================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Νέες επιβεβαιώσεις της Διαίσθησης του Στ. Πλουμιστού δείχνουν τις εξελίξεις... (Μάρτιος 2020)

⍆Οι νέες επιβεβαιώσεις της Διαίσθησης του Στ. Πλουμιστού δείχνουν τις εξελίξεις...

Στην πρόβλεψη για τον Μάρτιο του 2020 που δημοσιεύτηκε στις 23/2/2020 η διαίσθηση του Στ. Πλουμιστού αποκαλύπτει...(διαβάστε όλη την πρόβλεψη αναλυτικά ΕΔΩ) γεγονότα τα οποία όπως θα διαβάσετε παρακάτω επιβεβαιώνονται και δείχνουν τις εξελίξεις που έρχονται...

Διαισθητικά μηνύματα που επιβεβαιώνονται για τον ΜΑΡΤΙΟ 2020 

4.... Θα ξεκινήσει μεγάλη συζήτηση για την χρήση γης... χμ... προβλήματα αρκετά στο μέλλον...!

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ στις 19 Μαρτίου 2020 με το άρθρο με τίτλο: Βροχή ενστάσεων για τις νέες χρήσεις γης (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ)


6..... Δυναμικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τα θέματα στο Αιγαίο και την Κύπρο, γρήγορες και αποτελεσματικές κινήσεις... φέρνουν έντονες έως εκρηκτικές αντιδράσεις από τους Τούρκους γείτονες μας.


Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ στις 3 Μαρτίου 2020 με το άρθρο με τίτλο: Το παρασκήνιο στον Έβρο: Τι είπε ο Μητσοτάκης στους Ευρωπαίους ηγέτες. Η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού για την επίσκεψη στο Έβρο με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen, τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου David Sassoli και τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Andrej Plenković, στις Καστανιές Έβρου (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ)... Ακολούθησαν την επόμενη μέρα εκρηκτικές αντιδράσεις... 4 Μαρτίου με το άρθρο με τίτλο: Χημικά και πέτρες -Μετανάστες προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ)


7..... Η ανακοίνωση για πιθανό κρούσμα κορονοιού "Covid-19", φέρνει στην Ελλάδα νευρικές κρίσεις, υστερία και τεράστια έλλειψη υπομονής. Μέχρι και το τέλος της άνοιξης η εξάπλωση της επιδημίας και στην Ευρώπη είναι σχεδόν δεδομένη. Οι ασθενείς θα αυξάνονται γεωμετρικά και τα θανατηφόρα κρούσματα επίσης. Ο ιός φαίνεται να ελέγχεται μετά τον Ιούνιο.... 

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ στις 29 Φεβρουαρίου 2020 με το άρθρο με τίτλο:Κοροναϊός : Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου – Στο μικροσκόπιο η κατάσταση στη χώρα (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ) & Κοροναϊός : Τέσσερα κρούσματα στην Ελλάδα – Τα δύο σε απομόνωση (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ)..... Κοροναϊός : Αυξάνονται τα κρούσματα στην Ελλάδα – Εξαπλώνεται στην Ευρώπη (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩΈως 3.000 τα κρούσματα στην Ελλάδα (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ)


8..... Δυστυχώς Μάρτιο - Απρίλιο θα αποχαιρετήσουμε άλλους δυο σπουδαίους καλλιτέχνες. Η συγκίνηση είναι πραγματικά πολύ μεγάλη.

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ στις 26 Φεβρουαρίου 2020 με το άρθρο με τίτλο:Πέθανε ο Κώστας Βουτσάς (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ) & στις 5 Μαρτίου 2020 με το άρθρο με τίτλο: Κατερίνα Ζιώγου: Έφυγε από τη ζωή η «Ντορίτα» του Ντόλτσε Βίτα (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩΠέθανε ο ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ)
11.....Η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει το μεγάλο ζήτημα του μεταναστευτικού με τέτοιο τρόπο που θα φέρει δυναμικές κινητοποιήσεις των κατοίκων, ενώ μεταγενέστερα θα έχουμε εξεγέρσεις στα νέα κέντρα που θα δημιουργηθούν...  


Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ στις 25-26 Φεβρουαρίου 2020 με το άρθρο με τίτλο: Μεταναστευτικό: Αποφασισμένη η κυβέρνηση για τις δομές- Οδοφράγματα και επεισόδια από τους κατοίκους (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ) & «Νόμος και τάξη» με δακρυγόνα και ξύλο σε Λέσβο και Χίο (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ)


12.....Υψηλή επικινδυνότητα εκδήλωσης σεισμών ή ηφαιστειακών εκρήξεων... Η Ιταλία και η Τουρκία θα κουνηθούν αρκετά... 

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ στις 26 Φεβρουαρίου 2020 με το άρθρο με τίτλο:Φονικός σεισμός στα σύνορα Τουρκίας-Ιράν: «Μάχη» κάτω από τα χαλάσματα για επιζώντες (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ) .


16. Ο "αλλόθρησκος" φέρνει επί χάρτου το σχέδιο να υπάρξει  κατασκευασμένο γεγονός που μπορεί να έχει να κάνει και με το μεταναστευτικό ώστε να πιεστεί τους επόμενους μήνες κι άλλο η Ελλάδα.

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ στις 28 - 29 Φεβρουαρίου 2020 με το άρθρο με τίτλο:
Άνοιξε η Τουρκία τα σύνορα για τους πρόσφυγες. (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ) & Τουρκία να έχει ανοίξει τα σύνορά της προς την Ευρώπη (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ) & Σχέδιο αποσταθεροποίησης με "δάκτυλο" Τουρκίας - Στέλνουν χιλιάδες μετανάστες στα σύνορα (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ) & Τουρκία : 120.000 πρόσφυγες έτοιμοι να περάσουν στα ελληνικά νησιά (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ) &
Συνεχίζεται η εισροή μεταναστών στον Έβρο - Ολομέτωπες συγκρούσεις με την αστυνομία (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ)....  Γιατί η Τουρκία άνοιξε τις… πύλες της κολάσεως – Η εργαλειοποίηση του προσφυγικού (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ)


Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις ΕΔΩ ή μελετήστε την αξιοπιστία των προβλέψεων ΕΔΩ
Νέες επιβεβαιώσεις της Διαίσθησης του Στ. Πλουμιστού δείχνουν τις εξελίξεις... (Μάρτιος 2020) Reviewed by PLOUMISTOS on 9:04 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.