Στ. Πλουμιστός: Voice Healing & Αυτοβελτίωση - Πως βοηθάει να αλλάξεις τις αρνητικές σκέψεις σου

Στ. Πλουμιστός: Voice Healing & Αυτοβελτίωση - Πως βοηθάει να αλλάξεις τις αρνητικές σκέψεις σου

👉Άγχος, θυμός, ζήλια, μαύρες σκέψεις, εθισμός σε ουσίες ή ανθρώπους, πεποιθήσεις....που σε ταλαιπωρούν, ψυχικά τραύματα καθημερινά στροβιλίζουν το μυαλό σου;

Μήπως θέλεις να δυναμώσεις τον εαυτό σου, να έλξεις την αφθονία, την ευτυχία και την θετική σκέψη;

Μήπως έχεις θέματα με την υγεία σου που προκάλεσες με την συμπεριφορά και την σκέψη σου;

Μήπως έχεις πόνο στην ψυχή και στο σώμα σου;

Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς με την μέθοδο μου Voice Healing. Ο συνδυασμός της φωνής του Στ. Πλουμιστού με ειδικά θεραπευτικά ακούσματα και συγκεκριμένο λεκτικό περιεχόμενο που αρμόζει στην περίπτωση σου, φέρνει το αποτέλεσμα που επιθυμείς στην ζωή σου.


Πιο συγκεκριμένα 
Υπάρχουν 32 ενεργειακά σημεία (bars) στο κεφάλι μας, που αποθηκεύουν τα ηλεκτρομαγνητικά στοιχεία όλων των σκέψεων, ιδεών, συμπεριφορών, αποφάσεων και πεποιθήσεων που είχαμε για οτιδήποτε μέχρι τώρα στη ζωή μας.

Υπάρχουν ενεργειακά σημεία για την ίαση, τα χρήματα, το σώμα, τον έλεγχο, την δημιουργικότητα, τη γήρανση, τη σεξουαλικότητα, ανακούφιση, κ.λ.π.. Κάθε σκέψη, ιδέα, στάση, ή απόφαση που έχουμε παγιώσει σε μία θέση, δημιουργεί φραγμούς στην ενέργεια και περιορίζει την ικανότητά μας να είμαστε παραγωγικοί σε αυτόν τον τομέα και να επιτρέψουμε να έρθει κάτι διαφορετικό στη ζωή μας με ευκολία.

Πως βοηθάει ο ήχος να σχηματίσεις θετικές εικόνες το μυαλό και να αλλάξεις τις αρνητικές σκέψεις σου

Ο ήχος έχει ισχυρή επίδραση στο ανθρώπινο μυαλό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία θετικών εικόνων που μπορούν να ωφελήσουν την ψυχική μας υγεία και ευημερία. Ο ήχος είναι μια μορφή ενέργειας που μπορεί να επηρεάσει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές μας και μπορεί να μας βοηθήσει να σχηματίσουμε θετικές εικόνες στο μυαλό μας που μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεσή μας, να μειώσουν το άγχος και να βελτιώσουν τη συνολική μας αίσθηση ευεξίας.

Ένας τρόπος με τον οποίο ο ήχος μπορεί να βοηθήσει το μυαλό να σχηματίσει θετικές εικόνες είναι μέσω της μουσικής. Η μουσική έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και αιώνες για να βελτιώσει τη διάθεση και να προωθήσει τη χαλάρωση. Μελέτες έχουν δείξει ότι η ακρόαση μουσικής μαζί με με φωνή και ειδικές φράσεις, μπορεί να μειώσει τα επίπεδα άγχους και να αυξήσει τα συναισθήματα ευτυχίας και ευεξίας. Όταν ακούμε voice healing, ο εγκέφαλός μας απελευθερώνει ντοπαμίνη, έναν νευροδιαβιβαστή που σχετίζεται με την ευχαρίστηση και την ανταμοιβή. Αυτό δημιουργεί μια θετική συσχέτιση μεταξύ του voice healing και της διάθεσής μας, καθιστώντας μας ευκολότερο να σχηματίσουμε θετικές εικόνες στο μυαλό μας όταν θα ακούσουμε ξανά την ηχητική συνεδρία που έχουμε επιλέξει.

