Phantom of the Opera: «Ολοκαίνουργιο, σύγχρονο, συναρπαστικό!» λένε οι πρωταγωνιστές του

Phantom of the Opera: «Ολοκαίνουργιο, σύγχρονο, συναρπαστικό!» λένε οι πρωταγωνιστές του

⍆Η παράσταση - φαινόμενο των 140.000.000 θεατών παγκοσμίως βρίσκεται ...στην Ελλάδα. Για πρώτη φορά το «Φάντασμα της Όπερας» έχει έρθει στη χώρα μας και στο Christmas Theatre με τους αυθεντικούς πρωταγωνιστές του West End του Λονδίνου. Στο έργο που διαδραματίζεται στην όπερα του Παρισιού στα μέσα του 19ου αιώνα, παρακολουθούμε τη νεαρή τραγουδίστρια Κριστίν την οποία με μοναδική μαεστρία υποδύεται η Celinde Schoenmaker να κερδίζει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη σε μία Λυρική Σκηνή στοιχειωμένη από την παρουσία ενός μυστηριώδους άνδρα που καλύπτει το πρόσωπό του με μάσκα και κρύβεται στα σκοτάδια των παρασκηνίων. Το «Φάντασμα» που ενσαρκώνει ο Ben Fortser είναι ένας ιδιοφυής μουσικός και τραγουδιστής που χειραγωγεί την Κριστίν, βάζει τους δικούς του όρους για να εξασφαλίσει την επιτυχία της και κερδίζει τη συμπάθειά της -τουλάχιστον ως τη στιγμή της αναπόφευκτης προδοσίας που θα οδηγήσει και τους δύο σε ένα φλερτ με το θάνατο.

Οι δύο κορυφαίοι πρωταγωνιστές της παράστασης μιλούν στο protothema.gr για την παρουσία τους στην Ελλάδα, για την παράσταση, τους ρόλους τους και την καριέρα τους.


Στην αρχή μας εξέφρασαν τη χαρά τους που βρίσκονται στην Ελλάδα.
Μπεν: Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Ελλάδα, αγαπώ την Αθήνα αλλά το ωραίο είναι οι άνθρωποι και εννοείται το ελληνικό φαγητό!
Σελίντε: Λατρεύω και εγώ που βρίσκομαι στην Αθήνα. Για μένα η Πλάκα είναι ένα από τα 3 ομορφότερα μέρη στον κόσμο. Όλοι λένε ότι η Πλάκα είναι τόσο όμορφη όπως και τα ηλιοβασιλέματα είναι υπέροχα, αλλά οι Έλληνες είναι πολύ πιο πάνω από όλα αυτά, είναι τόσο βοηθητικοί και δοτικοί. Επίσης το φαγητό είναι καταπληκτικό. Σίγουρα λοιπόν θα ξαναέρθω!


Ερ: Έχετε ξαναβρεθεί στην Ελλάδα;
Σελίντε: Όχι είναι η πρώτη φορά και μέχρι στιγμής περνάω υπέροχα και το απολαμβάνω που βρίσκομαι εδώ.
Μπεν: Εγώ έχω ξαναέρθει και ερωτεύτηκα την Αθήνα. Έχω έρθει και για διακοπές αρκετές φορές. Έχω πάει στην Κρήτη, τη Μύκονο, τη Ζάκυνθο, άρα όπως καταλαβαίνετε λατρεύω την Ελλάδα.

Ερ: Το Φάντομ είναι ένα από το πιο γνωστό musical παγκοσμίως, άρα τι θα παρακολουθήσουμε στη σκηνή;
Μπεν: Νομίζω πως το εκπληκτικό σε αυτή την εκδοχή του Phantom of the Opera είναι ότι είναι ολοκαίνουργιο. Άρα αν το έχετε δει οπουδήποτε στον κόσμο αυτό είναι κάτι καινούργιο. Σίγουρα είναι κάτι σύγχρονο, με νέα σκηνοθετική ματιά και επίσης έχουμε νέο απίστευτα συναρπαστικό σετ.
Σελίντε: Θα δείτε το πιο γνωστό musical στο κόσμο! Έχετε την ευκαιρία να δείτε τους πρωταγωνιστές του Λονδίνου στη σκηνή και αυτό είναι πραγματικά εκπληκτικό!


Ερ: Ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή;
Σελίντε: «Wishing you were somehow here again».
Μπεν: Το «The Night» είναι εμβληματικό. Είναι όταν πρωτοβγαίνω στη σκηνή και κάθε φορά αισθάνομαι πολύ όμορφα τραγουδώντας το.
Ερ: Ποιoς ρόλος είναι ο πιo σημαντικός στην καριέρα σας;
Μπεν: Νομίζω ο ρόλος του Phantom είναι πολύ σημαντικός για την καριέρα μου. Eίναι ο βασιλιάς των μιούζικαλ άρα έχοντας την ευκαιρία να έχω αυτό το ρόλο είναι κάτι το καταπληκτικό. Επίσης ο πρωταγωνιστικός ρόλος στο Jesus Christ Superstar ήταν μεγάλη καμπή στη καριέρα μου.
Σελίντε: Για να πω την αλήθεια η Fontine αφού ήταν ο πρώτος ρόλος της καριέρας μου μετά το κολέγιο. Έτσι δουλεύοντας στο Λονδίνο μπόρεσα να πάω για οντισιόν για το Phantom of the Opera.


