================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Covid19 = Covert Virus Infection Destruction 2019 (Συγκαλυμμένη Καταστροφή από Ιογενή Λοίμωξη 2019)

⍆Το ψεύτικο σόου πανδημίας που παρακολουθούμε τώρα εκπροσωπεί έναν αληθινό πόλεμο...
για τον πλανήτη γη.

Πηγές από την NSA(Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ) μας λένε τώρα πως Covid19 = Covert Virus Infection Destruction 2019 (Συγκαλυμμένη Καταστροφή από Ιογενή Λοίμωξη 2019).

Οι ελεγκτές του παλιού συστήματος προσπαθούν να κρατήσουν την εξουσία χρησιμοποιώντας βιολογικά όπλα και ηλεκτρομαγνητικές επιθέσεις 5G για να σκοτώσουν μεγάλη μερίδα του πληθυσμού και να αναγκάσουν τους υπόλοιπους να υποταχθούν.

Οι δυνάμεις αντίστασης εξουδετερώνουν τα βιολογικά όπλα και αποτρέπουν την εγκατάσταση των πύργων 5G. Σε αντεπίθεση, χρησιμοποιούν την εν εξελίξει οικονομική καταστροφή για να τελειώσουν τον έλεγχο του οικονομικού συστήματος από τη Χαζαρική μαφία δηλαδή μέλος των ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΩΝ. Μέχρι στιγμής όμως ομάδες υποστήριξης όπως τα Λευκά Καπέλα φαίνεται να κερδίζουν καθώς ανήκουν στους ΦΩΤΑΔΙΣΤΕΣ.

Τα συμπεράσματα δικά σας

Η αλήθεια γι αυτό που ζούμε (Νο1)


Covid19 = Covert Virus Infection Destruction 2019 (Συγκαλυμμένη Καταστροφή από Ιογενή Λοίμωξη 2019) Reviewed by PLOUMISTOS on 12:45 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.