13 λόγοι για να φοβηθούμε την επερχόμενη παγκόσμια τάξη του COVID

13 λόγοι για να φοβηθούμε την επερχόμενη παγκόσμια τάξη του COVID

⍆Πως θα επιφέρουν το “στραγγάλισμα” των κοινωνιών;
Σύμφωνα με τον...
Andrew Korybko που γράφει για το One World Press, το COVID-19 έχει αλλάξει θεμελιωδώς τη ζωή όπως την γνωρίζαμε και είναι πολύ πιθανό ότι το μέλλον μας θα είναι δυστοπικό δεδομένου του τρόπου με τον οποίο οι διάφορες κυβερνήσεις έχουν ήδη ανταποκριθεί σε αυτό το ιογενές ξέσπασμα.

Οι σκεπτικιστές φοβούνται ότι όλη αυτή η πανδημία θα υπερδιπλασιαστεί και θα αποτελέσει αντικείμενο εκμετάλλευσης ως ευκαιρίας για την κλοπή των ελευθεριών μας και ενώ η στάση τους απέναντι στην ασθένεια αυτή είναι αμφισβητήσιμη (και πολύ πιθανώς επικίνδυνη), δικαιολογείται η υποψία τους για κυβερνητικό στραγγάλισμα της κοινωνίας.

Ποτέ πριν, οι κυβερνήσεις δεν είχαν τόσο πολλή εξουσία πάνω στον λαό, αν και σε αυτές τις συνθήκες έκτακτης ανάγκης, αυτό δεν μπορεί να είναι εντελώς κακό μιας και επί του παρόντος θεωρούμε πως θα μπορούσε να είναι απαραίτητο για την επιβίωσή μας.

Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι αυτές οι νέες δυνάμεις πιθανότατα δεν θα παραδοθούν οικειοθελώς μετά τη λήξη αυτής της επιδημίας, γι ‘αυτό πολλοί άνθρωποι ανησυχούν τόσο. Είναι πεπεισμένοι ότι έχουμε ξαφνικά εισέλθει σε μια περίοδο παγκόσμιας δικτατορίας, και είναι δύσκολο να διαφωνήσουμε μαζί τους, λέει ο Korybko και παραθέτει τους 13 λόγους ανησυχίας:

1. DE-FACTO στρατιωτικός νόμος …
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να περιγράψουμε τόσο τις “συνιστώμενες” όσο και τις υποχρεωτικές καραντίνες που αντιμετωπίζουν πολλοί στον κόσμο από το να τις αποκαλούμε αυτό που είναι, μια κατάσταση de-facto στρατιωτικού νόμου, που δεν δηλώνεται επισήμως για να μην προκαλέσει πανικό περισσότερο από όσο υπάρχει ήδη.

2. ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΝΕΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ”
Τώρα που ο στρατιωτικός νόμος de-facto μιας φαινομενικά αόριστης περιόδου έχει γίνει δεκτός από τον λαό (είτε πρόθυμα είτε με εξαναγκασμό), θα γίνει πιθανώς «το νέο φυσιολογικό» καθεστώς και θα εφαρμοστεί αμέτρητες φορές στο μέλλον, σε περίπτωση άλλης εστίας ή με οποιοδήποτε άλλο πρόσχημα.

3. Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα εντατικοποιηθεί
Ο «μεγάλος αδελφός» είναι ήδη εδώ, αλλά πρόκειται να ισχυροποιηθεί, ενισχύοντας τη λογοκρισία του στις θέσεις που κατατίθενται επί των κοινωνικών μέσων δικτύωσης από διαφόρους χρήστες με βάση το ότι είναι «κοινωνικά ανεύθυνοι» (π.χ., όταν αμφισβητούν τη σοβαρότητα αυτής της ασθένειας). Κάτι που υποδεικνύει πως το “πολιτικά εσφαλμένο” δίχτυ θα διευρυνθεί για να συμπεριλάβει και άλλα θέματα.

4. ΤA ΤΑΞΙΔΙΑ δεν θα είναι ποτέ πάλι ίδια
Τα εγχώρια και τα διεθνή ταξίδια δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια, με τους εσωτερικούς περιορισμούς της κυκλοφορίας πιθανό να γίνονται συνηθεια και οι περισσότεροι ξένοι επισκέπτες να πρέπει να αυτοκαθορίζονται για μια χρονική περίοδο εκτός από ειδικές περιστάσεις, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλο πλήγμα σε όλους τους τουριστικούς κλάδους παγκοσμίως.

5. Ο ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ θα σκληρύνει περισσότερο
Πέρασαν οι ημέρες των λεγόμενων “ανοιχτών συνόρων”, όπου ο καθένας μπορεί ελεύθερα να μετακινηθεί κατά βούληση (νόμιμα ή με άλλο τρόπο), και έρχονται μέρες με αυστηρότερους ελέγχους για την προστασία του τοπικού πληθυσμού από τους ξένους (συμπεριλαμβανομένων των συμπατριωτών τους από αλλού στην ίδια χώρα).

6. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ
Για τα εμβόλια, πιθανότατα δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσουν να γίνονται υποχρεωτικά μετά την πανδημία του COVID-19, καθώς προβλέπεται ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν εμβολιαστεί για να κάνουν οτιδήποτε, πχ την εργασία, τα ταξίδια και να αποκομίσουν επιδόματα, συντάξεις ή άλλα κρατικά οφέλη.

7. ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ
Με τόσους πολλούς ανθρώπους που έχουν κολλήσει στο σπίτι και δεν μπορούν να φύγουν, εκτός από την αγορά βασικών αγαθών στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι προβλέψιμο ότι η εξ αποστάσεως μάθηση και εργασία είναι το μέλλον καθώς η κοινωνία συνηθίζει με αυτό τον τρόπο να κάνει πράγματα.

8. ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ πλέον το 5G
Η τεράστια αύξηση της διαδικτυακής κίνησης θα απαιτήσει την ταχεία ανάπτυξη της τεχνολογίας 5G, παρά το γεγονός ότι κάποιοι καταθέτουν σοβαρές ανησυχίες για την υγεία.

9. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΜΟΝΟ από μερικές θέσεις εργασίας για να λειτουργήσειΤο «νέο φυσιολογικό» με τον de-facto στρατιωτικό νόμο έχει κάνει πολλούς να συνειδητοποιήσουν ότι η κοινωνία πραγματικά εξαρτάται απλώς από λίγες θέσεις εργασίας για να συνεχίσει να λειτουργεί στο ελάχιστο, με τους τεχνίτες, τους υπαλλήλους μπακάλικων και φαρμακείων, τους τραπεζίτες, τους εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη, εργαζόμενους σε υπηρεσίες τροφίμων, αγρότες και φορτηγατζήδες.

10. Η ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ μπορεί να είναι διαρκής
Για καλύτερα ή χειρότερα, οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε μια εθνικοποίηση για να πάρουν τον έλεγχο αυτού που θεωρούν «βασικές βιομηχανίες», κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε άτυπη επιβολή σοσιαλιστικών ή φασιστικών οικονομικών μοντέλων.

11.«ΚΑΘΟΛΙΚΟ βασικό εισόδημα»
Δεδομένης της κλίμακας και της εμβέλειας της παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης ως συνέπεια του COVID-19, είναι προβλέψιμο ότι οι κυβερνήσεις θα αποκαλύψουν αυτό που περιγράφηκε ως «καθολικό βασικό εισόδημα», προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ο λαός τους μπορεί να συνεχίσει να αγοράζει τα βασικά αγαθά και υπηρεσίες.

12. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ σε αντάλλαγμα για κρατικές παροχές
Η ιατρική εκπαίδευση είναι αναμφισβήτητα πιο σημαντική από τη στρατιωτική θητεία σήμερα, επομένως το κράτος πιθανότατα θα την καταστήσει υποχρεωτική στα σχολεία αλλά και γενικά για όποιον θέλει να λάβει κρατικά οφέλη, επιτρέποντας έτσι στην κυβέρνηση να κάνει την κατάλληλα επεξεργασία στο μέλλον κάθε φορά που υπάρχει έλλειψη από επαγγελματίες υγείας.

13. ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ-Τέλος στο ρευστό
Η κοινωνία χωρίς μετρητά έρχεται, είτε δικαιολογείται από τον (πραγματικό, ψεύτικο ή υπερβολικό) φόβο ότι οι θανατηφόροι ιοί μπορούν να εξαπλωθούν με χαρτίνο νόμισμα ή ως η προτιμώμενη μέθοδος της κυβέρνησης για διασπορά του “καθολικού βασικού εισοδήματος”, πράγμα που σημαίνει ότι οι αρχές μπορούν να αποκόψουν τους λαούς από τα κεφάλαιά τους οποιαδήποτε στιγμή θέλουν

Το διάβασα στο katohika.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,583,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1048,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,255,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1217,ΒΙΝΤΕΟ,785,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1869,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,155,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1515,Κόσμος,10384,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6340,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1349,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3461,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,886,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: 13 λόγοι για να φοβηθούμε την επερχόμενη παγκόσμια τάξη του COVID
13 λόγοι για να φοβηθούμε την επερχόμενη παγκόσμια τάξη του COVID
13 λόγοι για να φοβηθούμε την επερχόμενη παγκόσμια τάξη του COVID
https://www.pentapostagma.gr/sites/default/files/styles/main/public/2020-03/covid-19-4960246_1280.jpg?itok=vdaq0xl9
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/03/13-covid.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/03/13-covid.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content