ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Ploumistos.com – Γνώση, αυτογνωσία και πνευματική εξέλιξη
Ολιστικές Θεραπείες Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την αρμονία σώματος, νου και ψυχής.
Συμβουλευτική Καθοδήγηση Ξεκάθαρα βήματα για προσωπική εξέλιξη, ισορροπία και συνειδητές επιλογές.
Voice Healing Η θεραπευτική δύναμη του καθοδηγούμενου διαλογισμού.
Σεμινάρια και Retreats Όλα όσα ενισχύουν την αυτογνωσία και την εσωτερική σύνδεση.
Αφύπνιση του Νου Γνώση και πνευματική συνειδητότητα για μια ζωή με ουσία και αλήθεια.
Ευεξία και Ίαση Εναλλακτικές υπηρεσίες για φυσική ισορροπία και ανανέωση.
Η Αφύπνιση Είναι Δικαίωμα Κάθε άνθρωπος μπορεί να ανακαλύψει ξανά τη δύναμη που υπάρχει μέσα του.
Η Αυτογνωσία Είναι Δύναμη Όταν γνωρίζεις τον εαυτό σου, μπορείς να δημιουργήσεις συνειδητά τη ζωή σου.
Η Θετική Σκέψη Είναι Επιλογή Η φιλοσοφία που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τον κόσμο.
Επικοινωνήστε Μαζί Μας 6945 723 523 Κάντε το επόμενο βήμα στο προσωπικό σας ταξίδι.

Ξεκίνησαν τα τσιπάκια – Τα δέχονται με αφορμή τον κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησαν τα τσιπάκια – Τα δέχονται με αφορμή τον κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)

⍆Περιφερειακό Δικαστήριο στο Λούισβιλ του Κεντάκυ των ΗΠΑ διέταξε 2 ασθενείς με κορωνοϊό... να φορέσουν συσκευή εντοπισμού και τους έθεσε σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Δύο ασθενείς με κορωνοϊό στο Louisville και ένα μέλος της οικογένειας τους έχουν διαταχθεί από περιφερειακό δικαστήριο να απομονωθούν και να φορούν συσκευές εντοπισμού με τσιπάκι στο πόδι, αφού οι υγειονομικοί υπάλληλοι έμαθαν ότι βγήκαν έξω, ενάντια στις ιατρικές συμβουλές.
Όπως δήλωσε η γενική διευθύντρια των δημοσίων υπηρεσιών, “αυτό το πρόγραμμα κατ’οίκον περιορισμού δίνει τη δυνατότητα της επαρκούς κοινωνικής απόστασης και δυνατότητα παρακολούθησης μετά την ενεργοποίηση της συσκευής εντοπισμού, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα επηρεάσουν αρνητικά την κοινότητα. Θα προτιμούσαμε να μην το κάνουμε αυτό καθόλου.”

Μάλιστα τα δυο άτομα, σύμφωνα με το courier-journal, τα οποία τέθηκαν σε περιορισμό ζούσαν μαζί, αλλά μόνο το ένα ήταν θετικό στον κορωνοϊό. Το τμήμα υγείας της περιοχής υπέβαλε αίτηση περιορισμού, υποστηρίζοντας ότι το ένα άτομο τριγύριζε στην περιοχή, ενώ το άλλο εικάζεται ότι ήταν εκτός σπιτιού με βάση τηλεφώνημα, που υποδείκνυε ότι βρισκόταν κι αυτό εκτός σπιτιού!

Δηλαδή φέρονται σε πολίτες που ασθενούν σα να είναι κοινοί εγκληματίες, ενώ δεν έχουν καν παραβεί το νόμο κι όχι μόνο αυτό, αλλά τους καταδικάζουν και να φέρουν πάνω τους το βραχιολάκι στο πόδι με το τσιπάκι, το οποίο παίρνουν μόνο όσοι έχουν διαπράξει πολλές φορές βαριά αδικήματα για να επιτηρούνται. Τουλάχιστον μέχρι τώρα, αφού όπως βλέπουμε και το να είσαι φορέας κορωνοϊού είναι εγκληματικό πλέον και σε λίγο ένα απλό τσιπάκι φορεμένο στο πόδι δε θα είναι αρκετό, αλλά θα θέλουν κάτι “βιολογικά πιστοποιημένο”!

