================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Κοροναϊός : Το γράφημα που δείχνει πώς γίνεται η μόλυνση του πληθυσμού

⍆Ενα εξαιρετικό γράφημα με το οποίο προσπαθεί να εξηγήσει πώς γίνεται η διασπορά... του κοροναϊού στον πληθυσμό, δημοσίευσε στο facebook ο Ηλίας Μόσιαλος. Ο γνωστός καθηγητής και πρώην υπουργός έχει άνει καίριες παρεμβάσεις από την αρχή της κρίσης.

Στο γράφημα αυτό με τίτλο: «Η δύναμη της κοινωνιής αποστασιοποίησης και η σημασία των αποστάσεων ασφαλείας φαίνονται τα εξής:

Στην πρώτη στήλη ένας ασθενής ή φορέας μπορεί να μολύνει σε 5 ημέρες 2,5 άτομα και σε 30 ημέρες η διασπορά να φτάσει τους 406 συμπολίτες μας.

Στη δεύτερη στήλη, με μείωση των επαφών κατά 50%, η μόλυνση μπορεί να φτάσει σε 1,5 άτομο και σε 30 ημέρες να νοσήσουν μόλις 15 συμπολίτες μας.

Στην τρίτη στήλη του γραφήματος με μείωση των επαφών κατά 75% μπορεί να μολυνθεί μόλις 0,6 άτομα και η διασπορά σε ένα μήνα να είναι μόνο σε 2.5 συμπολίτες μας.

Είναι ενδεικτικό της σημασίας που έχει η καραντίνα, η μείωση των επαφών του κόσμου, το σύνθημα «μένουμε σπίτι» κι όχι κυκλοφορούμε αδιαφορώντας για το αν θα μολύνουμε ή όχι τους υπολοίπους.

Δείτε το γράφημα:Το διάβασα στο www.in.gr
Κοροναϊός : Το γράφημα που δείχνει πώς γίνεται η μόλυνση του πληθυσμού Reviewed by ploumistos.com on 6:02 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.