================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Κοροναϊός: Απαγόρευση λειτουργίας των resorts - τουριστικών καταλυμάτων έως 30 Απριλίου

⍆Νέα απόφαση με την οποία επιβάλλεται το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης.... λειτουργίας εποχικών τουριστικών καταλυμάτων από 15.3.2020 έως και 30.4.2020 έλαβε η κυβέρνηση λόγω κοροναϊού.

Από την πλευρά τους, οι τουριστικοί φορείς κρίνουν ότι η εν λόγω απόφαση «είναι μια επιβεβλημένη και ορθή κίνηση», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) Γιάννης Ρέτσος.

Όπως αναφέρεται σε δήλωση του κ. Ρέτσου που αναρτήθηκε στα social media:
«Η σημερινή απόφαση της κυβέρνησης για την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των τουριστικών καταλυμάτων εποχικής λειτουργίας, είναι μια επιβεβλημένη και ορθή κίνηση.

Από την αρχή αυτής της πρωτοφανούς κρίσης, έχουμε τονίσει ότι θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και σοβαροί, αποφασιστικοί και έτοιμοι για γενναίες αποφάσεις.

Πάνω από όλα, προστατεύοντας τη δημόσια υγεία, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίζουμε καθημερινά τις δυσκολίες που προκύπτουν, να έχουμε αντανακλαστικά, να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα και να προετοιμαζόμαστε μεθοδικά για την επόμενη ημέρα. Ότι σήμερα φαίνεται σκληρό, αύριο μπορεί να είναι σωτήριο. Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο ευθύνης.»
Τι προβλέπει η απόφαση

Όπως επισημαίνεται στο άρθρο του ΦΕΚ «αποφασίζεται η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας στο σύνολο της Επικράτειας, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, για το χρονικό διάστημα από 15.3.2020 έως και 30.4.2020, των κύριων και μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων εποχικής λειτουργίας.

Ως προς τα ήδη λειτουργούντα κατά τη δημοσίευση της παρούσας τουριστικά καταλύματα του προηγούμενου εδαφίου, η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας τίθεται σε ισχύ στις 23.3.2020 και διαρκεί έως και 30.4.2020».
Κοροναϊός: Απαγόρευση λειτουργίας των resorts - τουριστικών καταλυμάτων έως 30 Απριλίου Reviewed by PLOUMISTOS on 8:55 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.