Παραδοσιακός άντρας: 18 «μυστικά» για να τον «ξεκλειδώσετε»

Παραδοσιακός άντρας: 18 «μυστικά» για να τον «ξεκλειδώσετε»

⍆Αν ο σύντροφός σας είναι ένας παραδοσιακός άντρας που δεν αποκαλύπτει και πολλά...
για το εαυτό του με αυτές τις συμβουλές θα τον «ξεκλειδώσετε»

1.Μιλούν για τα συναισθήματά τους

Συνήθως είναι πιο εύκολο για έναν άντρα να μιλήσει για τα συναισθήματά του, αν αυτό δε γίνει με άμεσο τρόπο. Τι εννοούμε; Ρώτησέ τον τι θα έκανε κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού Σαββατοκύριακου ή τι σκέφτηκε την πρώτη φορά που σας γνώρισε. Οι απαντήσεις του θα σας αποκαλύψουν πώς νιώθει για εσάς και θα σας φέρουν πιο κοντά του.

2.Λένε «σ’αγαπώ» με τις πράξεις τους
Κάποιοι άντρες προτιμούν να δείχνουν τα συναισθήματά τους με τις πράξεις τους παρά με τα λόγια. Ο σύντροφός σας μπορεί να σας λέει «σ’αγαπώ» με το να φτιάχνει πράγματα στο σπίτι, να μαζεύει την αυλή ή να πετάει τα σκουπίδια. Οτιδήποτε που κάνει τον κόσμο σας πιο όμορφο.

3.Παίρνουν τη δέσμευση στα σοβαρά

Υπάρχει η φήμη ότι οι άντρες φοβούνται τη δέσμευση, όμως τα στοιχεία δείχνουν ότι παίρνουν το γάμο πολύ σοβαρά. Απλώς χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να δεσμευτούν γιατί θέλουν να είναι σίγουροι. Σε έρευνα μεταξύ παντρεμένων αντρών, το 90% δήλωσε ότι θα παντρευόταν ξανά την ίδια γυναίκα.

4.Πραγματικά ακούν αυτό που λέτε

Όταν ακούτε κάποιον που μιλάει, πιθανόν να κάνετε νεύματα ή να ψελλίζετε «ναι» και «όχι» κάθε τόσο, για να δείξετε ότι πραγματικά ακούτε αυτά που λέει. Πολλοί άντρες δεν το κάνουν αυτό. Επειδή έναν άντρας δε λέει τίποτα όταν του μιλάτε, δε σημαίνει ότι δεν ακούει. Μπορεί απλώς να προτιμάει να ακούει ήσυχα και να επεξεργάζεται αυτά που λέτε.

5.Οι κοινές δραστηριότητες δημιουργούν δεσμούς

Ένας άντρας δυναμώνει τη σχέση με τη σύντροφό του με το να κάνει περισσότερα πράγματα μαζί της κι όχι με το να μοιράζεται σκέψεις ή συναισθήματα. Σε πολλούς άντρες, δραστηριότητες όπως τα σπορ και το σεξ δημιουργούν την αίσθηση ότι έρχονται πιο κοντά με τις συντρόφους τους.

6.Χρειάζονται χρόνο για τον εαυτό τους

Παρόλο που οι κοινές δραστηριότητες είναι σημαντικές για τους άντρες, χρειάζονται όμως και χρόνο για τον εαυτό τους. Αν στον σύντροφό σας αρέσει η κηπουρική ή το γυμναστήριο, ενθαρρύνετε τον να συνεχίσει τα χόμπι του. Όταν και οι δύο σύντροφοι έχουν χώρο να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους, έχουν και περισσότερα να δώσουν ο ένας στον άλλο.

7.Μαθαίνουν από τον μπαμπά τους

Αν θέλετε να μάθετε πώς θα λειτουργήσει ένας άντρας μέσα σε μία σχέση, προσπάθησε να γνωρίσετε τον πατέρα του. Το πώς είναι μεταξύ τους και το ποια είναι η σχέση του πατέρα του με τη δική του σύντροφο θα σας βοηθήσει να προβλέψετε πώς αυτός ο άντρας θα συμπεριφέρεται στη σύντροφό του.

