Τρανσεξουαλισμός - η αποθέωση της προόδου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τρανσεξουαλισμός-η αποθέωση της προόδου.

⍆Μετά το “trans-genderism” σειρά έχει το “trans-racialism”.
"Τρανσεξουαλισμός"...
(δια-φυλισμός) = το άτομο νομίζει ότι ανήκει στο άλλο φύλο και αυτοπροσδιορίζεται έτσι.

"Τρανσφυλετισμός" (δια-φυλετισμός) = το άτομο νομίζει ότι ανήκει σε μία άλλη φυλή και αυτοπροσδιορίζεται έτσι. Εάν το πρώτο αποτελεί πλέον κάτι το "φυσιολογικό" και νομικώς (και στην Ελλάδα) προστατευόμενο, ("αλλαγή έμφυλης ταυτότητας" - "νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου") γιατί να μην αποτελέσει και το δεύτερο ("αλλαγή φυλετικής ταυτότητας" - "νομική αναγνώριση ταυτότητας φυλής";

[Και βέβαια, μετά το μεγάλο στοίχημα είναι η νομοθεσία περί "αλλαγής ηλικιακής ταυτότητας" - " νομική αναγνώριση ταυτότητας ηλικίας"].
The Bridgehead / KO

Το γνωρίζαμε όλοι ότι έρχεται, και να που ήρθε - σύμφωνα με την Telegraph, μια ένωση μεγάλων πανεπιστημιακών δήλωσε ότι οι άνθρωποι "πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να αναγνωρίζονται ως μαύροι ανεξάρτητα από το χρώμα με το οποίο γεννιούνται".

Άλλωστε, εάν τα γεννητικά σας όργανα δεν μας λένε τίποτα για το φύλο σας, το χρώμα του δέρματός σας προφανώς δεν μας λέει τίποτα για τη φυλή σας. Είναι αλήθεια ότι μια τέτοια «αποκάλυψη» την περιμέναμε πιο νωρίς:

Η Ένωση Πανεπιστημίων και Κολλεγίων (UCU), η οποία εκπροσωπεί περισσότερους από 100.000 πανεπιστημιακούς διδάσκοντες και προσωπικό, διατυπώνει τη θέση της σχετικά με το αν οι άνθρωποι πρέπει να είναι σε θέση να αυτοπροσδιορίζονται ως διαφορετικά φύλα ή φυλές.

Στο έγγραφο "UCU Position on Trans Inclusion", η ένωση δήλωσε: "Η UCU έχει μακρά ιστορία που επιτρέπει στα μέλη να αυτοπροσδιορίζονται, είτε πρόκειται για άτομα που είναι μαύρα, είτε άτομα με αναπηρία, είτε LGBT, είτε γυναίκες".

Η στάση της ένωσης επικρίθηκε από μερικά από τα μέλη της ως "ανόητα". Η Kathleen Stock, καθηγήτρια φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Sussex, έγραψε στο Twitter: "Είμαι ακόμα μέλος της UCU, αλλά ... το παρατραβάνε όταν δημοσιεύουν αυτήν την ανόητη, αντι-πνευματική προπαγάνδα".


Η συζήτηση σχετικά με τον φυλετικό αυτοπροσδιορισμό έχει έρθει στην επιφάνεια τα τελευταία χρόνια. Τον περασμένο Νοέμβριο ο Anthony Lennon, ένας λευκός διευθυντής θεάτρου ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως "Αφρικανό αναγεννημένο", έγινε στόχος κριτικής επειδή εξασφάλισε κρατική χρηματοδότηση που έχει σκοπό να βοηθηθούν εθνοτικές μειονότητες να αναπτύξουν τη σταδιοδρομία τους.

Ο 53χρονος Lennon, ο οποίος γεννήθηκε στο Λονδίνο από γονείς Ιρλανδούς, κέρδισε θέση σε ένα διετές πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από το Συμβούλιο Τεχνών, αφού η κορυφαία μαύρη θεατρική εταιρεία δέχθηκε την αξίωσή του ότι είναι άτομο «μικτής φυλετικής κληρονομιάς».

Ο Trevor Phillips, πρώην πρόεδρος της Επιτροπής για τη Φυλετική Ισότητα, δήλωσε ότι με το να επιτρέπεται στους ανθρώπους να αυτοπροσδιορίζουν τη φυλή τους, σημαίνει ότι τα μέλη των εθνικών μειονοτικών κοινοτήτων "χάνονται".

Το έγγραφο της UCU επιβεβαίωσε επίσης ότι υποστηρίζει ένα "κοινωνικό, παρά ιατρικό, μοντέλο αναγνώρισης των φύλων".

