================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η καραντίνα αύξησε την επισκεψιμότητα στο Pornhub

⍆Το κλείσιμο των καταστημάτων, η απαγόρευση των δημόσιων συναθροίσεων... και η επιβολή καραντίνας λόγω του κορονοϊού (COVID-19) έχει οδηγήσει σε κατακόρυφη χρήση του διαδικτύου και -κατ’ επέκταση- στην αύξηση της επισκεψιμότητας του Pornhub.

Μάλιστα, η πλατφόρμα προσφέρει το premium περιεχόμενό της δωρεάν στους κατοίκους της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Pornhub, η επισκεψιμότητα αυξήθηκε κατά 57% στην Ιταλία, κατά 38% στη Γαλλία και κατά 61% στην Ισπανία την πρώτη ημέρα διάθεσής του premium περιεχομένου. Ο ιστότοπος ανέφερε ότι τέτοια εντυπωσιακά νούμερα «καταδεικνύουν σαφώς ότι οι άνθρωποι σε όλη την Ευρώπη ήταν ευτυχείς με το να έχουν περισπασμούς ενώ βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι».

Το Pornhub έχει δεσμευθεί να δωρίσει τα έσοδα του Μαρτίου σε νοσοκομεία και στις τρεις χώρες, που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση του κορονοϊού στην Ευρώπη.
Η καραντίνα αύξησε την επισκεψιμότητα στο Pornhub Reviewed by PLOUMISTOS on 12:01 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.