8.Ξεχνούν πιο γρήγορα από τις γυναίκες
Οι γυναίκες τείνουν να θυμούνται αρνητικές εμπειρίες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και μπορεί να έχουν συναισθήματα όπως στρες, άγχος ή θλίψη. Αντίθετα οι άντρες είναι λιγότερο πιθανό να συνεχίσουν να σκέφτονται δυσάρεστα γεγονότα και τείνουν να κινούνται συναισθηματικά πιο γρήγορα. Έτσι, ενώ μπορείτε να θέλετε να μιλήσετε για τη χθεσινή διαφωνία, ο σύντροφός σας να την έχει ήδη ξεχάσει.

9.Δεν «πιάνουν» τα σημάδια

Οι άντρες είναι πολύ πιθανό να μην προσέξουν σημάδια όπως ο τόνος της φωνής ή οι εκφράσεις του προσώπου. Κι είναι ακόμα πιο πιθανό να μη δώσουν σημασία στο θλιμμένο ύφος στο πρόσωπο μιας γυναίκας. Αν θέλετε να είστε σίγουρη ότι ο σύντροφός σας πήρε το μήνυμα, καλά θα κάνετε να είστε ευθείς μαζί του.

10.Ανταποκρίνονται στην εκτίμηση
Το να δείχνετε ότι εκτιμάτε τον σύντροφό σας μπορεί να κάνει τη διαφορά στον τρόπο που συμπεριφέρεται. Πάρτε παράδειγμα τους γονείς: Μελέτες δείχνουν ότι ένας πατέρας δείχνει περισσότερη φροντίδα στο παιδί όταν η σύζυγός του δείχνει ότι εκτιμά την ανάμειξή του και δεν τον βλέπει ανταγωνιστικά.

11.Σκέφτονται πολύ το σεξ

Εντάξει, αυτό μπορεί να μην ακριβώς μυστικό, καθώς οι περισσότεροι άντρες κάτω των 60 ετών σκέφτονται το σεξ τουλάχιστον μία φορά τη μέρα, σε σύγκριση με το ¼ από την πλευρά των γυναικών. Και δεν είναι μόνο αυτό. Οι άντρες έχουν φαντασιώσεις σχετικά με το σεξ περίπου σε διπλάσιο βαθμό από τις γυναίκες, ενώ οι φαντασιώσεις τους έχουν πολύ μεγαλύτερη ποικιλία. Αλλά και όσον αφορά το συμβατικό σεξ, το σκέφτονται περισσότερο από ό,τι οι γυναίκες. Αλλά η σκέψη δεν είναι το ίδιο με την πράξη…

12.Θεωρούν το σεξ σημαντικό

Μιλάμε για μύθο όταν λέμε ότι οι περισσότεροι άντρες σκέφτονται το σεξ απλά και μόνο ως πράξη. Για πολλούς, το σεξ είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία ανάμεσα σε δύο αφοσιωμένους συντρόφους. Και όπως οι περισσότερες γυναίκες, οι άντρες πιστεύουν ότι η οικειότητα με τον σύντροφο στο σεξ προσφέρει μακράν μεγαλύτερη ικανοποίηση σε μια σχέση. Ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι ότι τα ζευγάρια που είναι για καιρό μαζί γνωρίζουν πώς να ευχαριστήσουν ο ένας τον άλλο καλύτερα από ότι δύο ξένοι.

13.Του αρέσει να ξεκινάτε εσύ το «παιχνίδι»

Οι περισσότεροι άντρες νιώθουν ότι είναι αυτοί που παίρνουν πιο συχνά την πρωτοβουλία για να κάνουν σεξ. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι δε τους αρέσει να νιώθουν επιθυμητοί και ότι δεν θέλουν η σύντροφός τους να παίρνει πιο συχνά αυτή την πρωτοβουλία. Μην ντραπείτε να αφήσετε τον σύντροφό σας να καταλάβει ότι είστε σε αυτή τη διάθεση, καθώς πολλές φορές, όταν ξεκινάτε εσείς το «παιχνίδι» η ικανοποίηση μπορεί να είναι και για τους δυο σας μεγαλύτερη.

