Μασονικές και εβραϊκές προφητείες συμφωνούν. Αρμαγεδδών και Αντίχριστος το 2022

Μασονικές και εβραϊκές προφητείες συμφωνούν. Αρμαγεδδών και Αντίχριστος το 2022

⍆Μπαίνουμε σε μια πολλή σκληρή περίοδο. Σε μια περίοδο η οποία είναι προσχεδιασμένη.... με στόχο την πλήρη απογοήτευση των ανθρώπων ώστε να φθάσουν στο σημείο να εκλιπαρούν ν’ αλλάξουν όλα, και να έλθει στην Γη επιτέλους ένας νέος σωτήρας – ηγέτης – Θεός, διότι οι υπάρχοντες σωτήρες – ηγέτες – Θεοί είναι απογοητευτικοί. Γι αυτό οι αντίχριστοι απαγόρευσαν τις Θείες Λειτουργίες στην Ελλάδα μας. Για να μας απομακρύνουν από τον Χριστό. Αλλά και για έναν ακόμη, σημαντικότερο, λόγο. Απαγορεύθηκαν διότι ακυρώνουν, εξουδετερώνουν, τις μυστικές τελετουργίες των παγκοσμιοποιητών, οι οποίοι νοιώθουν ότι η ακατάβλητη δύναμη των τελετουργιών της Ορθοδοξίας τούς είναι εμπόδιο!

Μέσα σ’ αυτόν το κυκεώνα των νέων καταστάσεων και την χάβρα των πληροφοριών που πλανώνται αυξανόμενες και ακαταπαύστως, φυσικό είναι ν’ ανησυχούν πολλοί και να θέλουν να ξέρουν τι μας ξημερώνει αύριο. Μοιραίως, πολλοί καταφεύγουν στην μελέτη ή ελπίδα των προφητειών. Αλλά δεν έχουμε μόνο εμείς οι ορθόδοξοι Έλληνες προφητείες. Έχουν και άλλοι.

Θα δούμε κάποιες προφητείες των ελευθεροτεκτόνων και των Ιουδαίων. Τόσο οι προφητείες των μεν όσον και των δε, συμφωνούν στο ότι το 2022 έρχεται ο Αρμαγεδδών και ο Μεσσίας των παγκοσμιοποιητών, ο Αντίχριστος.

Οι προφητείες των τεκτόνων είναι αποτυπωμένες στον οβελίσκο της Ουάσιγκτον. Στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ με την απόκρυφη αρχιτεκτονική εξέχουσα θέση έχει ο οβελίσκος. Η Ουάσιγκτον πήρε το όνομά της από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζώρτζ Ουάσινγκτον προς τιμήν του οποίου, εκτός από το όνομα, κατασκευάσθηκε ένας αρχαιοαιγυπτιακού τύπου οβελίσκος ο οποίος είναι γνωστός και ως Μνημείο του Ουάσινγκτον.

Το μνημείο αυτό κρύβει σε κοινή θέα την πορεία των ΗΠΑ, και του πλανήτου γενικότερα, έως το έτος 2022. Είναι η αποτύπωση ενός χρονοδιαγράμματος, με πέρας το 2022. Το 2022 που, γι αυτούς, τελειώνει η παρούσα τάξη πραγμάτων και άρχεται η νέα.

Ας δούμε τους συμβολισμούς που έκρυψαν στις διαστάσεις του, και που φυσικά δεν μπορούμε εμείς οι απλοί άνθρωποι ν’ ανακαλύψουμε όλα τα μυστικά που έκρυψαν, και πως αποκτούν προφητική έννοια. Η τετράγωνη βάση του οβελίσκου στο επίπεδο του εδάφους είναι διαστάσεων 55,5 Χ 55,5 πόδια, ή 666 Χ 666 ίντσες. Το μνημείο έχει ύψος 555,5 πόδια ή 6666 ίντσες.Το 5555 δεν προέκυψε τυχαία και είναι αμφισημία. Το έτος 5555 στο εβραϊκό ημερολόγιο αντιστοιχεί στο έτος 1795. Το έτος 1795 ο Πρόεδρος Τζ. Ουάσιγκτον καθιέρωσε την Ημέρα των Ευχαριστιών (Thanksgiving Day) στο Θεό. Όχι στον Θεό που ο κάθε ένας νομίζει, αλλά σε συγκεκριμένο θεό. Στον θεό που δημιούργησε τις ΗΠΑ.

Το 5555 επίσης, στο ημερολόγιο του Σολομώντα, (όπου υπάρχει ο Σολομών υπάρχει και η Σολομωνική, άρα Μαγεία), είναι το έτος 1787. Το έτος 5555 ο Ουάσινγκτον ήταν 55 ετών. Επομένως το έτος 5500, δηλαδή το 1732 γεννήθηκε ο Ουάσιγκτον, γι αυτό και από την βάση του μνημείου ξεκινάει η αρίθμηση των ετών, με αρχικό έτος το 1732.

