Σταύρος Πλουμιστός: "Εθιστική Ενέργεια" - Οι δυσκολίες που εμποδίζουν το ταξίδι μας στην επόμενη διάσταση

Σταύρος Πλουμιστός: "Εθιστική Ενέργεια" - Οι δυσκολίες που εμποδίζουν το ταξίδι μας στην επόμενη διάσταση

👉Οι δυσκολίες που βάζουμε για το ταξίδι μας στην επόμενη διάσταση και προσπαθούν...να μας εμποδίσουν για την "μεταθανάτια ζωή" μας, συμβολικά αποκαλείται "Εθιστική Ενέργεια". Είναι δηλαδή οι συνήθειες που επιλέγουμε να έχουμε στην ζωή μας και μας προκαλούν τον "εθισμό" που μας ρουφάει την θετική ενέργεια μας.

Οι δυσκολίες είναι:
  1. Γήινη προσκόλληση 
  2. Αναμνήσεις - Πεποιθήσεις 
  3. Ταυτίσεις σε αρνητικές συνηθισμένες
  4.  Ημερήσια καθήκοντα - ρουτίνα 
  5. Λανθασμένες σκέψεις
  6.  Αρνητικό λεξιλόγιο 
  7. Αρνητικό περιβάλλον 
  8. Φόβος
  9. Εσωτερική πλάνη
  10.  Αστρικές επιθέσεις
  11.  Ηλεκτρομαγνητικές επιδράσεις 
Αυτές οι δυσκολίες είναι η "Εθιστική Ενέργεια" που δημιουργούν τα μεγαλύτερα και σοβαρότερα μπλοκαρίσματα στην μετάβαση μας για την "μεταθανάτια ζωή" μας. Ο μόνος τρόπος για να ξεκινήσουμε την αντιστροφή της "Εθιστικής Ενέργειας" σε απόλυτα "Φωτεινή Ενέργεια" είναι η αφύπνιση της νόησης μας που αποτελεί την γνώση για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες. Για να συμβεί η αντιστροφή σε "Φωτεινή Ενέργεια" θα πρέπει να υιοθετήσετε τα βήματα θετικής κατεύθυνσης:
  1. Αφύπνιση - νόηση 
  2. Προσευχή - πίστη 
  3. Διαλογιστική ησυχία - ηρεμία
  4. Αυτοβελτιωση - Αυτογνωσία
  5. Αυτοπειθαρχία - Αυτοκυριαρχία 
  6. Δοτικότητα - καλοσύνη
  7. Αγάπη - Ευγνωμοσύνη 
  8. Σιωπή - γαλήνη 
Τα βήματα θετικής κατεύθυνση δημιουργούν την "Φωτεινή Ενέργεια" στην αύρα σας, η οποία μετατρέπεται σαν "καύσιμο" που σας ωθεί προς τα υψηλότερα ενεργειακά επίπεδα στο δρόμο προς τον Δημιουργό - Θεό. 


Αυτές οι δυσκολίες, Γήινη προσκόλληση, Αναμνήσεις - Πεποιθήσεις, Ταυτίσεις σε αρνητικές συνηθισμένες, Ημερήσια καθήκοντα - ρουτίνα, Λανθασμένες σκέψεις, Αρνητικό λεξιλόγιο, Αρνητικό περιβάλλον, Φόβος, Εσωτερική πλάνη, Αστρικές επιθέσεις και οι Ηλεκτρομαγνητικές επιδράσεις μας τραβάνε κάτω στη γη. Για να ξεπεράσετε αυτή την έλξη, χρειάζεστε το "ενεργειακό καύσιμο" που δημιουργείται από αυτά τα 8 βήματα, θετικής κατεύθυνσης τα οποία θα σας ωθήσουν στην "μεταθανάτια ζωή" στην οποία αρμόζεται.

Στην πραγματικότητα, οι αρετές, οι οποίες είναι το αποτέλεσμα αυτών των 8 βημάτων, είναι πηγές ενέργειας στην αύρα σας. Μια αρετή είναι μια δύναμη και αυτή η δύναμη είναι ενέργεια. Αυτό το καύσιμο λοιπόν αρχίζει να ενεργοποιείται αμέσως όταν κάποιος αφήσει το αιθερικό και φυσικό-υλικό σώμα του προς τον Λεπτοφυή Κόσμο. Εκεί πια που δεν μπορεί κανείς να αναπτύξει γήινες συνήθειες - προσκολλήσεις. Είναι στη γη της επαγγελίας, του παραδείσου και του Θεϊκού Φωτός. 

