================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Κορωνοϊός: Δωρεάν διαφημίσεις στον ΠΟΥ από το Facebook για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης

⍆To Facebook ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προσφέρει στον Παγκόσμιο Οργανισμό... Υγείας (ΠΟΥ) δωρεάν διαφημίσεις στην πλατφόρμα του στο πλαίσιο των προσπαθειών καταπολέμησης των ψευδών ειδήσεων σχετικά με τον νέο κορωνοϊό, δήλωσε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

"Προσφέρουμε στον ΠΟΥ όσες δωρεάν διαφημίσεις χρειάζεται", ανέφερε ο Ζούκερμπεργκ σε ανάρτησή του στο Facebook.


Οι χρήστες που αναζητούν πληροφορίες για τον νέο κορωνοϊό στο Facebook θα κατευθύνονται είτε στον ιστότοπο του ΠΟΥ είτε σε αυτό των τοπικών τους υγειονομικών αρχών όπου θα μπορούν να ενημερωθούν για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, εξήγησε ο επικεφαλής της εταιρείας.

Εξάλλου ο Ζούκερμπεργκ δεσμεύθηκε ότι το Facebook θα αποσύρει ψευδείς ισχυρισμούς και θεωρίες συνωμοσίας από τον ιστότοπο, στο πλαίσιο της προσπάθειας να καταπολεμηθεί η παραπληροφόρηση σχετικά με την επιδημία covid-19.

Το Facebook θα συνεργαστεί με ειδικούς σε θέματα υγείας από όλο τον κόσμο και θα στηρίξει αλλά και θα προσφέρει "δωρεάν διαφημίσεις" σε άλλους υγειονομικούς οργανισμούς.

Τον Φεβρουάριο ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης είχε ανακοινώσει ότι θα απαγορεύσει τις διαφημίσεις προϊόντων που υπόσχονται ότι θεραπεύουν ή προστατεύουν από τον νέο κορωνοϊό.

Το διάβασα στο www.protothema.gr
Κορωνοϊός: Δωρεάν διαφημίσεις στον ΠΟΥ από το Facebook για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης Reviewed by ploumistos.com on 12:23 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.