================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Συμβάν 201: Το σχέδιο για την Παγκόσμια δυστυχία

⍆Το Κέντρο Johns Hopkins για την Υγειονομική Ασφάλεια σε συνεργασία με το Παγκόσμιο...
Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates φιλοξένησε την εκδήλωση 201, μια πανδημία υψηλού επιπέδου στις 18 Οκτωβρίου 2019 στη Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη.


Σε αυτή τη συνάντηση είχε αναλυθεί και μια προσομοίωση της εξάπλωσης του κοροναϊού έξι εβδομάδες ακριβώς πριν την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος στην πόλη Ουχάν ή Γουχάν της Κίνας.

Στην συνάντηση συμμετείχε και το ίδρυμα του Bill και της Melinda Gates το οποίο φέρεται να είναι χρηματοδότης σε εταιρεία που έχει την πατέντα και εργάζεται ήδη για την παραγωγή εμβολίου για τον συγκεκριμένο ιό.


Στο βίντεο μπορείτε να δείτε εικόνες από την συνάντηση, καθώς τα μέλη συμβουλίου επειγούσης αντιμετώπισης επιδημιών «τρέχουν» προσομοίωση εξάπλωσης φονικού ιού.

Στο πάνελ συμπεριλαμβάνονται στελέχη τραπεζών, του στρατιωτικού συμπλέγματος, των ΗΕ, της εταιρείας Johnson and Johnson, όπως και επίσημοι από το κέντρο πρόληψης επιδημιών των ΗΠΑ και της Κίνας.

(Αν δεν μπορείτε να δείτε το βίντεο πατήστε ΕΔΩ)


Το σχέδιο για την Παγκόσμια δυστυχία

Η συμπτωματική προσομοίωση που διοργάνωσε το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, μερικούς μήνες πριν, για μια πανδημία παγκοσμίως που προήλθε από την Κίνα από έναν κορωνοϊό είναι τυχαίο;  Όλα αυτά θα έχουν σχέση με την ατζέντα της ΝΠΤ, στην προσπάθειά της να εφαρμόσει τον έλεγχο του πληθυσμού σε παγκόσμιο επίπεδο; Τι βρίσκεται πίσω από αυτό και δεν θέλουν να βγει στο φως;


Δήλωση σχετικά με το nCoV και την άσκηση πανδημίας 
Τον Οκτώβριο του 2019, το Κέντρο για την Ασφάλεια Υγείας του Johns Hopkins φιλοξένησε μια εκδήλωση πανδημίας που ονομάζεται Event 201 με τους εταίρους, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates. Πρόσφατα, το Κέντρο για την Ασφάλεια της Υγείας έλαβε ερωτήσεις σχετικά με το αν η πανδημική άσκηση προέβλεψε την τρέχουσα νέα επιδημία κοροναϊών στην Κίνα. Για να είμαστε σαφείς, το Κέντρο Ασφάλειας Υγείας και οι συνεργάτες δεν πρόβλεψαν κατά τη διάρκεια της επιτραπέζιας άσκησης. Για το σενάριο, μοντελοποιήσαμε μια πλασματική πανδημία του κοροναϊού, αλλά δηλώσαμε ρητά ότι δεν ήταν μια πρόβλεψη. Αντ 'αυτού, η άσκηση χρησίμευσε για να τονίσει τις προκλήσεις ετοιμότητας και αντίδρασης που πιθανόν να προκύψουν σε μια πολύ σοβαρή πανδημία. Δεν προβλέπουμε τώρα ότι η έξαρση του nCoV-2019 θα σκοτώσει 65 εκατομμύρια ανθρώπους. Παρόλο που η επιτραπέζια άσκηση μας περιλάμβανε ένα ψεύτικο νέο κοροναϊό. 
Συμβάν 201: Το σχέδιο για την Παγκόσμια δυστυχία Reviewed by PLOUMISTOS on 12:10 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.