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο το voice healing μπορεί να βοηθήσει το μυαλό να σχηματίσει θετικές εικόνες είναι μέσω των ηχητικών συνεδριών με ήχους της φύσης. Ο ήχος των πουλιών που κελαηδούν, τα κύματα που πέφτουν ή η βροχή μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης και να μας βοηθήσει να συνδεθούμε με τον φυσικό κόσμο. Οι ήχοι της φύσης στο voice healing μπορούν επίσης να προκαλέσουν θετικές αναμνήσεις και συνειρμούς, όπως ήρεμες διακοπές ή μια ευχάριστη υπαίθρια εμπειρία. Αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να σχηματίσουμε θετικές εικόνες στο μυαλό μας που μπορούν να μειώσουν το στρες και το άγχος και να βελτιώσουν τη συνολική αίσθηση ευεξίας.

Ο ήχος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε πρακτικές διαλογισμού και ενσυνειδητότητας για να βοηθήσει το μυαλό να σχηματίσει θετικές εικόνες. Πολλές ηχητικές συνεδρίες του voice healing περιλαμβάνουν εστίαση στην αναπνοή ή σε μια φράση - πεποίθηση. Αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να ηρεμήσουμε το μυαλό μας και να σχηματίσουμε θετικές εικόνες που προάγουν τη χαλάρωση και την εσωτερική γαλήνη.

Το voice healing έχει ισχυρή επίδραση στο μυαλό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σχηματίσει θετικές εικόνες που ωφελούν την ψυχική μας υγεία και ευημερία.

Το voice healing μπορεί να μας βοηθήσει να μειώσουμε το άγχος, να βελτιώσουμε τη διάθεσή μας και να προάγουμε την αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης. Ενσωματώνοντας το στην καθημερινή μας ζωή, μπορούμε να επαναπρογραμματίσουμε τον εαυτό μας, να ανεβάσουμε τη δύναμή μας και να βελτιώσουμε την ψυχική μας υγεία και ευεξία.
Τι θα πετύχω κάνοντας Voice Healing;
  • Έχεις άγχος, θυμό, μαύρες σκέψεις, εθισμός σε ουσίες ή ανθρώπους, πεποιθήσεις που σε ταλαιπωρούν, ψυχικά τραύματα που καθημερινά στροβιλίζουν το μυαλό σου;
  • Μήπως θέλεις να δυναμώσεις τον εαυτό σου, να έλξεις την αφθονία, την ευτυχία και την θετική σκέψη;
  • Μήπως έχεις θέματα με την υγεία σου που προκάλεσες με την συμπεριφορά και την σκέψη σου;
  • Μήπως έχεις πόνο στην ψυχή και στο σώμα σου;
Η μέθοδος που σου προτείνω, είναι ο συνδυασμός της φωνής με ειδικά μουσικά ακούσματα (πιστοποιημένες μουσικές - hz) και συγκεκριμένο λεκτικό περιεχόμενο, για να συμβεί με την προπονηση του νου (επανάληψη), μια νοερή απεικόνιση που φέρνει το αποτέλεσμα που επιθυμείς στην ζωή σου.

Η νοερή απεικόνιση είναι μια διαδικασία που επιστρατεύει την έμφυτη δύναμη της φαντασίας έτσι ώστε να αποκτήσεις μια ολιστική θέαση της ζωής σου, να εντοπίσεις τον ανασταλτικό παράγοντα που την έχει οδηγήσει σε νόσο ή σε προκλήσεις που αντιμετωπίζεις και αμέσως να βάλει τον Νου σου στη διαδικασία για την αντιστροφή ή την αλλαγή που χρειάζεσαι.

