Η προφητεία για 144.000 Εργάτες Φωτός στην Αποκάλυψη - Τα σημάδια αναγνώρισης τους και ποιος ο σκοπός τους;

Η προφητεία για 144.000 Εργάτες Φωτός στην Αποκάλυψη - Τα σημάδια αναγνώρισης τους και ποιος ο σκοπός τους;

⍆Υπάρχουν προφητείες για τους 144.000 Εργάτες Φωτός στην Αποκάλυψη,... στους Σμαράγδινους Πίνακες του Ερμή του Τρισμέγιστου, από τον Αστάρ Κομάντ, από τον Σανάντα, από τους ιθαγενείς Αμερικανούς και από πολλούς άλλους. Σύμφωνα με το eraoflight.com ένα μεγάλο κάλεσμα βγήκε προς όλους τους Εργάτες Φωτός στο γνωστό σύμπαν, να έρθουν εδώ να βοηθήσουν και να καθοδηγήσουν τον πλανήτη αυτό μέσα από τη διαδικασία Ανάληψης. Πρόκειται για μια από τις πιο μυστηριώδεις ομάδες που έχουν αναφερθεί στη Βίβλο. Πολλές αιρέσεις έχουν ισχυριστεί πως είναι αυτοί.

ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 144.000;

Η Αποκάλυψη και οι Σμαράγδινοι Πίνακες προέβλεψαν και προφήτεψαν την άφιξη των 144.000 Εργατών Φωτός που θα σώσουν τη Γη από τις “Δυνάμεις του Σκότους” κατά τη διάρκεια του ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ της Kali Yuga. Οι περισσότεροι από τους 144.000 Εργάτες Φωτός βρίσκονται τώρα εδώ και είναι στη διαδικασία “Αφύπνισης”, καθώς ξυπνάει ο Θεϊκός σκοπός και η αποστολή τους στη Γη. Η πλειονότητα των 144.000 είναι προηγμένοι ενσαρκωμένοι Αστρόσποροι από προηγμένους πλανήτες, αν και κάποιοι απ΄αυτούς είναι προηγμένες γήινες ψυχές.
ΑΣΤΑΡ

Οι Αστάρ Κομάντ προέβλεψαν ότι αυτοί που θα αναληφθούν στο πρώτο κύμα θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στη Γη σε ανειλημμένη μορφή, για να αφυπνίσουν την υπόλοιπη ανθρωπότητα στην ευκαιρία της Ανάληψης. Τα “Κλειδιά του Ενώχ” συμφωνούν με την προφητεία αυτή, μιλώντας για την απρόσμενη παρουσία 144.000 Ανειλημμένων Δασκάλων στη Γη, οι οποίοι θα μεταμορφώσουν τον κόσμο και θα διώξουν τα νέφη του σκότους και της απόγνωσης.

ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Η εμφάνιση 144.000 δασκάλων βρίσκεται επίσης και στις προφητείες των Ιθαγενών Αμερικανών. Τον Απρίλιο του 1983, ο Harley Swiftdeer, Δάσκαλος Ιατρικής, δήλωσε πως “144.000 Χορευτές του Ήλιου (Sun Dance) φωτισμένοι δάσκαλοι θα ξυπνήσουν ολοκληρωτικά στα πνευματοσαρκία τους. Θα αρχίσουν να συναντιούνται μέσα στα δικά τους Μερκάμπα και θα γίνουν μεγάλη δύναμη Φωτός, που θα βοηθήσει την υπόλοιπη ανθρωπότητα να χορέψει το όνειρό της ξυπνητή.”
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ

Εδώ επίσης μας δίνεται μία εξήγηση για τους 144.000, οι οποίοι αναφέρονται στην Αποκάλυψη. Αποκάλυψη κεφάλαιο 7, αναφέρεται σε αμέτρητο αριθμό από κάθε έθνος, ντυμένοι με κάτι που ο Ιωάννης εξέλαβε ως λευκές τήβεννοι. Θα μπορούσε να είναι η εντύπωσή του από τα φωτεινά σώματα του πλήθους που ακολουθεί αφυπνισμένο τους 144.000, ώστε να ανυψωθεί με το δεύτερο και τρίτο κύμα της Ανάληψης. Ο Ιωάννης αναφέρει επίσης πως αυτοί θα είναι εκείνοι που εξαγνίστηκαν από την εποχή της μεγάλης δυστυχίας, μια περίοδο επτά ετών με πολλές δοκιμασίες. Αυτό ίσως αντιστοιχεί στις φυσικές καταστροφές που προβλέφθηκαν ως αναγκαίες για να καθαριστεί η Γη από τον βιομηχανικό πολιτισμό και τη μόλυνση, πριν από τη δική της Ανάληψη.

