================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Το νέο ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων στην Μαγνησία

⍆Aπό την προσεχή Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 τίθεται σε ισχύ το νέο ωράριο... λειτουργίας των φαρμακείων του Νομού Μαγνησίας. Το ωράριο είναι υποχρεωτικό για όλα τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας και διαμορφώνεται ως εξής:

Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:30-16:30

Όσον αφορά στη Δημοτική Ενότητα Βόλου, τα εφημερεύοντα φαρμακεία θα λειτουργούν από τις 8.00 – 21:00 και τα διανυκτερεύοντα όλο το 24ωρο. Οι ομάδες εφημερίας θα διπλασιαστούν τις μέρες από Δευτέρα έως και Σάββατο. Την Κυριακή οι εφημερίες θα είναι κανονικά όπως ήταν μέχρι και σήμερα.

Τα εφημερεύοντα φαρμακεία στη Νέα Ιωνία θα είναι δύο όλες τις ημέρες της εβδομάδας όπως μέχρι σήμερα.

Για την Περιφέρεια της Μαγνησίας οι εφημερίες δεν αλλάζουν.

Επιπλέον, όπως επισημαίνεται από την Διοίκηση του Φαρμακευτικού Συλλόγου, για καλύτερες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας των φαρμακοποιών και των εργαζομένων τους, κυρίως κατά τη διάρκεια της εφημερίας, συστήνεται η τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων που έχουν μέχρι σήμερα υιοθετήσει και επιπλέον όσοι το επιθυμούν να εξυπηρετούν το κοινό μέσα από τη θυρίδα ασφαλείας.  

Το διάβασα στο www.taxydromos.gr
Το νέο ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων στην Μαγνησία Reviewed by ploumistos.com on 9:55 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.