================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Βίντεο κοριτσιού στο TikTok που προχωρά σε άμβλωση κάνει το γύρο του διαδικτύου

⍆Το TikTok ως μία από τις πλέον αμφιλεγόμενες πλατφόρμες έχει κριθεί και...
κατακριθεί πολλάκις για scams, hoaxes, αλλά και σοκαριστικές περιπτώσεις όπως εκείνη ενός νέου που έκανε live streaming (!) της αυτοκτονίας του.

Τις τελευταίες ημέρες, ένα νέο βίντεο έχει σπείρει τη διχόνοια στους χρήστες παγκοσμίως· το ανέβασε η χρήστης @cpcake2 από την Αμερική και τιτλοφορείται «Abortion time! TAKE 2» (Ώρα για άμβλωση! Δεύτερη λήψη). Ουσιαστικά δείχνει τη φίλη της, Ashley να κοιτάζει ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης, ύστερα να επιδεικνύει τη φουσκωμένη της κοιλιά και μετά τις δυο τους να πηγαίνουν σε ειδική κλινική για να προχωρήσει σε άμβλωση.

Στην αίθουσα αναμονής, επισημαίνουν την ύπαρξη ενός ζευγαριού που φαίνεται να περιμένει τη σειρά του λυπημένο με τη φράση «υπάρχουν δύο διαθέσεις για άμβλωση». Στη συνέχεια, βλέπουμε την Ashley στο χειρουργικό κρεβάτι, πριν ξεκινήσει προφανώς η διαδικασία. Παράλληλα με το βίντεο ακούγεται το τραγούδι του Bruno Mars «It Will Rain», κάνοντάς το να μοιάζει με ένα οποιοδήποτε άλλο, «συνηθισμένο» TikTok βίντεο με ελαφρύ περιεχόμενο.
This is a woman, likely on her 2nd abortion, laughing at the ultrasound as she slaughters her child. Almost 50% of women who get abortions have more than 1. Over 25% have more than 2. It’s birth control to them.https://t.me/RealVincentJames/2183 

75 people are talking about this

Κανείς δεν αμφισβητεί ότι οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν με το σώμα τους, όμως στην προκειμένη το βίντεο έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις από τους πάντες, υποστηρικτές και μη της εν λόγω χειρουργικής επέμβασης. Οι πρώτοι θεωρούν ότι δεν είναι «προϊόν» προς δημοσίευση, όπως επίσης ότι με αυτόν τον τρόπο ευτελίζεται μία τόσο ευαίσθητη στιγμή, ενώ ακτιβιστές που είναι εναντίον των εκτρώσεων κάνουν λόγο για άρρωστο, ανήθικο και σκληρό περιεχόμενο.

Παραδόξως, δεν πρόκειται για το πρώτο αντίστοιχο βίντεο στο TikTok. Υπάρχουν αρκετά που παρουσιάζουν κορίτσια που οδεύουν προς την εκάστοτε κλινική, άλλα με συγκεντρώσεις ακτιβιστών (που τάσσονται υπέρ ή εναντίον της επέμβασης) και εφήβους που συζητούν το θέμα με τους γονείς τους.

Το διάβασα στο www.marieclaire.gr
Βίντεο κοριτσιού στο TikTok που προχωρά σε άμβλωση κάνει το γύρο του διαδικτύου Reviewed by ploumistos.com on 8:35 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.