================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Πράγματα που κάνουν οι ευτυχισμένες γυναίκες!

⍆Κάθε γυναίκα έχει τις δικές της ευτυχισμένες στιγμές, που είναι απαραίτητες για να...
απολαύσουμε τη ζωή μας. Παρόλο που η ευτυχία μπορεί να είναι αόριστη για κάποιους, υπάρχουν πάντα τρόποι να λάβουμε τα δικά μας μέτρα για να απολαύσουμε ευτυχισμένες στιγμές και να χαρούμε τη ζωή μας!

Πράγματα που κάνουν οι ευτυχισμένες γυναίκες!

Η ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗ.
Η καλοσύνη κάνει τους άλλους ευτυχείς και, κατ ‘επέκταση, μπορεί να κάνει κι εσάς ευτυχισμένες. Μια ευτυχισμένη γυναίκα θέλει να έχει μια θετική δύναμη. Ας δούμε μερικούς τρόπους με τους οποίους δείχνει έμπρακτα την καλοσύνη της.

Α) ΔΕΝ ΚΡΑΤΑ ΚΑΚΙΕΣ
Μια ευτυχισμένη γυναίκα δεν κρατά κακία. Εάν νιώσει αρνητικά συναισθήματα, αναζητά μέσα της τρόπο να εξομαλύνει αυτά τα συναισθήματα διότι δεν θέλει να δηλητηριάζει την ψυχή της. Μπορεί η αληθινή συγχώρεση να μην είναι εφικτή σε όλες τις περιπτώσεις, ειδικά εκείνες που έχουν προκαλέσει σοβαρούς συναισθηματικούς τραυματισμούς, αλλά μια ευτυχισμένη γυναίκα προχωράει μπροστά και αφήνει πίσω της το παρελθόν. Ξέρει ότι το αίσθημα μνησικακίας θα την κάνει δυστυχισμένη.

Β) ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ
Μια ευτυχισμένη γυναίκα συγχαίρει και χαρίζει φιλοφρονήσεις. Ξέρει ότι μπορεί με τον καλό της λόγο να κάνει καλύτερη την ημέρα του άλλου. Μπορεί να μη νιώθετε άνετα να κάνετε φιλοφρονήσεις στους συνανθρώπους σας, ειδικά σε εκείνους που μόλις γνωρίσατε. Στην περίπτωση αυτή, ξεκινήστε με ανθρώπους που αισθάνεστε άνετα! Έχετε τη δύναμη να αλλάξετε τη μέρα τους, κάντε το!

Γ) ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ
Μια ευτυχισμένη γυναίκα θέλει να βοηθήσει τον κόσμο να γίνει καλύτερος. Αφήνουν φιλοδωρήματα, κάνουν μικρές χάρες, δωρίζουν μικρά ή μεγάλα πράγματα και πολλά άλλα! Επιπλέον, οι μελέτες δείχνουν ότι όσοι εκτελούν μικρές πράξεις καλοσύνης γίνονται πιο ευτυχισμένοι συνολικά.

ΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΥΓΜΩΜΟΣΥΝΗ

Ένας ευτυχισμένος άνθρωπος είναι ευτυχισμένος επειδή ξέρει να είναι ευγνώμων για αυτά που έχει αποκτήσει. Όταν είμαστε ευγνώμονες, δύσκολα νιώθουμε λύπη. Μια ευτυχισμένη γυναίκα αναγνωρίζει τις μικρές ευλογημένες στιγμές της καθημερινότητάς της.

Νιώθετε δυσκολία να νιώσετε ευγνωμοσύνη; Μπορείτε να γράψετε μια λίστα με όλα εκείνα για τα οποία νιώθετε ευγνωμοσύνη για κάθε μέρα! Ας δούμε μερικά:

Υγεία
Ζεστό νερό
Πρόσβαση σε τρόφιμα και νερό
Ένα σπίτι
Οικογένεια / φίλοι που σας αγαπούν
Μια δουλειά που σας υποστηρίζει
Κάποια τυχαία ευχάριστη συνάντηση
Κάποιο δώρο που σας έκαναν

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ
Η πρόκληση είναι μια διασκέδαση, όπως και να το κάνουμε! Το να παγιδεύετε τον εαυτό σας μέσα στην ίδια μονότονη ρουτίνα μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση. Γι’ αυτό μια ευτυχισμένη γυναίκα θεωρεί πολύ σημαντικό να προκαλέσει τις δυνατότητές της, είτε διανοητικά, είτε σωματικά είτε με κάποιο άλλο τρόπο!

