================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

«Πληρώνουμε μόνο με κάρτες»: Ο φόβος του κορωνοϊού καθιερώνει τις ανέπαφες συναλλαγές (ΒΙΝΤΕΟ)

⍆«Δεν συστήνεται ακόμα να ψωνίζουμε με γάντια», δηλώνει ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ,...
Αντώνης Ζαμπέλας, αναφερόμενος στις αγορές των πολιτών στα σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με τον κ. Ζαμπέλα, «δεν συστήνεται η χρήση γαντιών μιας χρήσης» στα ψώνια στο σούπερ μάρκετ γιατί ούτως ή άλλως αν αγγίξουμε με τα γάντια το πρόσωπό μας και πάλι κινδυνεύουμε.

Ο κ. Ζαμπέλας πρότεινε μιλώντας στο MEGA, οι πολίτες να έχουν απολυμαντικό για να καθαρίζουν το χερούλι στα καροτσάκια του σούπερ μάρκετ και να μην πληρώνουν με μετρητά αλλά με κάρτα, η οποία καιθερώνεται ως μέσο συναλλαγών και αργότερα δεν αποκλείεται να αντικατασταθεί από άλλα πιο προηγμένα μέσα πληρωμών, όπως, για παράδειγμα, ένα μικροτσίπ-βιοτσίπ.

«Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο πως μεταδίδουν τα τρόφιμα και οι συσκευασίες», επεσήμανε.

«Το σημαντικότερο είναι να κρατάμε απόσταση γιατί αυτό παραμένει η κύρια αιτία μετάδοσης του κορωνοϊού», τόνισε, υπογραμμίζοντας πως η απόσταση 1,5-2 μέτρα πρέπει να τηρείται ευλαβικά και στο σούπερ μάρκετ.
«Το άλλο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να μην αρχίσουμε να περιεργαζόμαστε. Δηλαδή να πιάνουμε με το χέρι μας, να παίρνουμε κάτι άλλο», σημείωσε και εξήγησε πως υπάρχει κίνδυνος εάν ένας καταναλωτής αγγίξει ένα μολυσμένο στην επιφάνειά του προϊόν από τον ιό και στη συνέχεια αγγίξει το πρόσωπό του.

Δείτε τα ρεπορτάζ:
«Πληρώνουμε μόνο με κάρτες»: Ο φόβος του κορωνοϊού καθιερώνει τις ανέπαφες συναλλαγές (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by PLOUMISTOS on 11:40 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.