================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Διάγγελμα Μητσοτάκη για τον κοροναϊό : Είμαστε σε πόλεμο με αόρατο, αλλά όχι ανίκητο εχθρό

⍆«Είμαστε σε πόλεμο με έναν αόρατο, αλλά όχι ανίκητο εχθρό» τόνισε ο πρωθυπουργός...
Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους Έλληνες πολίτες μέσω νέου διαγγέλματος για τον κοροναϊό.
Πολεμική οικονομία

Ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε αρκετές φορές τις λέξεις «πόλεμος» «μάχη» και τα παράγωγά τους και μάλιστα ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξουν «θύματα». Όπως τόνισε αναφερόμενος στην κρισιμότητα της κατάστασης «οι δύσκολες ημέρες είναι μπροστά» και μίλησε για κρίσιμο δίμηνο!

Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν ακόμη πιο αυστηρά μέτρα, τα οποία πρέπει να τηρούνται. Ενώ τόνισε πως οι παραβάτες θα τιμωρούνται παραδειγματικά.

Καθησυχάζοντας για τις συνέπειες της πανδημίας στην οικονομία και την απασχόληση ανακοίνωσε μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση για την στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων, επικαλούμενος και τις χθεσινές αποφάσεις του Eurogroup που επί της ουσίας εξασφαλίζουν στην Ελλάδα τη δυνατότητα να πράξει ό,τι χρειαστεί για την αντιμετώπιση των συνεπειών.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στις παρούσες συνθήκες ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για «πολεμική οικονομία» στην οποία τον λόγο έχει η Πολιτεία και οι επιστήμονες.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι θα δοθούν 2 δισ. ευρώ στην αγορά και ότι θα στηριχθούν οι εργαζόμενοι με επιδότηση μέρος του μισθού τους. Τα αναλυτικά μέτρα θα ανακοινωθούν αύριο. Απηύθυνε δε έκκληση στους εργοδότες να μην προβούν σε απολύσεις διαβεβαιώνοντας τους ότι θα στηριχθούν.

Μέτρα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός και για τη στήριξη του συστήματος υγείας.

Το διάγγελμα του πρωθυπουργού:

Το διάβασα στο www.in.grΔιάγγελμα Μητσοτάκη για τον κοροναϊό : Είμαστε σε πόλεμο με αόρατο, αλλά όχι ανίκητο εχθρό Reviewed by ploumistos.com on 5:49 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.