Για να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας, μπορείτε:

Να ξεκινήσετε κάποιο καινούργιο μάθημα
Να δοκιμάστε μια νέα κουζίνα
Να επιλέξτε ένα ενδιαφέρον θέμα για να μάθετε καλύτερα
Να θέσετε νέους στόχους γυμναστικής
Να διαβάστε βιβλία σχετικά με την ειδικότητά σας, ή αυτά που σας παθιάζουν
Να μάθετε νέες μεθόδους διαχείρισης από συναδέλφους
Να δοκιμάστε κάτι που πάντα φοβόσασταν
Να κάνετε ερωτήσεις κάθε φορά που νιώθετε περιέργεια
Να βγείτε έξω από τη ζώνη ασφάλειάς σας

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι δύσκολο να προχωρήσουμε στη ζωή μας χωρίς προκλήσεις. Αυτές οι νέες εμπειρίες μας ανοίγουν τα μάτια και επεκτείνουν τους ορίζοντές μας.

ΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ
Εάν είστε απαισιόδοξοι θα τα βλέπετε όλα μαύρα. Γι ‘αυτό οι ευτυχισμένες γυναίκες, αν και όχι απαραίτητα αισιόδοξες, κάνουν θετικές σκέψεις καθημερινά. Κάνουν τα πάντα για να βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο κι όχι μισοάδειο. Και μην ξεχνάτε, ότι είναι δύσκολο να αγνοήσετε όλα τα καλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας. Φυσικά, πολλές φορές είναι πολύ πιο εύκολο να το λέμε παρά αν το κάνουμε, αλλά μπορούμε να προσπαθήσουμε!

A)ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΑΤΥΧΗ ΣΤΙΓΜΗ
Χάσατε το λεωφορείο; Σας χύθηκε ο καφές; Αντί να προβληματιζόμαστε με τις ατυχείς στιγμές της καθημερινότητας, μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε. Ας γελάσουμε με τις ατυχίες κι ας προχωρήσουμε στον τρόπο που θα λύσουμε το πρόβλημά μας.

Β) ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ
Πολλά πράγματα στη ζωή μας είναι ελαττωματικά. Τα ελαττώματα αποτελούν μέρος της ύπαρξης. Δεν πρέπει να τα αγνοούμε, αλλά μια ευτυχισμένη γυναίκα ξέρει να κοιτά πέρα ​​από αυτές τις ατέλειες και βλέπει ολόκληρη την εικόνα. Μπορεί εκεί να κρύβεται κάτι πολύ όμορφο!

Γ) ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ

Όταν περιμένετε τελειότητα από τους ανθρώπους γύρω σας – και από τον εαυτό σας – το πιο σίγουρο είναι ότι θα απογοητευτείτε γρήγορα. Διαχειριστείτε τις προσδοκίες σας, καλό είναι να περιμένετε καλά πράγματα, αλλά όχι την τελειότητα. Η τελειότητα είναι απλώς αδύνατη, ενώ λάθη και σφάλματα μπορεί να τύχουν σε κάθε περίπτωση!

Δ) ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
Μια ευτυχισμένη γυναίκα δεν είναι αισιόδοξη για όλα. Αντίθετα, βλέπει τα πάντα με θετικό ρεαλισμό. Ξέρει ότι δεν είναι δυνατόν όλα να πηγαίνουν πάντα καλά. Δεχτείτε το και προχωρήστε μπροστά, αναζητήστε την ευτυχία και να ξέρετε ότι κάθε δυσκολία περνάει.

