================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Πώς οι σκέψεις δημιουργούν συναισθήματα και πραγματικότητα;

⍆Λένε ότι αν γνωρίζουμε πόσο ισχυρές είναι οι σκέψεις μας, ποτέ δεν θα σκεφτούμε...
κάτι αρνητικό στη ζωή μας.

  • Γιατί οι σκέψεις μας είναι τόσο ισχυρές;
  • Πώς θα μπορούσαν να είναι τόσο ισχυροί όταν είναι αδιάφοροι, απλά μια φαντασία της φαντασίας μας;
  • Δεν είναι κάτι στο μυαλό μας που δεν έχει τίποτα να κάνει με την πραγματικότητα;

Πόσο λάθος είσαι αν το σκεφτείς αυτό. Οι σκέψεις δεν είναι μόνο κάτι που έχει αντίκτυπο στην πραγματικότητα, οι σκέψεις δημιουργούν την πραγματικότητα. Σχεδόν όλα γύρω σας ήταν κάποτε μια σκέψη, μια ιδέα του μυαλού κάποιου. Μια ιδέα είναι απλά μια εστιασμένη σκέψη.

Αλλά, πώς ακριβώς οι σκέψεις δημιουργούν συναισθήματα και πραγματικότητα;
Η σύντομη απάντηση είναι πως οι σκέψεις δημιουργούν συναισθήματα και τα συναισθήματα θέτουν την προοπτική μέσω της οποίας αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο.

Η μακρά απάντηση εξηγεί τη διαδικασία με την οποία οι σκέψεις δημιουργούν συναισθήματα.
Ας ξεκινήσουμε με μια σκέψη. Όλοι γνωρίζουμε τι είναι μια σκέψη.

Η διαδικασία κάποιου ηλεκτρικού παρορμήματος στον εγκέφαλό μας διεγείρει ένα μέρος του να προάγει μια άλλη ηλεκτρική ώθηση και ούτω καθεξής.

Η ακολουθία των ηλεκτρικών παλμών είναι αυτό που ονομάζουμε σκέψη και μια σκέψη θα ήταν η ηλεκτρική ώθηση.

 Η σημασία του εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο ο εγκέφαλός σας είναι καλωδιωμένος και η καλωδίωση είναι διαφορετική σε κάθε εγκέφαλο.

Γιατί η καλωδίωση του εγκεφάλου σας είναι σημαντική; 
Αν σκέφτεστε ένα λαγουδάκι και η ίδια ακολουθία ηλεκτρικών παρορμήσεων τοποθετείται σε διαφορετικό εγκέφαλο, το άτομο θα ήταν πιθανώς πολύ συγκεχυμένο ,να σκέφτεται δολοφόνο ή ένα κτίριο βουτύρου φυστικιών. Αυτό συμβαίνει επειδή ο εγκέφαλος είναι διαφορετικά καλωδιωμένος από τον προηγούμενο.

Μετά τον έλεγχο του εγκεφάλου του Αϊνστάιν, οι επιστήμονες λένε ότι δεν ήταν μεγαλύτερος από τον συνηθισμένο εγκέφαλο. Στην πραγματικότητα, ήταν το ίδιο με τον εγκέφαλο του μεγαλύτερου ηλίθιου που ξέρεις. Όλα είναι στην καλωδίωση.

Το Genius είναι ένας τρόπος καλωδίωσης του εγκεφάλου σας για να εξυπηρετήσετε κάποια αιτία με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, ανάλογα με το περιβάλλον σας. Όντας ιδιοφυής ή όχι, κάθε ένας από εμάς σκέφτεται. Οι σκέψεις προωθούν τα συναισθήματα που δημιουργούν συναισθήματα και ενέργειες, και οι πράξεις διαμορφώνουν την πραγματικότητά μας μία ίντσα κάθε φορά. Αλλά πώς αυτές οι ηλεκτρικές παρορμήσεις που ονομάζονται σκέψεις, ξέρουν ποιό συναίσθημα είναι κατάλληλο για μια συγκεκριμένη κατάσταση;

Ξέρετε τι είναι παραδειγματισμός;
Στον ορισμό του ο παραδειγματισμός είναι ένα σχέδιο για κάτι.
Η διαφορά μεταξύ καλωδίωσης εγκεφάλου και παραδειγματισμού είναι σαν τη διαφορά μεταξύ του εγκεφάλου και του μυαλού. Εάν η καλωδίωση του εγκεφάλου είναι το υλικό ο παραδειγματισμός είναι το λογισμικό. Σκεφτείτε το σαν ένα πρόγραμμα. Οι πληροφορίες που αντιλαμβάνεστε διαμορφώνονται από το πρόγραμμα και δίνεται μια σημασία σε αυτό.