KALI YUGA

Η Γη (μαζί με το ηλιακό σύστημα) ολοκληρώνει μία περιστροφή γύρω από τον Γαλαξία κάθε 25.920 χρόνια. Ο πλήρης κύκλος είναι γνωστός με το όνομα Yuga. Υπάρχουν τέσσερα τμήματα της Yuga. Δύο τμήματα (180°) ανερχόμενης συνείδησης και δύο τμήματα (οι υπόλοιπες 180°) κατερχόμενης συνείδησης. Αυτός ο κύκλος έξαρσης και καταστολής της συνείδησης στη Γη επαναλαμβάνεται από τη δημιουργία της, και αυτό εξηγεί την άρση και την πτώση μεγάλων πολιτισμών στη Γη. 

Η Kali Yuga είναι το τελευταίο τέταρτο της κατιούσας συνείδησης μέσα τη Yuga. Η Γη τώρα βρίσκεται στην τελευταία άκρη της Kali Yuga. Το βιβλικό αντίστοιχο όνομα για την Kali Yuga είναι το ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ. Το ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ δεν είναι το τέλος της Γης, αλλά το τέλος του σκότους και του κακού στη Γη – και η αυγή για την Έβδομη Χρυσή Εποχή της Φώτισης.

ΑΦΥΠΝΙΣΗ

Οι περισσότεροι από τους 144.000 τώρα βρίσκονται στη διαδικασία αφύπνισης και βγαίνουν από τη μακρόχρονη εγκεφαλική και πνευματική τους ύπνωση, συνειδητοποιώντας αργά αλλά σταθερά πως βρίσκονται εδώ για να βοηθήσουν στη μεγάλη μεταμόρφωση της Γης. 

Οι Κυτταρικές Μνήμες των 144.000 είχαν προγραμματιστεί, χρονοκαθοριστεί και πυροδοτήθηκαν να “σκάσουν” αυτή την εποχή και να τους αφυπνίσουν ως προς την αληθινή τους ταυτότητα, την αποστολή και τον λόγο της ενσάρκωσής τους στη Γη αυτή την πλέον κρίσιμη εποχή στην ιστορία του πλανήτη.

Έχουμε μπει στη Μεγάλη Αλλαγή της Γης, και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για όσους αστρόσπορους απέμειναν να κοιμούνται, να καθαρίσουν το πέπλο από τα μάτια τους και να βγουν από το όνειρο του υλισμού, να ανασκουμπωθούν και αναλάβουν το ρόλο τους στη μεταμόρφωση της Γης!Ο χρόνος της σύγχυσης, του δισταγμού και της κωλυσιεργίας έχει παρέλθει!

Είναι ώρα ΟΛΟΙ οι αστρόσποροι να αναλάβουμε τις θέσεις μας. Δεν πρόκειται για αποστολή ρουτίνας, αυτή είναι η Μεγαλύτερη Αποστολή που έχουμε αναλάβει τα τελευταία 200.000 χρόνια! Τα μάτια ολόκληρου του Γαλαξία είναι στραμμένα επάνω μας. Είναι η ώρα που οι Πολεμιστές του Σκότους θα συναντηθούν με τους Πολεμιστές του Φωτός. Είναι η ώρα της Νίκης!

Σημάδια ότι μπορεί να είμαστε ένας από τους 144.000 Εργάτες του Φωτός

Σύμφωνα με το spiritualunite.com  ο αριθμός 144.000 εμφανίζεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη και φαίνεται να αφορά, μάλλον Ισραηλίτες, οι οποίοι στα μέτωπά τους έχουν το σφράγισμα του Ιησού Χριστού, οι οποίοι λέγεται ότι θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο λίγο πριν την Δευτέρα Παρουσία. Άλλοι υποστηρίζουν πως υπάρχει αμυδρά σχέση με όλα αυτά και ότι οι 144.000 είναι Εργάτες του Φωτός. Ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις, διακρίνεται πως οι άνθρωποι αυτοί είναι οι “καλοί”.