Η ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
Αν οι μόνοι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας έχουν αρνητική ενέργεια, τότε θα νιώσετε κι εσείς κάποια στιγμή δυστυχία. Σύμφωνα με μελέτες η ευτυχία είναι μεταδοτική σε μια ενωμένη, ισχυρή κοινωνική ομάδα – δηλαδή αν οι φίλοι σας είναι ευτυχείς, πιθανότατα θα είστε κι εσείς ευτυχής. (3) Επιλέξτε τους φίλους σας με σύνεση!

ΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΕΤΟΥΝ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝΠολλοί άνθρωποι αρνούνται να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους, όπως:

Άγχος
Συναισθηματικά βάρη
Παλιά προβλήματα
Προκλήσεις άγχους, κατάθλιψης ή ψυχικής κατάστασης
Τρέχουσες πηγές θλίψης ή θυμού

Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι όσο τα κρύβουν και δεν τα αντιμετωπίζουν, αυτά θα εξαφανιστούν. Δυστυχώς, αυτό έχει πραγματικά δυσμενείς επιπτώσεις. Προκαλεί αρνητισμό και αδυναμία αντιμετώπισης των προβλημάτων.

Γι’ αυτό μια ευτυχισμένη γυναίκα ξέρει ότι πρέπει να είναι γενναία και να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της για να τα απομακρύνει και να τα λύσει. Όταν τα γνωρίζει, μπορεί και να μάθει να τα ξεπερνάει. Αντιμετωπίστε τα: δεν είναι δυνατόν να αισθάνεστε ευτυχισμένοι όταν έχετε τόσο πολύ βάρος μέσα σας. Μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον ειδικό επαγγελματία ψυχικής υγείας αν το χρειάζεστε!

ΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ
Το σώμα σας πρέπει να είναι ευχαριστημένο ώστε το μυαλό σας να είναι ευτυχισμένο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ευτυχισμένες γυναίκες επιλέγουν να είναι υγιείς σωματικά και ψυχολογικά και δεν διστάζουν να δώσουν στον εαυτό τους την επαγγελματική φροντίδα, εάν απαιτείται. Ας δούμε πώς φροντίζουν οι γυναίκες τον εαυτό τους:

Α) ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Η ισορροπημένη διατροφή μπορεί να κάνει θαύματα για την ευτυχία μας και οι μελέτες αναφέρουν ότι η καλή διατροφή μειώνει τα συμπτώματα της κατάθλιψης.

Β) ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Η γυμναστική βοηθά το σώμα να γίνει πιο δυνατό και βελτιώνει τη διάθεσή μας. Είναι ένας γρήγορος τρόπος θετικής έκρηξης ορμονών!

Γ) ΚΑΛΟΣ ΥΠΝΟΣ

Ο καλός ύπνος είναι σημαντικός για την υγεία μας γενικότερα, τη σωματική και την ψυχική! Εάν δεν κοιμάστε καλά, θα σας φταίνε όλα – οπότε ο οργανισμός δεν θα μπορεί να λειτουργήσει με κανονικούς ρυθμούς, θα υπολειτουργεί κι αυτό θα σας προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη δυσαρέσκεια.

Δ) ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ

Νιώθετε άσχημα τον τελευταίο καιρό; Πηγαίνετε σε γιατρό. Ανησυχείτε για την ψυχική σας υγεία; Πηγαίνετε σε έναν ειδικό ψυχολόγο. Αισθάνεστε μόνη; Κανονίστε να δείτε τους φίλους σας. Αισθάνεστε ένταση; Περάστε μια ώρα κάνοντας κάτι διασκεδαστικό – ή απλώς απολαύστε ένα ζεστό μπάνιο με άλατα!

Ε) ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ
Φροντίστε να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας, έστω και λίγο κάθε μέρα, για να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί.

ΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
Η ανησυχία για το τι μπορεί να σκέφτονται οι άλλοι για εμάς μπορεί να προκαλέσει πολύ άγχος. Εάν προσπαθήσετε να αντιστρέψετε την εικόνα αυτή, ίσως το μόνο που θα νιώσετε είναι δυστυχία. Γι ‘αυτό μια ευτυχισμένη γυναίκα δεν ενοχλείται ποτέ από αυτό που σκέφτονται οι άλλοι για εκείνη!