14.Δεν έχουν πάντα διάθεση για σεξ

Προς έκπληξη πολλών γυναικών, οι άντρες δεν έχουν πάντα διάθεση για σεξ. Ακριβώς όπως συμβαίνει και με τις γυναίκες, οι άντρες αισθάνονται συχνά στρεσαρισμένοι από τις απαιτήσεις της δουλειάς τους, της οικογένειας ή των λογαριασμών που πρέπει να πληρωθούν. Και το στρες είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που ρίχνουν τη λίμπιντο. Όταν, λοιπόν, ένας άντρας λέει «όχι απόψε», δε σημαίνει ότι έχει χάσει το ενδιαφέρον του για τη σύντροφό του. Σημαίνει, απλώς, ότι δε θέλει να κάνει σεξ τη δεδομένη στιγμή.

15.Τους αρέσει να ευχαριστούν τη σύντροφό τους
Η ικανοποίησή σας είναι σημαντική για τον σύντροφό σας, αλλά δε μπορεί να γνωρίζει τι θέλετε αν δεν του το πείτε. Πολλές γυναίκες αισθάνονται άβολα να μιλήσουν γι’αυτά που τους αρέσουν και για όσα δεν τις ευχαριστούν. Αν μπορείτε να του το εξηγήσετε με έναν τρόπο που δε θα τραυματίσεις το «εγώ» του, θα σας ακούσει και θα προσπαθήσει να το κάνει, επειδή θα νιώσει καλά όταν κι εσείς νιώθετε καλά.

16.Αγχώνονται για τις επιδόσεις τους

Οι περισσότεροι άντρες κατά περιπτώσεις αγχώνονται για τις επιδόσεις στο σεξ, ειδικά καθώς μεγαλώνουν. Αν ο σύντροφός σας ανησυχεί για το σώμα, την τεχνική ή την αντοχή του, βοηθήστε τον να χαλαρώσει και να συγκεντρωθεί στην απόλαυση της στιγμής. Έτσι το σεξ θα γίνει λιγότερο στρεσογόνο γι’ αυτόν.

17.Αποστασιοποιούνται όταν δεν ικανοποιούνται οι ανάγκες τους

Αν ένας άντρας δεν αισθάνεται ότι τον αγαπούν ή τον εκτιμούν μέσα στη σχέση του, μπορεί να στραφεί αλλού για να βρει αυτή την ικανοποίηση. Για κάποιον αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα βυθιστεί στη δουλειά, για έναν άλλο ότι θα εθιστεί στα σπορ και στα video παιχνίδια, για έναν τρίτο ότι θα απατήσει τη σύντροφό του με μια άλλη γυναίκα. Για να αποφευχθεί αυτό, οι σύντροφοι πρέπει να συνεργάζονται και να επικοινωνούν για να καλύπτει ο ένας τις ανάγκες του άλλου.

18.Είναι αφοσιωμένοι σε σας

Οι περισσότεροι άντρες αντιλαμβάνονται ότι έχουν πολλά να χάσουν αν καταρρεύσει μια μακρόχρονη σχέση. Όχι μόνο την παρέα της συντρόφου τους, αλλά ολόκληρη τη ζωή που έχτισαν μαζί της. Αν είστε πρόθυμη να δουλέψετε για να δυναμώσετε το γάμο σας, κατά πάσα πιθανότητα ο σύντροφός σας θα κάνει το ίδιο.

Το διάβασα στο ygeiamou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,582,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1039,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,252,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1214,ΒΙΝΤΕΟ,783,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1869,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,323,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,155,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1512,Κόσμος,10384,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6340,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,78,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1349,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3459,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,880,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Παραδοσιακός άντρας: 18 «μυστικά» για να τον «ξεκλειδώσετε»
Παραδοσιακός άντρας: 18 «μυστικά» για να τον «ξεκλειδώσετε»
Παραδοσιακός άντρας: 18 «μυστικά» για να τον «ξεκλειδώσετε»
https://www.mag24.gr/wp-content/uploads/2016/03/4a966cefgw1edfen0ypckj20sy11mdlo-640x493.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/04/18.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/04/18.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content