Όποιος είναι "Ενεργειακά αδύναμος" θα συνεχίζει τις κακές του συνήθειες που ενισχύουν την "Εθιστική Ενέργεια", αλλά να γνωρίζει ότι θα βρίσκεται στα χαμηλότερα επίπεδα αφύπνισης που θα δυσκολέψουν πολύ την μετάβαση του.  Όσο όμως θα δυναμώνεται την ενέργεια σας μέσω των βημάτων θετικής κατεύθυνσης, τόσο θα ανεβαίνετε προς την "Φωτεινή Ενέργεια" που τα περισσότερα συμβάντα γύρω σας καθώς αφυπνίζεστε θα σας φαίνονται ανόητα και μη ενδιαφέροντα.

Δώστε Φωτεινή ενέργεια στην αύρα σας διευκολύνει το ταξίδι μας στην επόμενη διάσταση 

Η αύρα συνήθως γίνεται αντιληπτή ως ένα φωτεινό, πολύχρωμο φωτοστέφανο που περιβάλλει το ανθρώπινο σώμα, που εκτείνεται πέρα ​​από τη φυσική μορφή. Λέγεται ότι αποτελείται από στρώματα, το καθένα συνδεδεμένο με διαφορετικές πτυχές της ύπαρξής μας, όπως οι σωματικές, συναισθηματικές, νοητικές και πνευματικές διαστάσεις. Στην καρδιά της αύρας βρίσκεται η δυναμική αλληλεπίδραση των ενεργειών, με την φωτεινή ενέργεια να είναι μια κομβική δύναμη που καθορίζει την ποιότητα της αύρας κάποιου.

Η φωτεινή ενέργεια μέσα στην αύρα περιγράφεται συχνά ως μια δονούμενη και παλλόμενη δύναμη, που αντανακλά την κατάσταση συνείδησης και τη συνολική ευημερία του ατόμου. Αυτή η ενέργεια δεν περιορίζεται σε μια στατική ή αμετάβλητη κατάσταση, αλλά επηρεάζεται από παράγοντες όπως σκέψεις, συναισθήματα και εμπειρίες. Στη θετική κατεύθυνση, η φωτεινή ενέργεια πιστεύεται ότι εκπέμπει μια λαμπρότητα που αντιστοιχεί σε μια αρμονική και ισορροπημένη ζωή.

Για την Θετική κατεύθυνση της φωτεινής ενέργειας χρειάζεται:
  • Η θετική κατεύθυνση της φωτεινής ενέργειας στην αύρα συνδέεται στενά με την αίσθηση της αρμονίας και της ισορροπίας. Όταν οι διάφορες πτυχές της ύπαρξής μας ευθυγραμμίζονται απρόσκοπτα, η φωτεινή ενέργεια μέσα στην αύρα αντηχεί με μια συχνότητα που τονώνει και θρέφει. Αυτή η αρμονία επεκτείνεται στο φυσικό, συναισθηματικό και πνευματικό πεδίο, δημιουργώντας μια ολιστική αίσθηση ευεξίας.
  • Οι αύρες εμποτισμένες με θετική φωτεινή ενέργεια περιγράφονται ως γεμάτες ζωντάνια. Αυτή η ζωτικότητα δεν περιορίζεται στη σωματική ενέργεια αλλά επεκτείνεται στη διανοητική διαύγεια και τη συναισθηματική ανθεκτικότητα. Είναι μια κατάσταση όπου το άτομο αισθάνεται ζωντανό, δεσμευμένο και συνδεδεμένο με το μεγαλύτερο φάσμα της ύπαρξης του.
  • Η αγάπη και η συμπόνια είναι ισχυρές εκδηλώσεις θετικής φωτεινής ενέργειας. Οι αύρες που εκπέμπουν τέτοιες ενέργειες, έχουν μια ζεστή και φιλόξενη λάμψη, συμβολίζοντας μια βαθιά σύνδεση με την παγκόσμια δύναμη της αγάπης. Αυτή η λάμψη εκτείνεται πέρα ​​από το άτομο, δημιουργώντας ένα κυματιστικό αποτέλεσμα που αγγίζει τις ζωές όσων συναντώνται.
  • Η θετική φωτεινή ενέργεια μέσα στην αύρα συνδέεται επίσης με μια ενισχυμένη κατάσταση πνευματικής επίγνωσης. Τα άτομα που βιώνουν αυτό το φαινόμενο μπορεί να αναφέρουν μια αυξημένη αίσθηση διαίσθησης, μια βαθιά σύνδεση με το θείο και μια διευρυμένη κατανόηση του σκοπού τους στη μεγάλη ιδέα της ύπαρξης.
  • Η θετική κατεύθυνση της φωτεινής ενέργειας συνδέεται επίσης με τη θεραπεία και τη μεταμόρφωση. Καθώς αυτή η ενέργεια διαπερνά την αύρα, πιστεύεται ότι έχει τη δυνατότητα να καθαρίσει και να αναζωογονήσει τα διάφορα στρώματα της ύπαρξής του, προάγοντας τη σωματική υγεία, τη συναισθηματική θεραπεία και την πνευματική ανάπτυξη.