Είναι εκπληκτικό να παρακολουθούμε σε όλο τον κόσμο πως οι άνθρωποι αποδέχονται το “μαρκάρισμα” και τον διαχωρισμό των φορέων ή μη, υπό τον φόβο της πανδημίας.

Μετά τη Νότια Κορέα, που διαφημίζεται στη Δύση ως η χώρα-υπόδειγμα στην αντιμετώπιση της πανδημίας και επικρατεί η παρακολούθηση με «ηλεκτρονικό βραχιολάκι» όλων όσων έχουν νοσήσει ή ήρθαν σε επαφή με άτομα που μολύνθηκαν από κορωνοϊό, τώρα βλέπουμε και στις ΗΠΑ παρόμοια τακτική να εφαρμόζεται από τις αρχές σε κάποιες πολιτείες. Έρχεται και παγκόσμια όπως φαίνεται η μέθοδος του “μαρκαρίσματος” σε μολυσμένους κι αμόλυντους από τον ιό.

Οι συσκευές εντοπισμού και ο κατ ‘οίκον εγκλεισμός είναι πρακτική επιτήρησης εγκληματιών. Αν το επεκτείνουμε ως μέτρο σε μη εγκληματίες, τότε σε ποιο σημείο τελειώνει αυτό; Προσωρινές συσκευές παρακολούθησης σήμερα, μόνιμες συσκευές παρακολούθησης αύριο;

Δυστυχώς το πράγμα μιλά από μόνο του. Έχουν ήδη φέρει εφαρμογές σε Σιγκαπούρη, Νότια Κορέα και Ισραήλ που κατεβαίνουν στα κινητά μας και μας ειδοποιούν ποιός από τους διπλανούς μας είναι φορέας να τον αποφεύγουμε λες κι είναι λεπρός, αλλά κι άλλοι να μας αποφεύγουν αν είμαστε ένας από τους άτυχους φορείς.


Έφεραν βραχιολάκια να τα φοράμε θυμίζοντας εποχές ανθρώπων, με κίτρινο άστρο στο πέτο, έτοιμων για στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Κι είμαστε ακόμα στην αρχή του κακού. Το μέλλον του καταναγκασμού και του ελέγχου μόλις τώρα αρχίζει.

Τώρα προχώρησε το πράγμα σε επίπεδο εγκληματιών με τις συσκευές εντοπισμού στον αστράγαλο.


Κι είμαστε ακόμα στην αρχή του κακού. Το μέλλον του καταναγκασμού και του ελέγχου μόλις τώρα αρχίζει.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης
Μέσα στις σελίδες του θα ανακαλύψεις:
  • Πώς να διαχειρίζεσαι τις αρνητικές σκέψεις πιο αποτελεσματικά.
  • Πώς να ενισχύεις την αυτοπεποίθηση και την εσωτερική σου ισορροπία.
  • Πώς να καλλιεργείς μια νοοτροπία που σε βοηθά να προσεγγίζεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη αισιοδοξία και επιμονή.
Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης
  • Περιλαμβάνει πρακτικές ασκήσεις αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης.
  • Παρουσιάζει 200 επιδραστικές πεποιθήσεις που μπορούν να λειτουργήσουν ως καθημερινά εργαλεία ενδυνάμωσης.
  • Περιλαμβάνει το μοναδικό Ημερολόγιο Επιτυχίας, το οποίο σε βοηθά να οργανώνεις τις σκέψεις, τους στόχους και την προσωπική σου πρόοδο.
VOICE HEALINGΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
01 / 06
Voice Healing από τον Σταύρο Πλουμιστό

Η φωνή ενεργοποιεί τον κόσμο των νοερών εικόνων

Οι καθοδηγούμενοι διαλογισμοί συνδυάζουν τη φωνή, τον ρυθμό και τη μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων, δημιουργώντας ένα περιβάλλον αυτοσυγκέντρωσης, αυτογνωσίας και προσωπικής παρατήρησης.

Καθοδηγούμενη φωνήΗχητικές δονήσειςΝοερές εικόνες
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ VOICE HEALING
Επιλέγεις συνεδρία ή podcast
Δημιουργείς έναν ήρεμο χώρο
Ακολουθείς τη φωνητική καθοδήγηση
Σχηματίζεις θετικές νοερές εικόνες
Επαναλαμβάνεις με συνέπεια
Πώς λειτουργεί το Voice Healing

Μια οργανωμένη διαδρομή καθοδηγούμενης ακρόασης

Επιλέγεις το θέμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, ακούς σε έναν ήρεμο χώρο και ακολουθείς τη φωνητική καθοδήγηση. Η διαδικασία σε προσκαλεί να συγκεντρωθείς, να παρατηρήσεις και να δημιουργήσεις νέες εσωτερικές εικόνες.