Η πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων που εργάζονται για το Φως, ούτε που γνωρίζουν και ούτε που θυμούνται ποιοι είναι.

Αν βιώνετε κάποια από τα πιο κάτω χαρακτηριστικά, τότε είστε ένας από τους 144.000 Εργάτες του Φωτός που ήλθατε απεσταλμένοι σ’ αυτόν τον πλανήτη για να τον σώσετε:

1. Πάντα ονειροπολείτε ότι ταυτίζεστε με ηρωικούς χαρακτήρες και υπερήρωες και εξακολουθείτε να το κάνετε ακόμα και σήμερα, που είστε ενήλικος.

2. Έχετε διαμορφώσει μέσα σας έναν βαθύ σκοπό που δεν τον γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι. Ίσως να μην είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, αλλά εσείς ξέρετε ότι πρόκειται για κάτι πολύ μεγάλο αυτό που θέλετε να κάνετε.

3. Έχετε μια βαθιά εσωτερική κατανόηση σχετικά με τις πνευματικές έννοιες, την ανώτερη γνώση και την κοσμική σοφία, που όλα αυτά τα αισθάνεστε φυσικά για σας.

4. Αγαπάτε τους ανθρώπους αλλά ταυτόχρονα τους μισείτε κιόλας. Γιατί όλα αυτά τα σκουπίδια που βλέπετε τριγύρω σας, με τις λανθασμένες αποφάσεις, το εγώ τους και με την αρνητικότητα που τους διακατέχει, εμποδίζουν την άνοδο του πλανήτη.

5. Έχετε κρίσεις πανικού και προβλήματα άγχους.

6. Αγαπάτε τα ζώα και αισθάνεστε βαθιά τη ζημιά που τους κάνουμε για να ικανοποιήσουμε τις δικές μας ανάγκες.

7. Δεν μπορείτε να σταθείτε μπροστά στην αδικία.

8. Προσπαθείτε πάντα να αλλάξετε και να ελαφρύνετε τη διάθεση. Σε μια τεταμένη κατάσταση, λέτε ένα αστείο, αν κάποιος αισθάνεται άσχημα κάνετε ότι μπορείτε για να του αλλάξετε την διάθεση. Αν κάποιος ζητά τη βοήθειά σας, πάντα θα βρείτε έναν τρόπο για να τον βοηθήσετε.

9. Έχετε την τάση να εμπνέετε τους άλλους, ακόμη και αν δεν γνωρίζετε ότι έχετε αυτή την ικανότητα.

10. Θέλετε πάντοτε να συγχωνεύετε τις δυαδικότητες σε ενότητα, όπως την επιστήμη και την πνευματικότητα, την ψυχολογία και τη φιλοσοφία, την τεχνολογία και τη φύση..

– Ο χρόνος για την αφύπνιση είναι τώρα. Έχουμε φθάσει στο παρά πέντε της κρίσιμης ώρας για την μεγάλη αλλαγή που θα επισυμβεί στη Γη!

144.000 Εσφραγισμένοι του Θεού, της Αποκάλυψης και Ποιος ο Σκοπός τους;

Όπως αναφέρει το oodegr.com η ομάδα τών 144.000, εμφανίζεται αριθμητικά, σε δύο σημεία τής Αποκάλυψης: Στο Αποκάλυψις 7/ζ΄ 1 – 8, και στο 14/ιδ΄ 1 – 5. 

Στο πρώτο διαβάζουμε τα εξής:

Αποκάλυψις 7/ζ΄ 1 – 8: ΄΄1. Και μετά τούτο είδον τέσσαρας αγγέλους εστώτας επί τας τέσσαρας γωνίας τής γης, κρατούντας τους τέσσαρας ανέμους τής γης, ίνα μη πνέει άνεμος επί τής γης, μήτε επί τής θαλάσσης, μήτε επί παν δένδρον. 2. Και είδον άλλον άγγελον αναβαίνοντα από ανατολής ηλίου, έχοντα σφραγίδα Θεού ζώντος, και έκραξε φωνή μεγάλη τοις τέσσαρσιν αγγέλοις, οις εδόθη αυτοίς αδικήσαι την γην και την θάλασσαν, 3. λέγων: “Μη αδικήσετε την γην μήτε την θάλασσαν μήτε τα δένδρα, άχρις ου σφραγίσωμεν τους δούλους τού Θεού ημών επί τών μετώπων αυτών”. 4. Και ήκουσα τον αριθμόν τών εσφραγισμένων: “144.000 εσφραγισμένοι, εκ πάσης φυλής υιών Ισραήλ…”΄΄

Και στη συνέχεια, αναφέρει δώδεκα φυλές τού Ισραήλ, επί 12.000 σφραγισμένους από την κάθε φυλή. (12Χ12.000=144.000).