Το Voice Healing βασίζεται στο μοντέλο της ηχο-φαινομενολογίας και στην άποψη ότι οι σκέψεις, οι ιδέες και οι πεποιθήσεις μας αποτυπώνονται στο νου μέσω των συναισθημάτων και των αισθήσεων με τη μορφή εικόνων. Αυτές οι εικόνες απεικονίζουν τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο έξω μας και μέσα μας. Οι εικόνες που επιλέγουμε να παραμένουν στη ψυχοσύνθεσή μας, εκούσια ή ακούσια, επιδρούν στη ψυχοφυσιολογία μας. Έρευνες με εγκεφαλογραφήματα έχουν δείξει ότι οι ίδιες περιοχές του εγκεφάλου που ενεργοποιούνται με αυτό που θεωρείται «κανονική» αντίληψη ενεργοποιούνται και με τη νοερή απεικόνιση.

Το Voice Healing ενισχύει στο τετραπλάσιο την ένταση της νοερής απεικόνισης που λειτουργεί ταυτόχρονα διαγνωστικά, καθώς οι εικόνες καθρεφτίζουν τη σωματική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική πτυχή της ύπαρξής μας που χρήζουν εξερεύνησης και ίασης, και θεραπευτικά καθώς αποκαλύπτει έναν ενεργό θησαυρό θεραπευτικών συμβόλων που συγκροτούν το κλειδί της λύσης πολλών προβλημάτων της καθημερινότητας σου.

Κατάλογος ηχοθεραπευτικών αρχείων (δείτε αναλυτικά ΕΔΩ
  1. Δημιουργία ηχητικού αρχείου συναισθηματικής αποφόρτισης
  2. Δημιουργία ηχητικού αρχείου αντικαταθλιπτικής θωράκισης
  3. Δημιουργία ηχητικού αρχείου ψυχικής ισορροπίας και ενδυνάμωσης 
  4. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για τον επαναπρογραμματισμό του νου στην Θετική σκέψη 
  5. Δημιουργία ηχητικού αρχείου καθημερινής υποστήριξης με προσωπικές Θετικές Δηλώσεις
  6. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για την θετικότητα και τη αγάπη στην καρδιά
  7. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για την αφθονία και την ευτυχίας σας
  8. Δημιουργία ηχητικού αρχείου επαγγελματικής επιτυχίας
  9. Δημιουργία ηχητικού αρχείου προγραμματισμού υποσυνειδήτου - Νέος εαυτός
  10. Δημιουργία ηχητικού αρχείου αλλαγής προσωπικών πεποιθήσεων 
  11. Δημιουργία ηχητικού αρχείου αποκατάστασης ενεργειακών κέντρων του σώματος
  12. Δημιουργία ηχητικού αρχείου σεξουαλικής επιθυμίας - ενίσχυση libido - φαντασιώσεις 
  13. Δημιουργία ηχητικού αρχείου σεξουαλικής επιθυμίας για γυναίκες με προβλήματα υγείας
  14. Δημιουργία ηχητικού αρχείου σεξουαλικής επιθυμίας για άντρες με προβλήματα υγείας
  15. Δημιουργία ηχητικού αρχείου ανακούφισης από το στρες & το επίμονο άγχος 
  16. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για την προστασία από μαγεία και ξόρκια - (προσευχή)
  17. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για την θωράκιση από την αρνητική ενέργεια
  18. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για την θωράκιση της ζωής σου με "αγγελική προστασία"
  19. Δημιουργία ηχητικού αρχείου περιορισμού ή απόρριψης εθιστικών συνηθειών (τσιγάρο -ναρκωτικά)
  20. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για τον περιορισμό ή την απόρριψη κρίσεων πανικού ή φόβων
  21. Δημιουργία ηχητικού αρχείου ανακούφισης ασθενών με βαρέα νοσήματα ή από εγχειρίσεις 
  22. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για την ανακούφιση από χημειοθεραπείες 
  23. Δημιουργία ηχητικού αρχείου θωράκισης της υγείας με την "ανασύσταση κυττάρων"
  24. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για την θωράκιση  από προβλήματα υγείας (απάντηση σε ειδικό ερωτηματολόγιο)
Αυτοβελτίωση με Υπερβατικό Διαλογισμό (Transcendental Meditation - TM) και πως εφαρμόζεται στο Voice Healing

Ο Υπερβατικός Διαλογισμός (Transcendental Meditation - TM) είναι μια μορφή διαλογισμού που έχει κερδίσει δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια λόγω της ικανότητάς του να προάγει τη χαλάρωση, να μειώνει το άγχος και να βελτιώνει τη συνολική ευεξία και εφαρμόζεται στην μεθοδολογία που σας προτείνω με το Voice Healing. Είναι μια απλή, φυσική τεχνική που περιλαμβάνει να κάθεστε άνετα με κλειστά μάτια και να επαναλάβετε με ηρεμία συγκεκριμένες φράσεις - πεποιθήσεις με ειδικούς θεραπευτικούς ήχους, για 20 λεπτά μερικές φορές την εβδομάδα.