Μήπως αυτό σημαίνει ότι αδιαφορεί για εποικοδομητική κριτική, ή ότι δεν ενδιαφέρεται για άλλους ανθρώπους; Φυσικά και όχι! Αυτό που σημαίνει είναι ότι είναι σίγουρη για το ποια είναι, και δεν μπαίνει στη επώδυνη διαδικασία να αλλάξει τον εαυτό της για να ταιριάζει με την επιθυμία των άλλων.

ΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ
Το να κάνεις λάθη είναι ανθρώπινο. Αυτό σημαίνει ότι, σε κάποιο σημείο της ζωής σας, θα είστε ο «κακός». Η πρώτη αντίδραση μπορεί να είναι να ενεργήσετε αμυντικά, να μεταθέσετε την ευθύνη ή να αρνηθείτε να αντιμετωπίσετε την ευθύνη.

Μια ευτυχισμένη γυναίκα δεν το κάνει. Αντ’ αυτού, ζητά συγγνώμη, και αναλαμβάνει την ευθύνη για τα λάθη της. Αυτό ισχύει και για άλλους τομείς της ζωής και λειτουργεί ως τρόπος βελτίωσης του εαυτού μας.

ΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ
Το να είμαστε καλοί με τον εαυτό μας λειτουργεί θετικά, ενισχύει ταυτόχρονα τη σωματική και ψυχική μας υγεία και βοηθά να εκτιμήσουμε τις προσπάθειές μας και τις ικανότητές μας. Γι’ αυτό οι ευτυχισμένες γυναίκες είναι ευγενείς και συμπονετικές με τους γύρω τους και τον εαυτό τους. (5)

Ας δούμε μερικές συμβουλές.

Α) Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ – Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ
Αν όλοι οι άλλοι εξαφανίζονταν αύριο, θα είχατε μόνο τον εαυτό σας – οπότε φροντίστε να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας! Μην κάνετε, ούτε να πείτε στον εαυτό σας πράγματα που δεν θα λέγατε σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Χειριστείτε τον εαυτό σας με προσοχή και αγάπη.

Β) ΣΥΓΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ
Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ αλαζονείας και αναγνώρισης της επιτυχίας. Πετύχατε κάτι σημαντικό; Γιορτάστε το! Ακόμα και μικρά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση αξίζουν αναγνώριση. Μην πέσετε στην παγίδα να περιμένετε πάρα πολλά από τον εαυτό σας.

Γ) ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ
Ο αυτοσεβασμός είναι ζωτικής σημασίας για όλους μας. Εάν σκέφτεστε αρνητικά για τον εαυτό σας, ακόμα και ως αστείο, το μυαλό σας ακούει και θα τα πιστέψει. Αντ’ αυτού, επικεντρωθείτε σε θετικές σκέψεις για εσάς, δύσκολο αλλά μπορείτε να το καταφέρετε!

Δ) ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΠΡΑΞΗ
Φροντίστε τον εαυτό σας συχνά! Περιποιηθείτε το σώμα σας, φτιάξτε το κέικ που λαχταράτε, αγοράστε ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια, χαρίστε στον εαυτό σας ένα Σαββατοκύριακο για να χαλαρώσετε στο σπίτι, περάστε χρόνο με τον εαυτό σας και κάντε τον ευτυχισμένο!

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΝΟΝΤΑΣ…


Η ευτυχία είναι κάτι που πολλοί από εμάς αγωνιζόμαστε να επιτύχουμε. Αυτές είναι 10 συνήθειες των ευτυχισμένων γυναικών, ή τουλάχιστον γυναικών που θέλουν να γίνουν ευτυχισμένες και προσπαθούν κάθε μέρα…Δοκιμάστε κι εσείς και θα δείτε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας.

Το διάβασα στο naturalsoul.gr
Πράγματα που κάνουν οι ευτυχισμένες γυναίκες! Reviewed by ploumistos.com on 9:11 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.