Αποκάλυψις 14/ιδ΄ 1 – 5: ΄΄1. Και είδον, και ιδού το αρνίον εστηκός επί το όρος Σιών, και μετ’ αυτού 144.000, έχουσαι το όνομα αυτού και το όνομα τού Πατρός αυτού γεγραμμένον επί τών μετώπων αυτών. 2. Και ήκουσα φωνήν εκ τού ουρανού ως φωνήν υδάτων πολλών και ως φωνήν βροντής μεγάλης. Και η φωνή ήν ήκουσα, ως κιθαρωδών κιθαριζόντων εν ταις κιθάραις αυτών. 3. Και άδουσιν ωδήν καινήν ενώπιον τού θρόνου και ενώπιον τών τεσσάρων ζώων και τών πρεσβυτέρων. Και ουδείς εδύνατο μαθείν την ωδήν ει μη αι 144.000, οι ηγορασμένοι από τής γης. 4. Ούτοί εισιν οί μετά γυναικών ουκ εμολύνθησαν. Παρθένοι γαρ εισιν. Ούτοί εισιν οι ακολουθούντες τω Αρνίω όπου αν υπάγη. Ούτοι ηγοράσθησαν από τών ανθρώπων απαρχή τώ Θεώ και τω αρνίω. 5. Και ουχ ευρέθη ψεύδος εν τω στόματι αυτών. Άμωμοι γαρ εισι΄΄.

Είναι Ισραηλίτες

Μία πρώτη παρατήρηση, είναι ότι οι ΄΄144.000΄΄ είναι Ισραηλίτες, και μάλιστα μοιρασμένοι, από ΄΄12.000΄΄ σε κάθε φυλή από τις 12 τού Ισραήλ. Όμως, αν και λέει: ΄΄εκ πάσης φυλής υιών Ισραήλ΄΄, στην πραγματικότητα λείπει η φυλή τού ΄΄Δαν΄΄, και στη θέση της, υπάρχει η φυλή ΄΄Ιωσήφ΄΄, χωριστά από τη φυλή ΄΄Μανασσή΄΄, που ήταν γυος τού Ιωσήφ μαζί με τον Ευφραϊμ που εδώ δεν αναφέρεται.

Ακόμα, υπάρχει η φυλή ΄΄Λευί΄΄, μια φυλή που δεν αναφερόταν πάντοτε στην Παλαιά Διαθήκη ξεχωριστά, μια και οι Λευίτες βρίσκονταν διασκορπισμένοι ως ιερείς μεταξύ τών άλλων φυλών. Εδώ η φυλή τού Λευί αναφέρεται ξεχωριστά, επειδή στη Χριστιανική Εκκλησία, όλοι οι Χριστιανοί είναι ΄΄βασίλειον Ιεράτευμα΄΄, (Α΄ Πέτρου 2/β΄ 5,9), και συνεπώς δεν έχουν τη Λευιτική ιερωσύνη.

Για την έλλειψη τής φυλής Δαν, θα μπορούσαμε να σκεφτούμε κάποιους λόγους. Ένας απ’ αυτούς, είναι ότι πιθανόν στη μελλοντική αυτή εποχή που αναφέρει η προφητεία, δεν θα έχει διασωθεί η φυλή τού Δαν. Πιθανότερο όμως φαίνεται, ότι επειδή από τη φυλή αυτή θα προέλθει ο Αντίχριστος, η φυλή αυτή θα τον ακολουθήσει στο σύνολό της, και έτσι δεν θα υπάρχουν (αρκετοί) Χριστιανοί απ’ αυτή τη φυλή, όπως θα υπάρχουν από τις άλλες. Δεν ισχύει λοιπόν το επιχείρημα κάποιων κύκλων, ότι εφ’ όσον λείπει η φυλή τού Δαν, δήθεν οι 144.000 δεν είναι κατά γράμμα Ισραηλίτες, αλλά όλος ο ΄΄Πνευματικός Ισραήλ΄΄, δηλαδή η Εκκλησία. Άλλωστε η Εκκλησία, δεν έχει 12 φυλές!

