================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Πρώτο θετικό κρούσμα κορονοϊού στον Βόλο

⍆Σε έναν 22χρονο που είχε επιστρέψει πρόσφατα από τη Μεγάλη... Βρετανία και από το προηγούμενο Σάββατο νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Νοσοκομείο Βόλου καταγράφηκε το πρώτο θετικό κρούσμα κορονοϊού στον Βόλο. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν και οι απαντήσεις ανακοινώθηκαν πριν από λίγο στο Αχιλλοπούλειο ο 22χρονος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ έδωσαν εντολή για τη μεταφορά του στη μονάδα λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Να σημειωθεί πως τα υπόλοιπα τέσσερα δείγματα για τα οποία αναμένονταν απαντήσεις από το περασμένο Σάββατο εξετάστηκαν και ήταν αρνητικά. Σήμερα εστάλησαν άλλα τρία δείγματα προς εξέταση, ενώ αυτή τη στιγμή στον θάλαμο αρνητικής πίεσης νοσηλεύονται προληπτικά μέχρι να εκδοθούν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων συνολικά πέντε άτομα.

Το διάβασα στο www.taxydromos.gr
Πρώτο θετικό κρούσμα κορονοϊού στον Βόλο Reviewed by ploumistos.com on 7:39 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.