ΕπιλογήΑκρόασηΑπεικόνισηΕπανάληψη
Η μεθοδολογία των νοερών εικόνων

Η σκέψη αποκτά μορφή, χρώμα και κατεύθυνση

Μέσα στον νοητικό χώρο σχηματίζονται εικόνες φωτός, φύσης, δύναμης, αγάπης και νέων δυνατοτήτων. Η φωνή καθοδηγεί την προσοχή και βοηθά τον ακροατή να βιώσει συνειδητά τη θετική εσωτερική απεικόνιση.

Νοερή απεικόνισηΘετικές εικόνεςΕσωτερική συγκέντρωση
VOICE
HEALING
ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ
ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΙΑΣΗ
ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ
PODCASTS ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ
Θεραπευτικές συνεδρίες και podcasts

Ένας κόσμος περιεχομένου για διαφορετικές ανάγκες

Η πλατφόρμα περιλαμβάνει θεματικές συνεδρίες και podcasts για την αυτογνωσία, τις πεποιθήσεις, την αυτοεκτίμηση, τη διαχείριση του άγχους, την προσωπική εξέλιξη και θέματα της καθημερινής ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ
ΔΗΛΩΝΟΥΝ
ΜΑΡΙΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΣΠΥΡΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ
ΝΙΚΗΤΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΡΗΣ
ELVI
ΕΛΕΝΗ
ΛΙΤΣΑ
ΚΛΥΤΗ
ΣΩΤΗΡΗΣ
Είπαν για το Voice Healing

Αληθινές φωνές, διαφορετικές προσωπικές εμπειρίες

Δώδεκα άνθρωποι μοιράζονται τη δική τους προσωπική εμπειρία από τη μέθοδο και την καθοδηγούμενη διαδικασία ακρόασης. Δείτε και ακούστε τι δηλώνουν για την επαφή τους με το Voice Healing.

12 μαρτυρίεςΠροσωπικές εμπειρίεςΑληθινές φωνές
Voice Healing
Πλάνο Θεραπείας
Premium Plan

Πλήρης πρόσβαση σε όλο το Voice Healing

Αποκτήστε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Voice Healing για έναν μήνα. Το Premium Plan περιλαμβάνει τις θεραπευτικές συνεδρίες και τα podcasts που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα.

65€
Πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Voice Healing
ΕΠΙΛΟΓΗ PREMIUM PLAN
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΡΟΗ

ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

ΜΗΝΥΜΑ / ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

PLOUMISTOS.COM

Επικοινωνία με τον Σταύρο Πλουμιστό

Για πληροφορίες, ραντεβού ή προσωπική επικοινωνία, συμπληρώστε τη φόρμα και στείλτε το μήνυμά σας.

Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

PLOUMISTOS LIVE VIDEO

🎥 Τα πιο πρόσφατα βίντεο
Φόρτωση βίντεο…
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,642,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2217,ΑΠΟΨΕΙΣ,125,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,247,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1382,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,582,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1778,ΒΙΝΤΕΟ,1337,ΒΟΛΟΣ,134,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1869,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,346,Ειδηση-ολόγιο,9239,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8153,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2226,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,100,ΖΩΗ,250,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,182,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,183,ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ,55,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1777,Κόσμος,10384,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,80,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,948,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6965,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6452,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,108,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,116,Στηρίζω,346,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1362,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3545,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,115,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,137,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,1066,Eco-News,3024,GP - info,5,voice healing therapy,122,
ltr
item
Στ. Πλουμιστός: Ξεκίνησαν τα τσιπάκια – Τα δέχονται με αφορμή τον κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)
Ξεκίνησαν τα τσιπάκια – Τα δέχονται με αφορμή τον κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)
Ξεκίνησαν τα τσιπάκια – Τα δέχονται με αφορμή τον κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)
https://apicms.thestar.com.my/uploads/images/2020/03/24/617527.jpg
https://i.ytimg.com/vi/k1vCOx6RcWw/default.jpg
Στ. Πλουμιστός
https://www.ploumistos.com/2020/04/blog-post_4.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/04/blog-post_4.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content