================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Προετοιμασία πολιτών δούλων - Διδάσκουν σε παιδιά να απορρίπτουν τις «θεωρίες συνωμοσίας» των γονιών τους

⍆Η νέα πανδημία και τα πρωτοφανή μέτρα που έχουν παρθεί σε όλη την υφήλιο...
έχουν φέρει ποικίλες αντιδράσεις των ανθρώπων ανά τον κόσμο.

Μερικοί αποδέχθηκαν τα μέτρα και συμμορφώθηκαν πλήρως με τις οδηγίες, χωρίς να έχουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με τα αίτια ή τις επιπτώσεις της νέας κατάστασης στη ζωή μας από εδώ κι εμπρός. Άλλοι όμως, όχι μόνο αμφισβήτησαν τις αιτίες εμφάνισης αυτής της ασθένειας, αλλά εξέφραζαν και μοιράζονταν στα κοινωνικά δίκτυα, τους προβληματισμούς τους σχετικά με τη νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, αλλά και που θα μπορούσε όλο αυτό να αποσκοπεί τελικά.

Όπως φαίνεται όμως κάποιοι θέλουν να προλάβουν τα γεγονότα.

Τα παιδιά που είναι σε ηλικία και δεν έχουν ακόμα διαμορφώσει άποψη για τα πράγματα είναι πολύ εύκολο να επηρεαστούν. Η τακτική του διαίρει και βασίλευε βολεύει επίσης, στο να μην μπορεί να διαμορφωθεί μια ενιαία αντίσταση από άτομα που θα μπορούσαν να αντισταθούν με οποιονδήποτε τρόπο, απέναντι στις επιταγές συμμόρφωσης της όποιας εξουσίας. Ορισμένοι, μάλλον χρησιμοποιούν αυτά τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων για δικούς τους σκοπούς κι όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί έχουν προνοήσει να δασκαλέψουν τα παιδιά, ώστε να μην ακούν απόψεις γονέων που είναι αντίθετες με τις επίσημες απόψεις, που εκφέρει το κράτος, μέσω των ΜΜΕ.

Στο κανάλι CBC παροτρύνει και διδάσκει στα παιδιά πώς να απορρίπτουν τις «θεωρίες συνωμοσίας» των γονιών τους για το θέμα του κορωνοϊού και το αν αυτός είναι κατασκευασμένος σε εργαστήριο στην πόλη Wuhan της Κίνας.

Το βίντεο είναι πραγματικά αποκαλυπτικό και μας δημιουργεί απορίες για το μέχρι που μπορούν να φτάσουν κάποιοι, για να ελέγξουν τις αντιδράσεις των ανθρώπων.

Όπως θα δείτε δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα! Διδάσκουν τα παιδιά να λένε ψέματα στους γονείς, να υποκρίνονται, τους λένε πως να συμμορφώνουν τους άλλους, στα πλαίσια των εντολών των έγκυρων πηγών ενημέρωσης και παρουσιάζουν τη δυνατότητα των ανθρώπων να κάνουν σκέψεις, ως μόλυνση εξίσου επικίνδυνη με τη μόλυνση από τον ιό!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του CBC, o Robert Redfield, ήταν θεμελιωτής του ιδρύματος “Ιnstitute of Human Virology” (Ινστιτούτο Ανθρώπινης Ιολογίας) το οποίο έχει δεχθεί 31,8 εκατ. δολάρια από το “Bill & Melinda Gates Foundation” (Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς.


Το διάβασα στο el.gr
Προετοιμασία πολιτών δούλων - Διδάσκουν σε παιδιά να απορρίπτουν τις «θεωρίες συνωμοσίας» των γονιών τους Reviewed by PLOUMISTOS on 3:52 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.