================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ο Ralph Lauren δωρίζει 10 εκατομμύρια δολάρια για τη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό

⍆Η βιομηχανία της μόδας, όπως πολλοί άλλοι, έχει χτυπηθεί βαριά από την... πανδημία COVID-19 με απολύσεις προσωπικού, κλειστές αποθήκες, διακοπή της παραγωγής και τους καταναλωτές που διστάζουν να ξοδέψουν χρήματα σε ρούχα. Αλλά σε αυτή την εποχή κρίσης, τα εμπορικά σήματα διοχετεύουν τους πόρους τους σε προσπάθειες ανακούφισης της πανδημίας τόσο για τους δικούς τους εργαζόμενους όσο και για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Χθες ο σχεδιαστής Ralph Lauren και η εταιρεία του ανακοίνωσαν ότι θα δωρίσουν 10 εκατομμύρια δολάρια για αιτίες που σχετίζονται με τον κορωνοϊό.

“Στην καρδιά της εταιρείας μας, υπήρξε πάντα ένα πνεύμα συνάφειας που εμπνέει τη δημιουργικότητά μας, την εμπιστοσύνη μας και, κυρίως, την υποστήριξή μας προς τον άλλον. Τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες, αυτό το πνεύμα δεν είχε κλονίστηκε ποτέ », έγραψε σε ανακοίνωσή του ο Lauren ο οποίος είναι ο εκτελεστικός πρόεδρος και ο επικεφαλής δημιουργός της εταιρείας. 

“Πιστεύουμε ότι ανεξάρτητα από το ποιοι είστε ή από πού βρίσκεστε, είμαστε όλοι συνδεδεμένοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο λαμβάνουμε σημαντικά μέτρα για να βοηθήσουμε τις ομάδες και τις κοινότητες μας εν μέσω αυτής της κρίσης. ”

Τα 10 εκατομμύρια δολάρια θα χωριστούν μεταξύ τεσσάρων φιλανθρωπικών οργανώσεων ενώ τμήματα του ποσού θα παράσχουν οικονομικές επιχορηγήσεις για να βοηθήσουν τους υπαλλήλους του Ralph Lauren που επηρεάζονται από τον κορωνοϊό, είτε πρόκειται για ιατρική περίθαλψη, φροντίδα για παιδιά είτε για ηλικιωμένους.
“Αναγνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου, πολύπλευρη κρίση που απαιτεί διαφορετικές αντιδράσεις για διαφορετικές ανάγκες σε διαφορετικούς τόπους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρηματοδοτούμε πολλαπλές δραστηριότητες υποστήριξης των ομάδων μας, των συνεργατών μας και των κοινοτήτων μας σε όλο τον κόσμο “, δήλωσε ο Patrice Louvet, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της μάρκας Ralph Lauren. “Καθώς προχωρούμε σε αυτή την δύσκολη εποχή, είμαστε επικεντρωμένοι στο να συνεχίσουμε να φέρνουμε την αισιοδοξία και της ενότητα που ο Ralph Lauren και τα εμπορικά σήματα μας ανέκαθεν είχαν”.

Το διάβασα στο www.marieclaire.gr
Ο Ralph Lauren δωρίζει 10 εκατομμύρια δολάρια για τη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό Reviewed by ploumistos.com on 11:32 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.