================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Μάσκες σε μέσα μεταφοράς, σούπερ μάρκετ και φαρμακεία - Πώς να την φοράτε και να την πλένετε

⍆«Ναι» στη χρήση της μάσκας σε κλειστούς χώρους είπε η Επιτροπή Εμπειρογνωμώνων, ανοίγοντας... ουσιαστικά τον δρόμο για την καθολική χρήση μασκών σε κλειστούς χώρους, κατά την άρση των μέτρων που ισχύουν σήμερα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η επιτροπή, όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, μιλώντας κατά την καθημερινή ενημέρωση των συντακτών, υιοθέτησε συστάσεις του ευρωπαϊκού κέντρου λοιμώξεων και δεν συνιστά την χρήση μάσκας σε ανοιχτούς χώρους, αλλά συνίσταται η χρήση της σε κλειστούς χώρους, όπως μέσα μεταφοράς, σούπερ μάρκετ και φαρμακεία.

Για τη σωστή χρήση της μάσκας, είπε ο κ. Τσιόδρας, θα πρέπει, «όταν την φοράτε, να καλύπτετε το στόμα και τη μύτη, να πλένετε συχνά τα χέρια σας πριν και αφού βγάλετε τη μάσκα και να την αφαιρείτε με συγκεκριμένο τρόπο».

«Αν η μάσκα είναι μιας χρήσης να απορρίπτεται με προσοχή, αν είναι επαναχρησιμοποιούμενη να πλένεται συχνά» τόνισε, στους 60 βαθμούς.

Το διάβασα στο www.protothema.gr
Μάσκες σε μέσα μεταφοράς, σούπερ μάρκετ και φαρμακεία - Πώς να την φοράτε και να την πλένετε Reviewed by ploumistos.com on 7:37 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.