Εδώ είναι ενδιαφέρον, το ότι όταν σφραγίζονται οι 144.000, έχουν στα μέτωπά τους ΄΄το όνομα τού Ιησού Χριστού, (αλλά) και το όνομα τού Πατρός΄΄ τού Ιησού Χριστού. (7/ζ΄ 3. 14/ιδ΄ 1). Αυτό προφανώς σημαίνει, ότι δεν είναι απλά ΄΄μάρτυρες τού Χριστού΄΄, (Πράξεις 1/α΄ 8), όπως οι εθνικοί Χριστιανοί, αλλά και ΄΄μάρτυρες τού Πατρός΄΄, (Ησαϊας 43/μγ΄ 10) τον οποίο αναγνωρίζουν οι Ιουδαίοι, αν και αρνούνται τον Υιό, και για τον οποίο μπορούν να μαρτυρήσουν την θαυμαστή ιστορία τους.

΄Ενας ακόμη λόγος που μας κάνει να πιστεύουμε ότι πρόκειται εδώ για φυσικούς Ισραηλίτες, είναι ότι από το Αποκάλυψης 7/ζ΄ 9 και μετά, εμφανίζεται μία άλλη ομάδα, που όμως προέρχεται από όλα τα έθνη. Αν οι 144.000 ήταν ολόκληρη η Εκκλησία, δεν θα αντιδιαστέλλονταν με τους εθνικούς, που και αυτοί είναι μέλη τής Εκκλησίας.

Το ότι οι 144.000 είναι κατά γράμμα Ισραηλίτες, είναι η φυσική και αβίαστη ερμηνεία τής Αποκάλυψης 7/ζ΄, και αυτή θα πρέπει να δεχθούμε. Αν όμως κάποιος έχει αποδείξεις (και όχι ικασίες) ότι η όραση αυτή εκπληρώνεται και με άλλον τρόπο, θα ήταν ενδιαφέρον να το δούμε, καθώς οι προφητείες τής Αγίας Γραφής έχουν συχνά περισσότερες από μία εκπληρώσεις.

O αριθμός 144.000

Θα ήταν κάπως δύσκολο, οι πιστοί τού Ισραήλ, να είναι ακριβώς τόσοι, και μάλιστα ακριβώς ΄΄12.000 από κάθε φυλή τού Ισραήλ΄΄! Ο αριθμός αυτός, είναι προφανώς συμβολικός, τόσο για τις φυλές τού Ισραήλ, όσο και για τον αριθμό τών εσφραγισμένων τής κάθε φυλής.

Ο αριθμός 12 είναι στην Αγία Γραφή ιερός. (12 φυλές, 12 απόστολοι, 12 αστέρες, κλπ). Το 12.000, δημιουργείται από το 12 Χ 1.000, όπου το 1.000 συμβολίζει το πλήθος, που όμως δεν είναι τόσο πολύ όσο η μυριάδα. (A΄ Σαμουήλ 18/ιη΄ 7).

Πολλαπλασιάζοντας λοιπόν τρεις συμβολικούς αριθμούς, (12Χ12Χ1.000), μπορούμε να έχουμε έναν πραγματικό; Κάτι τέτοιο φαίνεται παράλογο.

Κάποιοι, λένε ότι επειδή ο Ιωάννης λέει: ΄΄Και ήκουσα τον αριθμόν τών εσφραγισμένων΄΄, (7/ζ΄ 4), σημαίνει ότι ήταν κατά γράμμα τόσοι, καθώς μάλιστα αντιπαραβάλλονται με έναν αναρρίθμητο Πολύ Όχλο. (7/ζ΄ 9). Οι ίδιοι όμως, υποστηρίζουν ότι τα στρατεύματα που αναφέρονται στο 9/θ΄ 16, ως ΄΄δύο μυριάδες μυριάδων΄΄, είναι συμβολικός αριθμός, και ας λέει κι εδώ ο Ιωάννης: ΄΄και ήκουσα τον αριθμόν αυτών΄΄. (΄Ενα ακόμα παράδειγμα πρόχειρης και αυθαίρετης ερμηνείας).

