================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Κοροναϊός: Καινοτόμο γερμανικό μοντέλο προβλέπει τα κρούσματα στην Ελλάδα για τις επόμενες 6 μέρες

⍆Ενδιαφέρον παρουσιάζει το μαθηματικό μοντέλο, που έχουν αναπτύξει Γερμανοί επιστήμονες... για να προβλέψουν την πορεία των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε διάφορες χώρες.

Για την Ελλάδα, προβλέπεται ήπια αύξηση των κρουσμάτων, που στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να φθάσουν τα 930 μέχρι το Σάββατο.
Τι κάνει το καινοτόμο επιδημιολογικό μοντέλο

Το μοντέλο έχει αναπτυχθεί από το Ινστιτούτο Robert Koch, που είναι ο βασικός επιστημονικός σύμβουλος της γερμανικής κυβέρνησης.

Συμμετέχουν ερευνητές από το Institute for Theoretical Biology και IRI Life Sciences του πανεπιστημίου Humboldt του Βερολίνου.

Τα δεδομένα που τροφοδοτούν το μοντέλο λαμβάνονται ηλεκτρονικά από τη βάση δεδομένων του κοροναϊού, που διατηρεί το αμερικανικό πανεπιστήμιο Johns Hopkins.
Οι προβλέψεις για την Ελλάδα

Έτσι με βάση τις προβλέψεις του μοντέλου στη χώρα μας προβλέπεται ήπια αύξηση κρουσμάτων, φτάνοντας τα 787 αύριο Τετάρτη 25/3, τα 848 κρούσματα την Πέμπτη 26/3, τα 913 την Παρασκευή 27/3, τα 947 το Σάββατο 28/3 και την Κυριακή 29/3 τα 705 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Κοροναϊός: Καινοτόμο γερμανικό μοντέλο προβλέπει τα κρούσματα στην Ελλάδα για τις επόμενες 6 μέρες Reviewed by PLOUMISTOS on 3:01 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.