 Σας προτείνουμε να δείτε : ''Τα μυστικά αγάπης και ερωτισμού''Ένας εκπρόσωπος της UCU δήλωσε: «Ο αυτοπροσδιορισμός είναι μια συνήθης πρακτική σε πολλές οργανώσεις και το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών λέει ότι “δεν υπάρχει συναίνεση για το τι συνιστά μια εθνική ομάδα και το να έχεις την ιδιότητα του μέλους (σε μια ομάδα) είναι κάτι που αυτοπροσδιορίζεται”».

Το ενδιαφέρον για τη νέα μας εποχή της ριζοσπαστικής αυτονομίας και της εξαναγκαστικής κοινωνικής αποδοχής οποιουδήποτε αυτοπροσδιορισμού, ανεξάρτητα από το πόσο γελοίος είναι, είναι ότι εκτοπίζει και αντικαθιστά ομάδες που είχαν αγωνιστεί εδώ και δεκαετίες για να επιτύχουν τα δικαιώματά τους – από οποιοδήποτε άτομο απλώς "το δηλώσει και το αξιώσει" ότι ταυτίζεται με αυτήν την ομάδα.

Οι γυναίκες, για παράδειγμα, αγωνίστηκαν για ιδιωτικούς - μόνο για γυναίκες - χώρους και τώρα βιολογικοί άνδρες που ισχυρίζονται ότι είναι γυναίκες εισχωρούν σε αυτούς, πολλοί από τους οποίους εξακολουθούν εκεί να τακτοποιούν τα αντρικά γεννητικά τους όργανα.

Οι φεμινίστριες που διαμαρτύρονται για αυτή την εξέλιξη και προσπαθούν να ενημερώσουν τον Τύπο ότι πρόκειται για μια νέα εκδήλωση της «πατριαρχίας» δέχονται την κατηγορία ότι είναι «τρανσοφοβικές» και «μισαλλόδοξες».

Τώρα θα έχουμε λευκούς που θα ισχυρίζονται ότι είναι μαύροι και θα παίρνουν τα πράγματα που προορίζονται για τους μαύρους. Αφού κάθε πρότυπο αντικειμενικότητας έχει σωριαστεί κάτω, οτιδήποτε προσφέρεται να το αρπάξεις, κάποιοι θα το αρπάζουν.

ΚΟ: Νομίζω ότι αυτά είναι υπέροχα νέα. Είναι πασιφανές ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια, πρωτοφανή στην ανθρώπινη ιστορία, αποθέωση της προόδου και καταδίκη του σκοταδισμού. Τα πράγματα είναι απλά. Εάν για μια θέση εργασίας ζητείται γυναίκα, μπορείς να δηλώσεις γυναίκα και να την πάρεις. Εάν προσφέρονται παροχές (επιδόματα, σπίτια, σπουδές, θέσεις εργασίας, bonus κλπ) σε άτομα κάποιας εθνικότητας (εκτός της δικής σου) ή σε κάποιες μειονότητες ή σε ευπαθείς ομάδες, μπορείς κάλλιστα - με μία απλή δήλωση - να αυτοπροσδιορισθείς σε οποιαδήποτε από αυτές τις ομάδες και αμέσως είσαι μέσα.

Όποιος τολμήσει να αρνηθεί την «κοινωνική» σου φυλή, θα πρέπει να μηνύεται για ρατσιστική συμπεριφορά, όπως ακριβώς σήμερα στην προοδευτική Δύση μηνύεται (και χάνει την δουλειά του) όποιος αρνηθεί το «κοινωνικό» φύλο σε κάποιο άτομο.

Το διάβασα στο redskywarning.blogspot.com
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης,
Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες,
Αυτοβελτίωσης και Αφυπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,392,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1791,ΑΠΟΨΕΙΣ,14,Άρθρα,808,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,87,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,636,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,81,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,702,ΒΙΝΤΕΟ,164,ΒΟΛΟΣ,19,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1785,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,105,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,107,ΕΛΛΑΔΑ,444,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,19,ΕΡΕΥΝΕΣ,24,ΖΩΗ,102,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,6,Θεσσαλία,1313,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,15,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,164,Κόσμος,9318,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,7,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,29,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,157,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1493,Πολιτική,6768,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5798,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,69,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,55,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1035,Τοπικά,11670,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2436,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,23,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,64,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,535,Eco-News,2703,GP - info,5,voice healing therapy,18,
ltr
item
Ploumistos.com: Τρανσεξουαλισμός - η αποθέωση της προόδου
Τρανσεξουαλισμός - η αποθέωση της προόδου
Τρανσεξουαλισμός-η αποθέωση της προόδου.
https://www.mercatornet.com/images/made/images/new/gnostic_640_384_c1_c_c.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-kvxPvvyUj_I/XeayQ64eltI/AAAAAAABM40/Ql4nLJOcWB8iN5oASSxz-xBswRnHX1cawCLcBGAsYHQ/s72-c/trel.bmp
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/03/blog-post_49.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/03/blog-post_49.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content