Χαρδαλιάς: Μην κάνει κανείς σχέδια για εκδρομή την Πρωτομαγιά

Χαρδαλιάς: Μην κάνει κανείς σχέδια για εκδρομή την Πρωτομαγιά

⍆«Τις τελευταίες εβδομάδες συμμετέχουμε όλοι σε μια συλλογική προσπάθεια» ...ανέφερε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την τακτική ενημέρωση για τον κορονοϊό, επισημάινοντας πως «δεν πρέπει να ξεχνάμε σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε» με δεδομένη την «αυξημένη κίνηση λόγω του καιρού» που παρατηρήθηκε σήμερα.

«Το τελευταίο εικοσιτετράωρο παρατηρήθηκε αυξημένος αριθμός άσκοπων μετακινήσεων στα μεγάλα αστικά κέντρα», δηλαδή την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη σχολίασε ο κ. Χαρδαλιάς και σε υψηλούς τόνους προειδοποίησε «να μην κάνει κανείς τη σκέψη για εκδρομή την Πρωτομαγιά».

Στον αντίποδα, «πρέπει να μάθουμε να ζούμε αλλιώς, με πρώτο μέλημα την προστασία της υγείας μας» υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς, ενώ εξήγησε πως «η επόμενη φάση θα είναι επιστροφή όχι στη συνήθη καθημερινότητα, αλλά σε μια νέα καθημερινότητα», η οποία δεν θα είναι «καθόλου εύκολη». Στην κατεύθυνση αυτή, ο Υφυπουργός παρατήρησε ότι την επόμενη περίοδο της προοδευτικής άρσης των μέτρων, θα υπάρξουν κρούσματα και θάνατοι, «θα υπάρξουν εστίες αναζωπύρωσης», οπότε η μη τήρηση των κανόνων «υγιεινής δεν θα είναι αποδεκτή για κανέναν», τόνισε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, το επόμενο διάστημα, «μπορεί κάποια μέτρα να χρειαστεί να τα ξαναπάρουμε. Μπορεί κάποιες περιοχές να ξαναμπούν σε καραντίνα», για το λόγο αυτό θα υπάρχει σε κάθε φάση έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Σαφάρι ελέγχων σε ιδιωτικές δομές υγείας

Αναφορικά με τη δομή στο Περιστέρι, σε αυτοψία προέβη την Πέμπτη ο επικεφαλής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, Άγγελος Μπίνης, ενώ κλιμάκιο επιθεωρητών ελεγκτών βρέθηκε επί τόπου την επομένη, διενεργώντας εξέταση μονάδας τεχνητού νεφρού.

«Ο έλεγχος βρίσκεται σε εξέλιξη και θα βοηθήσει το έργο των εισαγγελικών αρχών» δήλωσε ο Υφυπουργός, γνωστοποιώντας πως η Εθνική Αρχή προγραμματίζει οριζόντιους ελέγχους σε κλινικές, μονάδες αιμοκάθαρσης και γηροκομεία σε όλη την επικράτεια, αλλά και σε υπηρεσίες που έχουν την ευθύνη ελέγχων, με αυτοψίες, εξέταση προσώπων και εγγράφων.

Β2 για Υποθηκοφυλακεία

Παράλληλα, διευρύνεται η χρήση του κωδικού μετακίνησης Β2 (τράπεζες), ώστε να συμπεριλάβει όσους θα επιστρέψουν στους χώρους εργασίας τους από τη Δευτέρα σε υποθηκοφυλακεία και ειρηνοδικεία, η λειτουργία των οποίων επανεκκινεί μεθαύριο. Επίσης, με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι στις πύλες εισόδου της χώρας. Αναλυτικά, χθες ήρθαν 4 πτήσεις με επιβαίνοντες 220 άτομα, από τα οποία ένα μόνο βρέθηκε θετικό στον ιό, με τους υπόλοιπους επιβάτες να παραμένουν σε 14ημερη καραντίνα κατ’ οίκον.

Παράταση στα Γιάννενα, «ελευθέρας» στην Μύκονο

Για προληπτικούς λόγους, μετά από συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου και το Δήμαρχο Ιωαννιτών, παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα στην πόλη των Ιωαννίνων μέχρι τις 5 Μαΐου, αλλά με νέο ωράριο, δηλαδή τις καθημερινές από τις 2 το μεσημέρι ως τις 10 το βράδυ και από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ κατά το Σαββατοκύριακο. Αντίθετα, αίρονται από την Τρίτη οι ειδικοί περιορισμοί στην περιοχή της Μυκόνου, με το νησί να εντάσσεται πλέον στο γενικό πλαίσιο μετακινήσεων. Συνολικά, από το Κέντρο ιχνηλάτησης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας έχουν διενεργηθεί 1.117 έλεγχοι, από τους οποίους έχουν ιχνηλατηθεί 2.986 στενές επαφές ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς, με τις στενές επαφές να παραμένουν ελεγχόμενοι από τις υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας σε 14ημερη καραντίνα.

Το διάβασα στο www.protothema.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,538,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2149,ΑΠΟΨΕΙΣ,115,Άρθρα,832,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,193,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,941,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,218,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1015,ΒΙΝΤΕΟ,577,ΒΟΛΟΣ,103,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1865,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,282,Ειδηση-ολόγιο,9243,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,2058,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,88,ΖΩΗ,239,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,125,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,114,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1259,Κόσμος,10286,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,61,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,833,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1709,Πολιτική,6957,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6283,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,91,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,73,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1311,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3384,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,96,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,126,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,811,Eco-News,2962,GP - info,5,voice healing therapy,91,
ltr
item
Ploumistos.com: Χαρδαλιάς: Μην κάνει κανείς σχέδια για εκδρομή την Πρωτομαγιά
Χαρδαλιάς: Μην κάνει κανείς σχέδια για εκδρομή την Πρωτομαγιά
Χαρδαλιάς: Μην κάνει κανείς σχέδια για εκδρομή την Πρωτομαγιά
https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2020-04-02/xardalias01-mesa.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/04/blog-post_114.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/04/blog-post_114.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content