================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Πρωτοβουλία για το Νοσοκομείο του Βόλου

⍆Η «Καμπάνια Άμυνας» αποβλέπει στην ενίσχυση του νοσοκομείου...
Καμπάνια ξεκίνησε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος μαζί με πολλούς φίλους του Σωματείου «Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου», με σκοπό την ενίσχυση του Αχιλλοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου με όλα τα απαραίτητα υλικά.

Η «Καμπάνια Άμυνας», όπως την χαρακτήρισε ο βουλευτής Μαγνησίας, αποβλέπει στην ενίσχυση του νοσοκομείου, ώστε να αγορασθούν με μεγάλη ταχύτητα από το Σωματείο «Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου» όλα τα απαραίτητα υλικά που χρειάζονται στο απαιτητικό τους έργο γιατροί, νοσηλευτές και προσωπικό, αυτές τις δύσκολες ώρες.

Εξάλλου, το ιστορικό Σωματείο «Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου» είναι πάντα σε άμεση συνεργασία με τη διοίκηση και τους γιατρούς και γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες που δημιουργούνται κάθε ημέρα στο νοσοκομείο, αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.

Ο Χρήστος Μπουκώρος με την «Καμπάνια Άμυνας» προτρέπει όλους τους συμπολίτες να δείξουν ότι μπορούν να προσφέρουν, ο καθένας με τις δικές του οικονομικές δυνατότητες.

Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι: «Ας δείξουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το προσωπικό του Νοσοκομείο Βόλου, συμμετέχοντας ασχέτως ποσού και σύμφωνα με τις δυνατότητες μας. Ας δείξουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε, ακόμα και μένοντας σπίτι!».

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο ίδιος έκανε τη συμβολική κατάθεση του ποσού των 1000 ευρώ στο λογαριασμό του σωματείου.

Όσοι επιθυμούν, να στηρίξουν το απαιτητικό έργο του Νοσοκομείο Βόλου, μπορούν να καταθέσουν, ότι ποσό αυτοί επιθυμούν, στο λογαριασμό του Σωματείου «Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου» της EUROBANK με ΙΒΑΝ:

GR73 0260 2240 0007 9010 0555 946.
Πρωτοβουλία για το Νοσοκομείο του Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS on 9:14 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.