Το πυραμίδιον, δηλαδή η πυραμίδα στην κορυφή του οβελίσκου, έχει ύψος 55,5 πόδια ή 666 ίντσες και αποτελείται από 13 επίπεδα, όπως 13 είναι και τα επίπεδα στην κομμένη πυραμίδα που απεικονίζεται στο δολάριο. Η βάση του πυραμιδίου σύμφωνα με αρκετούς ερευνητές είναι το έτος 2009. Επομένως 2009 + 13 = 2022. Το έτος του τελειώνει ο παλιός κόσμος και ξεκινάει ο νέος μέσα από το χάος διότι «από το χάος η τάξη». (Ordo Ab Chao) Πραγματικά, από το 2009 και μετά άρχισαν να οξύνονται επιταχυνόμενες, όπως και κατά το πυραμοειδές σχήμα της κορυφής του οβελίσκου, οι δυσκολίες στον πλανήτη, και ειδικότερα στην Ελλάδα, οι οποίες θα κορυφωθούν το 2022.

Το έτος 2022 δηλαδή, σκοπεύουν να φέρουν τον Αρμαγεδδώνα. Αρμαγεδδών είναι ο μεγαλύτερος πόλεμος που θα υπάρξει ποτέ στην Γη, και τον Αντίχριστο.Τα δε δεκατρία τελευταία έτη, ήτοι από το 2009 έως το 2022, τα θεωρούν έτη των πιστών του θεού τους. Ο θεός τους μεροληπτεί, όπως και οι πιστοί του. Οι δε «υπουργοί» είναι πιστοί στον Βαάλ, είναι οπαδοί της θρησκείας του Βαάλ, δηλαδή του Σατανά. Ο Βαάλ είναι γνωστό ότι αρέσκεται σε ανθρωποθυσίες προς τιμή του. Και αυτοί που τρώνε το κρέας των θυσιών προς τον Βαάλ, είναι τα καρναβάλια. Κάρνα, που σημαίνει κρέας, και Βαάλ. Εξ ου και κανίβαλοι οι ανθρωποφάγοι.

Το 2022 περιμένουν να ηχήσει η τελευταία «σάλπιγγα της Ιεριχούς», όπου σάλπιγγα είναι η τρομπέτα, trump, όπως καθόλου συμπτωματικά είναι και το όνομα του Προέδρου των ΗΠΑ, η οποία θα είναι και η πλέον ισχυρή. Ποιος όμως μπορεί να καταλάβει τι εννοείται εδώ;Την δε έλευση του Αντιχρίστου την εκμαιεύουν από το βιβλίο της Παλαιάς Διαθήκης, που αναφέρεται στον Προφήτη Ησαΐα. Ησαΐας 55,5. Πάλι βλέπουμε τα τρία πεντάρια. Αναφέρεται στο εδάφιο αυτό: «ἰδοὺ ἔθνη, ἃ οὐκ οἴδασί σε, ἐπικαλέσονταί σε, καὶ λαοί, οἳ οὐκ ἐπίστανταί σε, ἐπὶ σὲ καταφεύξονται ἕνεκεν Κυρίου τοῦ Θεοῦ σου, τοῦ ἁγίου Ἰσραήλ, ὅτι ἐδόξασέ σε». Μετάφραση: Ιδού, έθνη, τα οποία προηγουμένως δεν σε εγνώριζαν, διότι τίποτε περί σου δεν είχαν ακούσει, θα σε επικαλούνται τώρα με πίστιν. Και λαοί, οι οποίοι δεν έμαθαν τίποτε και δεν εγνώριζον τίποτε δια σέ, θα καταφύγουν προς σε ως προς σωτήρα, ένεκεν Κυρίου του Θεού σου, του αγίου Θεού του Ισραήλ, διότι αυτός σε εδόξασε.

Φυσικά εμείς πιστεύουμε ότι για άλλον μιλούσε ο Ησαΐας. Ενώ δηλαδή βλέπουμε ότι οι ελευθεροτέκτονες τοποθετούν την έλευση του Αντιχρίστου το έτος 2022, κατά την ίδια ακριβώς χρονιά, περιμένουν και οι εβραίοι τον Μεσσία τους. Αξιοπρόσεκτη ταύτηση.

Ένας ραβίνος, ο Ραμπάι Γιόζεφ Μπέργκερ, που εποπτεύει έναν από τους πιο ιερούς τόπους του Ιουδαϊσμού, τον τάφο του βασιλιά Δαυίδ στο όρος Σιών, έδωσε πληροφορίες στα Ισραηλινά ΜΜΕ ότι ένα φωτεινό άστρο το έτος 2022 θ’ αναγγείλει την έλευση του Μεσσία τους. Εδώ να ειπωθεί ότι όταν λένε περί Αντιχρίστου εννοούν ότι ΟΛΑ τα γεγονότα θα γίνουν αντίθετα απ‘ ότι συνέβησαν με τον Χριστό. Το «Αντίχριστος» δεν είναι απλά ένας χαρακτηρισμός.