Ερ: Πόση δουλειά χρειάζεται για να φτάσει κάποιος καλλιτέχνης στο επίπεδο σας;
Μπεν: Νομίζω πως δεν σταματάει ποτέ η δουλειά. Αν θέλεις καριέρα και ταλέντο να έχεις πρέπει να μάθεις να προσέχεις όχι μόνο τη φωνή σου αλλά και την υγεία σου. Συνεχώς μαθαίνουμε και δουλεύουμε παρόλο που άρχισα να είμαι ερμηνευτής από 5-6 χρονών και μετά πήγα στο «London College Performing Art School» αλλά ακόμη μαθαίνω πράγματα, όπως τώρα εδώ στην Αθήνα μαθαίνω νέα τεχνική. Είναι πραγματικά μακροχρόνια δέσμευση και δουλειά.
Σελίντε: Νομίζω χρειάζεται πολύ πάθος. Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου. Νομίζω πως πρέπει να το θέλεις πραγματικά πολύ και μετά όλα θα γίνουν.


Η παραγωγή... σε αριθμούς!
• 140.000.000 θεατές έχουν χειροκροτήσει μέχρι σήμερα το θρυλικό μιούζικαλ
• Περισσότερα από 70 σημαντικά θεατρικά βραβεία έχει αποσπάσει παγκοσμίως
• 40 και πλέον τόνους ζυγίζει το σκηνικό της παράστασης στο Christmas Theater
• 15 νταλίκες χρειάστηκαν για τη μεταφορά του τεχνικού εξοπλισμού
• 1.000 κοστούμια δημιούργησε ο ενδυματολόγος Άντριου Ράιλι
• 3 ώρες προετοιμασίας χρειάζεται ο πρωταγωνιστής που ερμηνεύει το Φάντασμα, ενώ η ειδική μάσκα κατασκευάζεται ξανά σε κάθε παράσταση
• 250 άτομα από διάφορες χώρες, Νορβηγία, Ολλανδία, Βέλγιο, Τουρκία κ.α., δουλεύουν για τη συγκεκριμένη παραγωγή και οι 100 από αυτούς είναι τεχνικοί.

Υπόθεση
Η Κριστίν μια νεαρή χορεύτρια του μπαλέτου της Όπερας του Παρισιού αγαπά πολύ τη μουσική. Ξαφνικά εμφανίζεται μια φωνή που την καθοδηγεί ώστε να βρει τη φωνή που κρύβεται μέσα της και να καταφέρει να πρωταγωνιστήσει στην Όπερα. Αυτή η φωνή ανήκει στο αποκαλούμενο Φάντασμα της Όπερας, ενός ιδιοφυούς ανθρώπου που τρύπωσε στα έγκατα της Όπερας του Παρισιού για να αποφύγει το χλευασμό των ανθρώπων εξαιτίας της αποκρουστικής του εμφάνισης. Το Φάντασμα όταν άκουσε τη φωνή της Κριστίν μαγεύτηκε κι αποφάσισε να την αναδείξει με οποιοδήποτε κόστος, οδηγώντας τον σ’ έναν «απαγορευμένο» έρωτα και σε μια σχέση εξάρτησης μαζί της. Αντίθετα η Κριστίν ερωτεύεται έναν παιδικό της φίλο, τον Ραούλ, ο οποίος τυχαίνει να είναι ένας εκ των νέων ιδιοκτητών της Όπερας. Ίντριγκες, τραγικά γεγονότα, σκληρές διεκδικήσεις πόθων, έρωτες κι απογοητεύσεις εξελίσσονται σε όλο το έργο.

Για όσους δεν έχουν προλάβει και θέλουν να απολαύσουν το μοναδικό υπερθέαμα:

Πληροφορίες για το «Phantom of the Opera» στο Christmas Theatre (15/2-29/3) στα 2168004868, 2117701700, www.christmastheater.gr. Προπώληση: www.viva.gr.



Το διάβασα στο www.protothema.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1536,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,899,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Phantom of the Opera: «Ολοκαίνουργιο, σύγχρονο, συναρπαστικό!» λένε οι πρωταγωνιστές του
Phantom of the Opera: «Ολοκαίνουργιο, σύγχρονο, συναρπαστικό!» λένε οι πρωταγωνιστές του
Phantom of the Opera: «Ολοκαίνουργιο, σύγχρονο, συναρπαστικό!» λένε οι πρωταγωνιστές του
https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2020-03-03/Ben_Forster___Celinde_Schoenmaker.jpg
https://i.ytimg.com/vi/XDf3htDaA8g/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/03/phantom-of-opera.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/03/phantom-of-opera.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content