Κάθε άτομο έχει έναν μοναδικό ήχο ή δόνηση μέσα του. Επαναλαμβάνοντας αυτές τις πεποιθήσεις κατά τη διάρκεια της συνεδρίας συμβουλευτικού διαλογισμού, μπορεί κανείς να αποκτήσει πρόσβαση σε βαθύτερα επίπεδα συνείδησης και να βιώσει μια αίσθηση εσωτερικής γαλήνης και ηρεμίας.



Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του TM είναι ότι δεν απαιτεί αλλαγές στον τρόπο ζωής ή διατροφικούς περιορισμούς. Είναι μια κοσμική τεχνική που μπορεί να ασκηθεί σε οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από το θρησκευτικό ή πολιτιστικό υπόβαθρό του.

Το TM έχει ερευνηθεί και επικυρωθεί επιστημονικά από περισσότερες από 600 μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε περισσότερα από 200 πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι μελέτες έχουν δείξει ότι ο υπερβατικός διαλογισμός με το Voice Healing μπορεί να έχει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων, όπως:

-Μειωμένο στρες και άγχος
-Βελτιωμένη καρδιαγγειακή υγεία
-Ενισχυμένη εγκεφαλική λειτουργία
-Αυξημένη δημιουργικότητα και παραγωγικότητα
-Βελτιωμένες σχέσεις και κοινωνικές σχέσεις
-Μειωμένη κατάχρηση ουσιών και εθισμός
-Βελτιωμένη συνολική ευημερία και ποιότητα ζωής


Η συμβουλευτική με υπερβατικό διαλογισμό περιλαμβάνει προσωπική διδασκαλία - μια ατομική συνεδρία και το άτομο καθοδηγείται απολύτως προσωπικά σύμφωνα με τον χαρακτήρα του.

Πραγματοποιείστε ένα ραντεβού προσωπικής ενημέρωσης

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες
www.voicehealing.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1537,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Voice Healing & Αυτοβελτίωση - Πως βοηθάει να αλλάξεις τις αρνητικές σκέψεις σου
Στ. Πλουμιστός: Voice Healing & Αυτοβελτίωση - Πως βοηθάει να αλλάξεις τις αρνητικές σκέψεις σου
Στ. Πλουμιστός: Voice Healing & Αυτοβελτίωση - Πως βοηθάει να αλλάξεις τις αρνητικές σκέψεις σου
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhUV9rf1dEb1snI1MtU7xnDmhNwcLOqxJtp6olnYfiUWjzJXBCuDqBRJ-LGCBG7Z7ZWiJ_QwHlEWPCfQvYFlmjw4KkJ0bW94bAII4PcjEb-vJKzSv9p2vWgh4E1GUukrmQ27t1RfQNI_RDunm1tgrcD1WBswy7GQQVhgTGWbn6xHs9msRZGU1Oxjv1j-GNl/w400-h274/Voice_Healing%20the%20sound%20to.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhUV9rf1dEb1snI1MtU7xnDmhNwcLOqxJtp6olnYfiUWjzJXBCuDqBRJ-LGCBG7Z7ZWiJ_QwHlEWPCfQvYFlmjw4KkJ0bW94bAII4PcjEb-vJKzSv9p2vWgh4E1GUukrmQ27t1RfQNI_RDunm1tgrcD1WBswy7GQQVhgTGWbn6xHs9msRZGU1Oxjv1j-GNl/s72-w400-c-h274/Voice_Healing%20the%20sound%20to.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/02/voice-healing-therapy.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/02/voice-healing-therapy.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content