================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Κορωνοϊός: Ο οίκος «Louis Vuitton» παρασκευάζει... αντισηπτικά χεριών αντί για κολόνιες

⍆Στις ανάγκες των καιρών προσαρμόζεται ο γαλλικός όμιλος ειδών πολυτελείας LVMH.... ανακοινώνοντας την παρασκευή «μεγάλης ποσότητας» αντισηπτικού αλκοολούχου διαλύματος για να καλύψει τις ελλείψεις της Γαλλίας, στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό.

Τα αντισηπτικά θα παρασκευαστούν στις εγκαταστάσεις όπου δημιουργούνται τα αρώματα και τα καλλυντικά των οίκων «Christian Dior», «Guerlain» και «Givenchy».

Στόχος είναι να καλυφθούν οι ανάγκες των νοσοκομείων και η διανομή τους θα γίνει δωρεάν.

Σε ανακοίνωσή του ο όμιλος αναφέρει ότι:
«Απέναντι στον κίνδυνο ελλείψεων που διαπιστώνεται στην Γαλλία, ο Μπερνάρ Αρνό (CEO του ομίλου) ζήτησε από το τμήμα των αρωμάτων και των καλλυντικών του LVMH να επιστρατεύσει τις δυνατότητες παραγωγής για να παρασκευάσει και να προσφέρει στις υγειονομικές αρχές μεγάλες ποσότητες αντισηπτικού αλκοολούχου διαλύματος».

Ο ίδιος τόνισε το σύνολο των μονάδων κινητοποιούνται από σήμερα και διευκρίνισε ότι αυτά τα τζελ θα διανεμηθούν δωρεάν στις γαλλικές υγειονομικές αρχές.

«Η πρωτοβουλία θα διαρκέσει για όσο διάστημα είναι αναγκαίο», διευκρίνισε ο όμιλος LVMH. Δώδεκα τόνοι θα παρασκευαστούν ήδη από την πρώτη εβδομάδα και εν συνεχεία μεγαλύτερες ποσότητες.
Κορωνοϊός: Ο οίκος «Louis Vuitton» παρασκευάζει... αντισηπτικά χεριών αντί για κολόνιες Reviewed by PLOUMISTOS on 1:18 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.