================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Καταρρέει το Χρηματιστήριο του Λονδίνου λόγο του κορονοϊού

⍆Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται σήμερα Δευτέρα ο δείκτης FTSE 100 του χρηματιστηρίου.... του Λονδίνου, ο οποίος δέχεται διπλό πλήγμα τόσο από τον εν εξελίξει «πόλεμο του πετρελαίου» μεταξύ Ρωσίας και Σαουδικής Αραβίας, όσο και από τις επιπτώσεις της παγκόσμιας επιδημίας του κοροναϊού.

Ο δείκτης των 100 μεγαλύτερων εταιρειών του χρηματιστηρίου του Λονδίνου παρουσιάζει πτώση 8,5% με τους αναλυτές να κάνουν λόγο για συντριπτικές απώλειες 139 δισεκατομμυρίων στερλινών, κάτι που έχει να συμβεί από το ξέσπασμα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης του 2008.

Οι αναλυτές ανέμεναν απώλεια 300 μονάδων για τον FTSE 100 αλλά με την έναρξη των συναλλαγών το πρωί της Δευτέρας δοκίμασαν οδυνηρή έκπληξη καθώς η πτώση έφθασε τις 550 μονάδες, καθώς τα κρούσματα κοροναϊού σε παγκόσμιο επίπεδο ανήλθαν σε 107.800 σε παγκόσμιο επίπεδο, με 3.661 θανάτους σε 95 χώρες.

Σε τοπικό επίπεδο, αντίκτυπο και στη χρηματιστηριακή αγορά του Λονδίνου είχε η ανακοίνωση του θανάτου ενός τρίτου ασθενούς, ενός 60χρονου άνδρα.
Καταρρέει το Χρηματιστήριο του Λονδίνου λόγο του κορονοϊού Reviewed by PLOUMISTOS on 12:01 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.