Επείγουσα έκκληση από Μπιλ Γκέιτς: Να ενωθούν οι παγκόσμιοι ηγέτες για δίκαιη διανομή εμβολίου - Ο ιός δεν έχει σύνορα

Επείγουσα έκκληση από Μπιλ Γκέιτς: Να ενωθούν οι παγκόσμιοι ηγέτες για δίκαιη διανομή εμβολίου - Ο ιός δεν έχει σύνορα

⍆Ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς απευθύνει επείγουσα έκκληση προς τους... ηγέτες του κόσμου να συνεργαστούν για την καταπολέμηση της πανδημίας κορωνοϊού και να διασφαλίσουν ότι ο προστατευτικός εξοπλισμός, οι νέες θεραπείες και τα εμβόλια διανείμονται ισότιμα. 

 Η παρέμβαση έρχεται εν μέσω φόβων ότι ένα κενό στην παγκόσμια ηγεσία θα παρατείνει την πανδημία και θα μεγεθύνει σημαντικά τον απολογισμό σε ζωές αλλά και στην οικονομία. Με επιστολή στην εφημερίδα Sunday Telegraph, ο Γκέιτς ζητά μια «παγκόσμια προσέγγιση» για την καταπολέμηση της νόσου και προειδοποιεί πως εάν ο ιός αφεθεί να εξαπλωθεί μέσω αναπτυσσόμενων εθνών ανεμπόδιστα, θα ανακάμψει και θα χτυπήσει πλουσιότερα έθνη σε επακόλουθα κύματα. 

 «Ο ιός δεν ενδιαφέρεται για τα σύνορα. Ακόμη και αν τα πλούσια έθνη κατορθώσουν να επιβραδύνουν την ασθένεια τους επόμενους μήνες, θα μπορούσε να επιστρέψει εάν η πανδημία παραμείνει αρκετά σοβαρή αλλού. Είναι μόνο θέμα χρόνου πριν ένα μέρος του πλανήτη μολύνει ξανά ένα άλλο»,γράφει. Ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος έχει προειδοποιήσει κατά το παρελθόν για μια πανδημία, καλεί τους ηγέτες του κόσμου να συνδέσουν και να συμφωνήσουν τώρα σε τρεις δράσεις.

 «Το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να διασφαλίσουμε ότι οι παγκόσμιες πηγές για την καταπολέμηση αυτής της πανδημίας κατανέμονται αποτελεσματικά - πράγματα όπως μάσκες, γάντια και διαγνωστικές εξετάσεις», λέει. «Είμαι μεγάλος πιστός του καπιταλισμού, αλλά μερικές αγορές απλά δεν λειτουργούν σωστά σε μια πανδημία, και η αγορά για τα ιατρικά είδη είναι ένα προφανές παράδειγμα». 

 Ο ιός δεν ενδιαφέρεται για τα σύνορα. Είναι μόνο θέμα χρόνου πριν ένα μέρος του πλανήτη μολύνει ξανά ένα άλλο Δεύτερον, καλεί τους ηγέτες να δεσμεύσουν την αναγκαία χρηματοδότηση έρευνας και ανάπτυξης για την ανάπτυξη εμβολίου. Υπάρχουν «τουλάχιστον οκτώ πιθανά εμβόλια για τον Covid-19», αλλά απαιτούνται άλλα 2 δισεκατομμύρια δολάρια για να παραδοθούν εντός 18 μηνών. «Αυτό θα ήταν το ταχύτερο που οι άνθρωποι έχουν ποτέ αναπτύξει εμβόλιο από την εμφάνιση ενός παθογόνου». 8.4.2020 Ο Μπιλ Γκέιτς διαθέτει δισεκατομμύρια για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού Τέλος, ο Γκέιτς καλεί τους G20 να σκεφτούν τώρα πώς θα κατασκευαστούν και θα διανεμηθούν τα εμβόλια.

«Δεν είμαστε σίγουροι ποια εμβόλια θα είναι τα πιο αποτελεσματικά ακόμη και το καθένα απαιτεί μοναδική τεχνολογία. Αυτό σημαίνει ότι τα έθνη πρέπει να επενδύσουν τώρα σε πολλά διαφορετικά είδη εγκαταστάσεων παραγωγής, γνωρίζοντας ότι κάποια δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ. Διαφορετικά, θα χάσουμε μήνες αφότου το εργαστήριο αναπτύξει εμβόλιο, περιμένοντας τον σωστό κατασκευαστή να αυξήσει την κλίμακα», γράφει.

 Υπάρχουν ανησυχίες ότι ο «εθνικισμός του εμβολίου» θα μπορούσε να επηρεάσει τον κόσμο αν δεν γίνουν διεθνείς συμφωνίες πριν από την άφιξή του και τον τρόπο διανομής. Τώρα είναι μια κατάλληλη στιγμή για να διεξαχθεί μια συμφωνία «δίκαιης διανομής» διότι κανένα έθνος δεν ξέρει ποιος θα δημιουργήσει πρώτος ένα εμβόλιο. Ο Μπιλ Γκέιτς μίλησε και στο BBC για την πανδημία και είπε πως ο πλανήτης δεν είχε επενδύσει στο να αντιμετωπίσει μια πανδημία. 

«Λίγες χώρες θα λάβουν καλό βαθμό για το πώς αντιμετώπισαν την πανδημία. Δεν είχαμε κάνει καμία πρόβα και καμία προσομοίωση. Οι πολιτικές της οικονομίας και της υγείας, βρέθηκαν και οι δύο σε αχαρτογράφητα νερά» . 

Το διάβασα στο www.lifo.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,535,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2148,ΑΠΟΨΕΙΣ,115,Άρθρα,832,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,191,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,941,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,218,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1007,ΒΙΝΤΕΟ,567,ΒΟΛΟΣ,103,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1865,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,279,Ειδηση-ολόγιο,9243,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,2055,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,87,ΖΩΗ,239,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,123,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,114,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1248,Κόσμος,10278,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,61,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,828,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1707,Πολιτική,6956,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6279,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,91,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,73,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1308,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3379,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,94,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,127,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,810,Eco-News,2959,GP - info,5,voice healing therapy,91,
ltr
item
Ploumistos.com: Επείγουσα έκκληση από Μπιλ Γκέιτς: Να ενωθούν οι παγκόσμιοι ηγέτες για δίκαιη διανομή εμβολίου - Ο ιός δεν έχει σύνορα
Επείγουσα έκκληση από Μπιλ Γκέιτς: Να ενωθούν οι παγκόσμιοι ηγέτες για δίκαιη διανομή εμβολίου - Ο ιός δεν έχει σύνορα
Επείγουσα έκκληση από Μπιλ Γκέιτς: Να ενωθούν οι παγκόσμιοι ηγέτες για δίκαιη διανομή εμβολίου - Ο ιός δεν έχει σύνορα
https://nb.bbend.net/media/news/2015/02/15/556626/main/-.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/04/blog-post_773.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/04/blog-post_773.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content