Έτσι δημιουργείται μια σκέψη, αυτή είναι η σκέψη, μια πληροφορία με νόημα. Στη συνέχεια, οι πεποιθήσεις μας μπαίνουν στο παιχνίδι. Οι πεποιθήσεις είναι απόψεις χωρίς αξιόπιστη απόδειξη την οποία επιλέγουμε να εγκρίνουμε. Είναι η ουσία του παραδειγματισμού μας, του κώδικα του λογισμικού μας, με τον τρόπο που επιλέγουμε να επανασυνδέσουμε τον εγκέφαλό μας. Είναι τα θεμέλια της πραγματικότητάς μας, διότι κάθε σκέψη διαμορφώνεται από αυτά.

Γιατί οι πεποιθήσεις είναι τόσο σημαντικές; 
Οι πεποιθήσεις καθορίζουν ποια αξία πρέπει να έχει μια πληροφορία, καθορίζουν τη σημασία μιας σκέψης. Μια έννοια συνδέει τις πληροφορίες με κάποια συναισθήματα μέσω της αξίας. Έτσι, ανάλογα με τις πεποιθήσεις σας, οι σκέψεις σας συνδέονται με τα συναισθήματα.

Οι πεποιθήσεις σας θέτουν τους κανόνες του παραδειγματισμού σας. Αυτό καλωδιώνει τον εγκέφαλο σας με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Έτσι όταν ορισμένες ηλεκτρικές παρορμήσεις τρέχουν μέσα από αυτό, τρέχουν μέσα από ένα συγκεκριμένο μονοπάτι διεγείροντας διαφορετικές περιοχές που επιλέγονται για να ταιριάζει με την αξία των ηλεκτρικών παρορμήσεων.

Τα διεγερμένα μέρη του εγκεφάλου σας στέλνουν πληροφορίες μέσω του σώματός σας για να προωθήσουν τα χημικά που ταιριάζουν στην διέγερση. Με άλλα λόγια, ο παραδειγματισμός αποφασίζει ποιες σκέψεις θα προωθήσουν ποια συναισθήματα. Τα συναισθήματα προάγουν την τοποθέτηση χημικών που ονομάζουμε συναισθήματα.

Πώς συνδέονται τα συναισθήματα με την πραγματικότητά μας; 
Το συναίσθημα, το οποίο είναι μικρή ενέργεια σε κίνηση, είναι η εστιασμένη ενέργεια που προωθεί μια δράση και μια χημική αντίδραση στο σώμα σας, ένα συναίσθημα.

Τα συναισθήματα κάνουν φυσικές αλλαγές στο σώμα σας και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο δονείται το σώμα σας.

Οι χημικές ουσίες που ονομάζουμε συναισθήματα κάνουν μια φυσική αλλαγή στο σώμα μας και καθορίζουν πώς αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας.

Η αντίληψη θέτει το πλαίσιο μέσα από το οποίο θα αντιληφθούμε πληροφορίες και θα δημιουργήσουμε τις επόμενες ενέργειές μας. Οι πράξεις μας διαμορφώνουν την πραγματικότητα, επομένως, οι σκέψεις μας διαμορφώνουν την πραγματικότητα.

Το συμπέρασμα 
Εκείνο όμως που ισχυροποιεί ακόμη τη σκέψη μας και την κάνει πραγματικότητα είναι η προσδοκία μας, η βεβαιότητά μας ότι η σκέψη αυτή θα γίνει σίγουρα πραγματικότητα. Η συνείδησή μας μπορεί να επιθυμεί κάτι, αλλά όμως αν το υποσυνείδητό μας διαφωνεί, το οποίο πάντα κυριαρχεί του συνειδητού, δεν πρόκειται να πετύχουμε τίποτα. Όλη η προσπάθειά μας είναι να επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητό μας και να το εναρμονίσουμε με τους νέους στόχους μας, για μια νέα ζωή, γεμάτη υγεία, πληρότητα, ευημερία και ευτυχία που θέλουμε να ζήσουμε.

Άρα η συνεχής επανάληψη μιας σκέψης συνοδευόμενη από έντονα θετικά συναισθήματα και η με απόλυτη βεβαιότητα προσδοκία ότι θα υλοποιηθεί, είναι οι παράγοντες που κάνουν τη σκέψη μας πραγματικότητα.

Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ανθρώπων με προβληματισμούς στην καθημερινότητα τους ή που πάσχουν από ασθένειες, λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ 
Στ. Πλουμιστός: Πώς οι σκέψεις δημιουργούν συναισθήματα και πραγματικότητα; Reviewed by ploumistos.com on 10:35 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.