Όπως λοιπόν το άστρο της Βηθλεέμ (η Βηθλεέμ δεν έχει κανένα άστρο, τα άστρα είναι στον ουρανό, απλώς μας κρύβουν τι ή ποιο ήταν το άστρο αυτό) ανήγγειλε την έλευση του Χριστού στην Γη, έτσι και τώρα ένα νέο άστρο θα αναγγείλει την άφιξη του Αντιχρίστου. Αυτό το άστρο ισχυρίζονται ότι είναι το διπλό άστρο KIC 9832227, το οποίο στην ιουδαϊκή αριθμοσοφία δίνει άθροισμα 55, και που ανήκει στον αστερισμό του Κύκνου. Αναμένεται να συγκρουστούν αυτά τα δύο άστρα το έτος 2022 και η λάμψη που θα προκληθεί θα είναι τόσο μεγάλη που θα είναι ορατή με γυμνό οφθαλμό στην Γη, το φως της οποίας θ’ αναγγείλει την έλευση του νέου θεού στην Γη. Ο ίδιος ραβίνος ισχυρίζεται ότι ο Donald Trump, η τρομπέτα, η σάλπιγγα, είναι ο προάγγελος της μοίρας αυτής. Μιλάει για μοίρα. Δηλαδή για κάτι προκαθορισμένο, για κάτι που θα γίνει οπωσδήποτε.Ο ραβίνος στηρίζει την προφητεία του τόσο στον ραβίνο Ράμπ που έζησε κατά τον 12ο αιώνα όσο και στην Τορά, δηλαδή στην Πεντάτευχο του Μωυσή, και συγκεκριμένα στο βιβλίο των Αριθμών, στο εδάφιο 24,17: «δείξω αὐτῷ, καὶ οὐχὶ νῦν· μακαρίζω, καὶ οὐκ ἐγγίζει· ἀνατελεῖ ἄστρον ἐξ Ἰακώβ, ἀναστήσεται ἄνθρωπος ἐξ Ἰσραὴλ καὶ θραύσει τοὺς ἀρχηγοὺς Μωὰβ καὶ προνομεύσει πάντας υἱοὺς Σήθ». Δηλαδή, σε μετάφραση: Θα τον ίδω και θα τον δείξω τον Μεσσίαν, όχι όμως τώρα. Μακαρίζω αυτόν, αλλά δεν είναι πλησίον. Αργότερα θα ανατείλη άστρον από τους απογόνους του Ιακώβ, θα αναδειχθή άνθρωπος από τον ισραηλιτικόν λαόν και θα συντρίψη τους αρχηγούς των Μωαβιτών και θα λαφυραγωγήση όλους τους απογόνους του Σηθ.

Ελπίζω να καταλάβατε γιατί θέλουν να μαζέψουν όλον τον πλούτο των ανθρώπων. Ισχυρίζεται ο ραβίνος ότι, το ότι έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ ο Donald Trump, ήταν γραμμένο στους ουρανούς και οδηγεί στην τελική νίκη του Ισραήλ επί όλων των εχθρών του.

Οι προφητείες όλων των ανωτέρω έχουν ένα επιπλέον κοινό πέραν του 2022. Στηρίζονται στην αστρολογία, ή στην αστρομαντεία, αν θέλετε. Από παλιά οι εβραίοι είχαν την τάση να θέλουν να προβλέπουν το μέλλον. Αυτή την γνώση πήρε και χρησιμοποιούσε ο Αβραάμ (ο οποίος ήταν διαπρεπής ιερέας-μάντης-μάγος) από τους Χαλδαίους την οποία «πάντρεψαν» με την αντίστοιχη γνώση που πήρε ο Μωυσής από τους Αιγυπτίους ως Αρχιερέας που ήταν τον ναό του Οσίριδος. Για να μπορούν να γνωρίζουν το μέλλον απαιτούνται φυσικά τελετουργίες και όπως είναι γνωστό, σε κάθε τελετουργία είναι απαραίτητη και η ανάλογη θυσία. Αλλά και το Μνημείο του Ουάσιγκτον είναι προσανατολισμένο με βάσει τα άστρα.
Οι προφητείες όλων είναι σεβαστές και άξιες μελέτης, διότι ο καθένας έχει την πίστη του, αλλά σύντομα θα δούμε ποίες απ’ όλες θα πραγματοποιηθούν.

Του Χρήστου Μαντζιάρη
Το διάβασα στο katohika.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,357,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1721,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,571,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,621,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,34,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,38,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,42,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9095,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,33,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5707,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2284,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,21,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,450,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Μασονικές και εβραϊκές προφητείες συμφωνούν. Αρμαγεδδών και Αντίχριστος το 2022
Μασονικές και εβραϊκές προφητείες συμφωνούν. Αρμαγεδδών και Αντίχριστος το 2022
Μασονικές και εβραϊκές προφητείες συμφωνούν. Αρμαγεδδών και Αντίχριστος το 2022
https://katohika.gr/wp-content/uploads/2020/03/Screenshot_8-10-670x400.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/03/2022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/03/2022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content