Οι ερμηνείες για την προσωπικότητά σας, με βάσει το μήκος των δακτύλων σας

Οι ερμηνείες για την προσωπικότητά σας, με βάσει το μήκος των δακτύλων σας

⍆Μια νέα έρευνα από το πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, μας προσφέρει νέα ενδιαφέροντα.... στοιχεία για τη σχέση που μπορεί να έχει το μήκος των δακτύλων μας, με την προσωπικότητά μας.

Η έρευνα βασίστηκε στη μελέτη της δράσης και των κινήσεων 44 χρηματιστών στο Λονδίνο, τους οποίους οι επιστήμονες παρακολούθησαν για μία περίοδο 20 μηνών, εξετάζοντας τη σχέση των δακτύλων τους μεταξύ τους και κυρίως τη σχέση του παράμεσου με τον δείκτη. Ταυτόχρονα κατέγραψαν την ταχύτητα των αντιδράσεών τους στις αγοροπωλησίες, οι οποίες κάποιες φορές χρειάζονται δράση μερικών λεπτών ή ακόμη και δευτερολέπτων.

Δείτε λοιπόν, τι ανακάλυψαν:

– Οι χρηματιστές με μακρύτερους παράμεσους δάκτυλους κέρδιζαν κατά μέσο όρο 6 φορές περισσότερα χρήματα από τους άλλους

– Ο χρόνος παραμονής των χρηματιστών με μακρύτερα παράμεσα δάκτυλα στο σκληρό, ανταγωνιστικό κόσμο του χρηματιστηρίου ήταν μεγαλύτερος συγκριτικά με άλλους

– Το μέγεθος του παράμεσου δάκτυλου είχε την ίδια σχέση στην ικανότητα των χρηματιστών να κερδίζουν χρήματα όσο και η εμπειρία τους

Ταυτόχρονα τα ευρήματα επιβεβαιώνουν αποτελέσματα και άλλων άλλων ερευνών που έγιναν στο Μεγάλη Βρετανία τα οποία έδειξαν ότι οι άνδρες με μακρύτερο παράμεσο δάκτυλο σε σχέση με το δείκτη έχουν καλύτερες αποδόσεις σε ανταγωνιστικά σπορ όπως το ποδόσφαιρο, η καλαθόσφαιρα, το ράγκμπι και το σκι.

Στις γυναίκες δεν φαίνεται να ισχύουν ακριβώς τα ίδια δεδομένα. Στο γυναικείο πληθυσμό, τα ευρήματα δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται, οπότε το ζήτημα χρειάζεται μεγαλύτερη διερεύνηση.

Πώς εξηγείται το φαινόμενο αυτό;

Επειδή όλα αυτά ίσως φαντάζουν παράλογα, οι Βρετανοί επιστήμονες θέλησαν να τεκμηριώσουν τα ευρήματά τους με περισσότερο επιστημονικό τρόπο. Ετσι ανακάλυψαν ότι υπάρχουν διάφοροι βιολογικοί παράγοντες που εμπλέκονται, όπως η τεστοστερόνη και άλλα ανδρογόνα, τα οποία παίζουν καθοριστικό παράγοντα στα ψυχοκοινωνικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ατόμου.

Πώς γίνεται αυτό; Τα ανδρογόνα φαίνεται ότι επηρεάζουν τη δημιουργία του ανθρωπίνου σώματος κατά την εμβρυική ζωή και επίσης παίζουν βασικό ρόλο στην οργάνωση του εγκεφάλου και στη μελλοντική συμπεριφορά του ατόμου. Η τεστοστερόνη στο έμβρυο φτάνει στα ψηλότερα επίπεδα της μεταξύ της 9ης και 18ης εβδομάδας κυήσεως. Οι δράσεις στο σώμα και στον εγκέφαλο του εμβρύου σε αυτή τη φάση της κυήσεως είναι πολύ σημαντικές.

Το μήκος του παράμεσου δάκτυλου βρέθηκε ότι επηρεάζεται από το βαθμό έκθεσης του εμβρύου στην τεστοστερόνη κατά την ανάπτυξη του. Όσο πιο μεγάλο σε μήκος είναι το παράμεσο δάκτυλο τόσο μεγαλύτερη ήταν η έκθεση του στα ανδρογόνα.

Δείτε λοιπόν πιθανές ερμηνείες για την προσωπικότητά σας, με βάσει το μήκος των δακτύλων σας

Α) Λένε ότι οι άνθρωποι που ο παράμεσος τους είναι μεγαλύτερος από το δείκτη, έχουν όμορφη εμφάνιση. Ακτινοβολούν με τη γοητεία τους και οι άλλοι τους βρίσκουν ακαταμάχητους. Επιπλέον, είναι πιο επιθετικοί και αποφασιστικοί και δεν είναι πρόβλημα για αυτούς να αναλάβουν τον κίνδυνο. Το επάγγελμα που έχουν συνήθως είναι: στρατιώτης, μηχανικός, σκακιστής. Επίσης έχουν επιτυχία στην επίλυση σταυρόλεξων. Οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ότι τα άτομα με μεγαλύτερο παράμεσο, κερδίζουν περισσότερα από ό, τι τα άτομα με μικρότερο παράμεσο.

Β) Τα άτομα με μικρότερο παράμεσο από το δάχτυλο του δείκτη, έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και ίσως να εμφανίσουν διάθεση αλαζονική. Απολαμβάνουν τη μοναξιά και δεν επιθυμούν να διαταραχθεί ο ελεύθερος χρόνος τους. Δεν είναι το είδος του ατόμου που θα κάνει το πρώτο βήμα όταν πρόκειται για σχέσεις, αλλά πάντα αποδέχονται και εκτιμούν την προσοχή που λαμβάνουν.

Γ) Τα πρόσωπα στα οποία το μήκος του παράμεσου και του δείκτη είναι η ίδια, η ειρήνη και η αγάπη είναι απαραίτητες. Αισθάνονται άβολα όταν βρίσκονται σε σύγκρουση. Είναι καλά οργανωμένοι και προσπαθούν να τα έχουν καλά με όλους. Χαρακτηρίζονται από το γεγονός ότι έχουν την τάση να είναι πιστοί σε μια σχέση, γεμάτοι με φροντίδα και τρυφερότητα προς τους συνεργάτες τους.

Η σχέση μεταξύ του δεύτερου δακτύλου (ο δείκτης) και του τέταρτου δακτύλου (παράμεσος) προτάθηκε για να χρησιμοποιείται ως ένδειξη των επιδράσεων των ανδρογόνων στην προγεννητική περίοδο. Συγκεκριμένα θεωρείται ότι ένα σχετικά μεγαλύτερο σε μήκος παράμεσο δάκτυλο είναι δείκτης μεγαλύτερης έκθεσης του ατόμου στην τεστοστερόνη κατά την εμβρυϊκή περίοδο.
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,355,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1718,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,31,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,568,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,25,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,620,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,29,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,35,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,38,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,68,Κόσμος,9092,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,29,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5704,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2279,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,18,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,444,Eco-News,2644,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι ερμηνείες για την προσωπικότητά σας, με βάσει το μήκος των δακτύλων σας
Οι ερμηνείες για την προσωπικότητά σας, με βάσει το μήκος των δακτύλων σας
Οι ερμηνείες για την προσωπικότητά σας, με βάσει το μήκος των δακτύλων σας
https://i2.wp.com/www.mymind.gr/wp-content/uploads/2015/04/xfingers.png.pagespeed.ic_.c0yydl3sro1.jpg?fit=758%2C417&ssl=1
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/03/blog-post_897.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/03/blog-post_897.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content