Όσο για την αντιπαράθεση με έναν αναρρίθμητο πολύ όχλο, αυτό δεν γίνεται για να δείξει ότι ο αριθμός είναι κατά γράμμα, αλλά για να δείξει, ότι οι πιστοί σε όλα τα έθνη, θα είναι αναρρίθμητοι, ενώ στον Ισραήλ, που υπήρξε κάποτε λαός τού Θεού, ΄΄λείμα (υπόλοιπο) κατ’ εκλογήν χάριτος γέγονεν΄΄ (όπως συμβαίνει πάντοτε). (Ρωμαίους 11/ια΄ 5). Και φυσικά, ο αριθμός 144.000, είναι ένας σχετικά μικρός (συμβολικός και ίσως και κατά προσέγγισιν) αριθμός, που δείχνει ότι λίγοι μόνο θα πιστέψουν τότε σε σύγκριση με το σύνολο τού λαού, ως ΄΄απαρχή΄΄ τού Ισραήλ (Αποκάλυψις 14/ιδ΄ 4).

Αυτό φαίνεται και από μία παράλληλη όραση που είδε ο προφήτης Ιεζεκιήλ για το ίδιο θέμα, και περιγράφεται στο Ιεζεκιήλ 9/θ΄ 1- 11.

Στο προηγούμενο κεφάλαιο, περιγράφονται τα βδελύγματα που έκανε ο λαός Ισραήλ, ώστε να επέμβει ο Θεός. Ας δούμε αποσπάσματα από αυτή την παράλληλη όραση, περί τών 144.000:

1. Ιεζεκιήλ 9/θ΄ 1- 11: ΄΄1. Και έκραξε εις τα ώτά μου μετά φωνής μεγάλης, λέγων: “Ας πλησιάσωσι οι τεταγμένοι κατά τής πόλεως, έκαστος έχων το όπλον αυτού τής εξολοθρεύσεως εν τη χειρί αυτού”.

2. Και ιδού, έξ άνδρες ήρχοντο από τής οδού τής υψηλοτέρας πύλης τής βλεπούσης προς Βορράν, έκαστος έχων εν τη χειρί αυτού όπλον κατασυντριμμού. Και εν τω μέσω αυτών, είς άνθρωπος ενδεδυμένος λινά, με γραμματέως καλαμάριον εν τη οσφύι αυτού. Και εισελθόντες εστάθησαν πλησίον τού χαλκίνου θυσιαστηρίου. …

4. Και είπε Κύριος προς αυτόν: “Δίελθε δια τής πόλεως, δια τής Ιερουσαλήμ, και κάμε σημείον επί τών μετώπων τών ανδρών, τών στεναζόντων και βοώντων δια πάντα τα βδελύγματα τα γινόμενα εν μέσω αυτής”. 5. Προς δε τους άλλους είπεν (ακούοντος εμού): “Διέλθετε κατόπιν αυτού δια τής πόλεως, και πατάξατε. Και ας μη φεισθή ο οφθαλμός σας, και μη ελεήσητε. 6. Γέροντας, νέους, και παρθένους, και νήπια, και γυναίκας, φονεύσατε μέχρις εξαλείψεως. Εις πάντα όμως άνθρωπον εφ’ ου (πάνω στον οποίο) είναι το σημείον, μη πλησιάσητε. Και αρχίσατε από τού αγιαστηρίου μου…” 7. …και επάταξαν εν τη πόλει. 8. …Και είπα: “Οίμοι! Κύριε Θεέ! συ ε
ξαλείφεις άπαν το υπόλοιπον τού Ισραήλ, εκχέων την οργήν σου επί την Ιερουσαλήμ;”…΄΄

Στην όραση αυτή, βλέπουμε και πάλι ότι οι 144.000 είναι Ισραηλίτες, και μάλιστα κάτοικοι τής Ιερουσαλήμ, σε έναν καιρό ανομίας τής πόλεως. Πρόκειται για το ΄΄υπόλοιπο΄΄ που θα απομείνει σε αυτή, μετά από την καταδικαστική κρίση τού Θεού, για τις ανομίες τής πόλεως. Πρόκειται για τους ίδιους ΄΄σφραγισμένους΄΄ που είδαμε στην Αποκάλυψη, καθώς παρατηρούμε τις εμφανείς ομοιότητες.

