Ένας γιατρός σε κάθε σπίτι με το σύστημα τηλεϊατρικής της Περιφέρειας Θεσσαλίας!

Ένας γιατρός σε κάθε σπίτι με το σύστημα τηλεϊατρικής της Περιφέρειας Θεσσαλίας!

⍆Δωρεάν σύστημα τηλεϊατρικής για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης... του κορωνοϊού, προσφέρεται μέσω της τεχνολογίας, απ΄την Περιφέρεια Θεσσαλίας , που όπως τονίζει, «φέρνει στο σπίτι κάθε ανθρώπου τον γιατρό».

Ο Κώστας Αγοραστός καλεί όλους τους Θεσσαλούς να κάνουν πράξη το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι», να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία της νέας τεχνολογίας για να ζητήσουν άμεσες συμβουλές και αξιόπιστη ιατρική καθοδήγηση μέσα από τη σύστημα Dr Button.

«Δίνουμε στην κοινωνία, ένα σύγχρονο, «έξυπνο» και απλό στη χρήση του εργαλείο για να μείνουμε όλοι σπίτι» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.
Προ πάντων είναι η υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής και η θωράκιση της δημόσιας υγείας, χωρίς την εξασφάλιση των οποίων τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει ομαλά. Είναι υπέρτατο αγαθό και μη διαπραγματεύσιμο. Επιβάλλεται όλες οι δυνάμεις να στρέξουν προς την ενίσχυσή του.

«Η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας με την ενεργό και χρήσιμη συμμετοχή των προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων και σε συνεργασία με την γαλλική εταιρία ανάπτυξης λογισμικού Dr Button, που δραστηριοποιείται τους τελευταίους μήνες στη Λάρισα απασχολώντας αποκλειστικά Θεσσαλούς επιστήμονες, προσφέρει σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη για τη χώρα ένα εργαλείο χρήσιμο όσο ποτέ, που φέρνει στον σπίτι κάθε ανθρώπου τον γιατρό. Θέλω να ευχαριστήσω» τόνισε ο κ. Αγοραστός τους προέδρους των Ιατρικών Συλλόγων και όλους τους γιατρούς που ανταποκρίθηκαν εθελοντικά σε πρώτη φάση στο κάλεσμα της Περιφέρειας και την εταιρία Dr Button που μας παραχωρεί δωρεάν την εφαρμογή.

Επικοινώνησα με τον Υφυπουργό Υγείας Β. Κοντοζαμάνη και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά ώστε να μπορέσει το σύστημα τηλεϊατρικής της Περιφέρειας Θεσσαλίας να ενταχθεί και στο εθνικό σύστημα υγείας. Όλα πλέον γίνονται διαδικτυακά. Είμαστε εδώ για να είμαστε χρήσιμοι, με «έξυπνες» λύσεις για τη Θεσσαλία του μέλλοντος» πρόσθεσε ο Κ. Αγοραστός.

Πώς λειτουργεί το σύστημα τηλεϊατρικής DrButton
Το σύστημα τηλεϊατρικής κατά του κορωνοϊού της Περιφέρειας Θεσσαλίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα, από κινητό τηλέφωνο, τάμπλετ ή υπολογιστή. Στη σελίδα drbutton.gr/thessaly ή από το site της Περιφέρειας Θεσσαλίας thessaly.gov.gr κάθε Θεσσαλός πολίτης μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή, να εγγραφεί, και να διαλέξει γιατρό από 4 ειδικότητες: γενικής ιατρικής, παθολόγο, πνευμονολόγο, παιδίατρο. Η επικοινωνία είναι άμεση, βλέπεις τον γιατρό και σε βλέπει, τον ενημερώνεις για τυχόν συμπτώματα και παίρνεις άμεσα και υπεύθυνα πληροφορίες και καθοδήγηση.

Τα οφέλη

Είναι κρίσιμης σημασίας, για την αντιμετώπιση της πανδημίας να περιοριστούν οι άσκοπες μετακινήσεις, τόσο προς τα Νοσοκομεία όσο και προς τις δημόσιες υπηρεσίες τόνισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Με την τηλεϊατρική αναχαιτίζουμε τη διασπορά του ιού, διασφαλίζουμε την υγεία του υγειονομικού προσωπικού που δίνει τον καλύτερο εαυτό του στην πρώτη γραμμή της μάχης με υψηλό κίνδυνο, προστατεύουμε τη δημόσια υγεία, αποσυμφορούμε τα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας και το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΔΥ, αποσυμφορούμε την προσέλευση στα ιδιωτικά ιατρεία.

Το διάβασα στο magnesianews.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ένας γιατρός σε κάθε σπίτι με το σύστημα τηλεϊατρικής της Περιφέρειας Θεσσαλίας!
Ένας γιατρός σε κάθε σπίτι με το σύστημα τηλεϊατρικής της Περιφέρειας Θεσσαλίας!
Ένας γιατρός σε κάθε σπίτι με το σύστημα τηλεϊατρικής της Περιφέρειας Θεσσαλίας!
https://magnesianews.gr/wp-content/uploads/2014/02/%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/03/blog-post_101.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/03/blog-post_101.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content