================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Συστήνεται Παρατηρητήριο για τις επιπτώσεις στην οικονομία από τον κοροναϊό

⍆Ένα σύστημα παρακολούθησης κατά κλάδο και γεωγραφική περιοχή για τις επιπτώσεις.... από τον κοροναϊό θέτει σε εφαρμογή το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Το Παρατηρητήριο αυτό, σε συνεργασία και με άλλους φορείς, αλλά και με την ΤτΕ, θα καταγράφει τις ζημιές που υφίστανται οι επιχειρήσεις από την εξάπλωση του ιού και θα προβαίνει στη λήψη μέτρων, όπου και όταν χρειάζεται.

Σύμφωνα, με τον υφυπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη «πρέπει να διαφυλάξουμε τον παραγωγικό ιστό και βεβαίως τη ρευστότητα».

Όπως, είπε, ο υφυπουργός τα μέτρα θα ανακοινώνονται στην πορεία. Επεσήμανε ότι έως τα τέλη Φεβρουαρίου ο ιός δεν είχε επιπτώσεις, αλλά ξεκίνησαν να καταγράφονται τον Μάρτιο.

Ο υφυπουργός επεσήμανε ότι η Ελλάδα θα συντονιστεί και με τις άλλες χώρες, ενώ κατέληξε λέγοντας ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε το θέμα με περίσκεψη και μεγάλη υπευθυνότητα.
Συστήνεται Παρατηρητήριο για τις επιπτώσεις στην οικονομία από τον κοροναϊό Reviewed by PLOUMISTOS on 1:43 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.