================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ανακοίνωση αναβολής της έκθεσης «Επιχειρηματικό Πανόραμα - Μαγνησία 2020»

⍆Αναβάλλεται για τον Οκτώβριο του 2020 η μεγάλη έκθεση "Επιχειρηματικό Πανόραμα Μαγνησία 2020 ", που διοργανώνεται από τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΟΛΟΥ, την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & τον ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ.

Η εκθεσιακή δραστηριότητα που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 24 ΕΩΣ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 λόγω των προληπτικών μέτρων που ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Κυβέρνηση και αυστηροποιούν τις συναθροίσεις για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό - συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Βόλου τον Οκτωβρίου 2020 και όπως έχει ήδη αποτυπωθεί στις δεκάδες δηλώσεις συμμετοχής, το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων θα είναι μεγάλο.

Τονίζεται ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου θα συνεχίσει να ενημερώνει όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν ενώ οι ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής των παράλληλων εκδηλώσεων και της εκθεσιακής δραστηριότητας θα ανακοινωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Ανακοίνωση αναβολής της έκθεσης «Επιχειρηματικό Πανόραμα - Μαγνησία 2020» Reviewed by ploumistos.com on 3:25 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.