουργού

⍆Με τον κόσμο να είναι σε εκούσια απομόνωση λόγω της πανδημίας του κοροναϊού,...
ο οίκος Dior διαθέτει στο διαδίκτυο την έκθεση «Christian Dior: Designer of Dreams».

Η έκθεση -με την πρωτότυπη επωνυμία «Christian Dior: Couturier du Reve»- έλαβε χώρα στο Musée des Arts Décoratifs στο Παρίσι, από το 2017 έως το 2018 και, τον επόμενο χρόνο, φιλοξενήθηκε στο Victoria and Albert Museum στο Λονδίνο, ιχνηλατώντας την εξέλιξη του Christian Dior από το μεταπολεμικό Παρίσι έως τις μέρες μας.

Εκτός από την εξέλιξη του γαλλικού οίκου, περιλαμβάνει και την περίοδο κομψότητας «New Look» του Dior και είναι φόρος τιμής στους εκεί εμβληματικούς διευθυντές δημιουργικού. Η πλούσια σε υλικό έκθεση περιλαμβάνει αρχειακό υλικό 70 χρόνων, από υπέροχες τουαλέτες-εκθέματα, σκίτσα του ίδιου του Dior, αξεσουάρ, αντίκες, και φωτογραφίες, ενώ εκτός από τον Christian Dior, τα εκθέματα ακολουθούν και τους σχεδιαστές που τον διαδέχθηκαν, όπως ο Yves Saint Laurent και ο John Galliano.

Ο οίκος είχε καταγράψει τη δημιουργία της έκθεσης και είχε επίσης οργανώσει μια εικονική περιήγησή της σε ντοκιμαντέρ το οποίο διατίθεται πλέον στο κανάλι του Dior στο YouTube. Το ντοκιμαντέρ είναι ένας συναρπαστικός διάλογος μεταξύ των δύο επιμελητών της έκθεσης, της Florence Müller και του Olivier Gabet με αγγλικούς υπότιτλους.

Ξεκινήστε την μοναδική εμπειρία της εικονικής περιήγησης εδώ:

«Christian Dior: Designer of Dreams»: Περιηγηθείτε online στην αναδρομική έκθεση του σπουδαίου δημιουργού Reviewed by PLOUMISTOS on 3:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.