================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Τους "σφραγίζουν" στο χέρι γιατί έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό (ΦΩΤΟ)

⍆Ο κορωνοϊός οδηγείς χώρες σε ακραία μέτρα, τα οποία παραπέμπουν... στις εικόνες της Αποκάλυψης. Οι προβλέψεις για την Ινδία δεν είναι καθόλου καλές!

Στην δεύτερη πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου κινδυνεύουν να μολυνθούν περίπου 1.300.000 Ινδοί μέχρι το τέλος Μαΐου.Περιοχές της χώρας μπαίνουν, στο σύνολό τους, σε καθεστώς απομόνωσης, ειδικά εκείνες, στις οποίες ζουν αγρότες και βιοποριστές.

Το σημαντικότερο είναι πως τα άτομα, τα οποία εισέρχονται σε καθεστώς καραντίνας, «μαρκάρονται» ως ύποπτα.

Πως «μαρκάρονται»; Με μία σφραγίδα στο χέρι, η οποία παραπέμπει σε εικόνες Αποκάλυψης. Η εν λόγω «σφραγίδα» ξεκαθαρίζει στους υπολοίπους πως δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με τους συγκεκριμένους ανθρώπους λόγω κορωνοϊού. Στην στάμπα υπάρχει και η ημερομηνία μέχρι την οποία οφείλουν να βρίσκονται σε καραντίνα.

Αργότερα δεν αποκλείεται να λαμβάνουν στο χέρι «χάραγμα», οι πειθήνιοι πολίτες, εκείνοι δηλαδή, που έχουν αποδεχθεί τα κατάλληλα εμφυτεύματα και φάρμακα κατά των ιών.

Τους "σφραγίζουν" στο χέρι γιατί έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό (ΦΩΤΟ) Reviewed by PLOUMISTOS on 9:15 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.