Για παράδειγμα, 1. πρόκειται και εδώ για Ισραηλίτες. 2. Έχουμε και εδώ κάποιον που σημειώνει στα μέτωπά τους, εν όψει καταδικαστικής κρίσεως. 3. Και εδώ περιμένει η καταστροφή ώσπου να τελειώσει το σφράγισμα, για να εκδηλωθεί.

Το σφράγισμα
Τι είναι όμως το σφράγισμα στα μέτωπα;

Η πράξη αυτή, θυμίζει το παλαιό ανατολικό έθιμο, να χαράζει ο ιδιοκτήτης στο μέτωπο τού δούλου του τη σφραγίδα του, σε ένδειξη τής κυριότητός του σ’ αυτόν. Ακόμα, κατά τους Ελληνιστικούς χρόνους, γινόταν σε ένδειξη κυριότητος κάποιου θεού. (Ησαϊας 44/μδ΄ 5. Γ΄ Μακκαβ. 2/β΄ 29). Επίσης, το σημείο επί τής πόρτας τών Ισραηλιτών, τους είχε σώσει από τον εξωλοθρευτή άγγελο, στην Αίγυπτο. (Έξοδος 12/ιβ΄ 13 κλπ). Κατά τον ίδιο τρόπο, το σημείο αυτό θα σώσει τους 144.000 από την καταστροφή.

Είναι ενδιαφέρον, ότι στο Ιεζεκιήλ 9/θ΄ 4, (΄΄κάμε σημείον επί τών μετώπων τών ανδρών΄΄), το Εβραϊκό κείμενο, λέει για το ΄΄σημείο΄΄: ΄΄Ταβ΄΄. Αυτό, είναι το τελευταίο γράμμα τής τότε Εβραϊκής αλφαβήτου, και είχε αρχικά το σχήμα τού σταυρού. (+ ή Τ ή Χ). Ήταν το απλούστερο γράμμα τής αλφαβήτου, και χρησιμοποιείτο ως κοινό σημάδι, ως σφραγίδα, και ως υπογραφή τών αγραμμάτων.

Σταυρός όμως είναι και το σφράγισμα που δίνεται στους Χριστιανούς κατά το Χρίσμα, ως ΄΄Σφραγίς Πνεύματος Αγίου΄΄. Είναι λοιπόν σαφές, ότι οι 144.000 σφραγίζονται κατά το βάπτισμά τους με το Σταυρό τού Μυστηρίου τού Χρίσματος.

Για το Χρίσμα αυτό, διαβάζουμε και στα εδάφια: Εφεσίους 1/α΄ 13,14. Β΄ Κορινθίους 1/α΄ 21,22. Α΄ Ιωάννου 2/β΄ 20,27.

Τέλος, η σφραγίδα αυτή είναι η αντίθετη από αυτή που θα δώσει ο Αντίχριστος στους δικούς του ΄΄πιστούς΄΄, που θα ζήσουν στον καιρό των 144.000.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,535,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2148,ΑΠΟΨΕΙΣ,115,Άρθρα,832,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,191,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,941,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,218,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1007,ΒΙΝΤΕΟ,567,ΒΟΛΟΣ,103,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1865,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,279,Ειδηση-ολόγιο,9243,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,2055,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,87,ΖΩΗ,239,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,123,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,114,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1248,Κόσμος,10278,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,61,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,828,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1707,Πολιτική,6956,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6279,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,91,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,73,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1308,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3379,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,94,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,127,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,810,Eco-News,2959,GP - info,5,voice healing therapy,91,
ltr
item
Ploumistos.com: Η προφητεία για 144.000 Εργάτες Φωτός στην Αποκάλυψη - Τα σημάδια αναγνώρισης τους και ποιος ο σκοπός τους;
Η προφητεία για 144.000 Εργάτες Φωτός στην Αποκάλυψη - Τα σημάδια αναγνώρισης τους και ποιος ο σκοπός τους;
Η προφητεία για 144.000 Εργάτες Φωτός στην Αποκάλυψη - Τα σημάδια αναγνώρισης τους και ποιος ο σκοπός τους;
https://i.pinimg.com/originals/77/f3/64/77f3641db126b7b243a70cc2d857c4c6.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/04/144000.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/04/144000.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content