Για το ταξίδι μας στην επόμενη διάσταση, η εξερεύνηση της θετικής κατεύθυνσης της φωτεινής ενέργειας μέσα στην αύρα αποκαλύπτει ένα βασίλειο βαθιάς διασύνδεσης και μετασχηματιστικού δυναμικού. Η κατανόηση και η καλλιέργεια αυτής της θετικής ενέργειας μπορεί να συμβάλει σε μια πιο γεμάτη και σκόπιμη ζωή. Καθώς ταξιδεύουμε στον περίπλοκο χορό της ύπαρξης, το να αγκαλιάζουμε τη λαμπερή λάμψη της θετικής φωτεινής ενέργειας μέσα στην αύρα μας μπορεί κάλλιστα να είναι το κλειδί για να ξεκλειδώσουμε τις υψηλότερες δυνατότητές μας και να ζήσουμε την ομορφιά του διασυνδεδεμένου ταξιδιού μας.


Αυτή είναι η πραγματική αφύπνιση, η οποία δεν σταματάει μέχρι να αποχωριστούμε την γήινη πραγματικότητα μας. Η επιλογή για το ταξίδι... είναι δική σου! 

  

 
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Όταν εργαζόμαστε μαζί για ένα ζήτημα που αντιμετωπίζετε, σας βοηθάω να συντομεύσετε τον κύκλο ανάπτυξης και επούλωσης, ώστε να αισθάνεστε ανακούφιση και να προχωρήσετε στην ζωή σας.
 
Μπορούμε να αλλάξουμε μαζί τον τρόπο που νιώθετε για οτιδήποτε, βοηθώντας σας να βρείτε πραγματική ψυχική, συναισθηματική και πνευματική ανακούφιση. Έτσι, σε αυτήν την αναζήτηση να νιώσετε καλύτερα, οι καρδιές μπορούν να βρουν κομμάτια γαλήνης, κομμάτια ευτυχίας και τη βεβαιότητα ότι κάθε στιγμή προσφέρει μια νέα ευκαιρία να ανθίσουν.
Για την εναλλακτική θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: "Εθιστική Ενέργεια" - Οι δυσκολίες που εμποδίζουν το ταξίδι μας στην επόμενη διάσταση
Σταύρος Πλουμιστός: "Εθιστική Ενέργεια" - Οι δυσκολίες που εμποδίζουν το ταξίδι μας στην επόμενη διάσταση
Σταύρος Πλουμιστός: "Εθιστική Ενέργεια" - Οι δυσκολίες που εμποδίζουν το ταξίδι μας στην επόμενη διάσταση
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgq1WE8vv2ACd0gk5PzAIw2sKytn0cKno9ZQ4NJMq1Uyk-R6uxD6c-Gd7wnYhlQkdVw1MxV-K9LysbfcyxOEC-6uhjCg6GbJ7QScJd9Qtsez_-Wt7KtzMStaOFqayhbzaBjyeJwawQkwpA91-nzsvkpXPUW6SFDFThyphenhyphenTmB1hg5CNBjk0ABwFTuyLyX44Bu-/w400-h358/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%20%CE%95%CE%B8%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%20%CE%95%CE%BD%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1%20%20%CE%9F%CE%B9%20%CE%B4%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD%20%CF%84%CE%BF%20%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9%20%CE%BC%CE%B1%CF%82%20%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD%20%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7%20%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%20.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgq1WE8vv2ACd0gk5PzAIw2sKytn0cKno9ZQ4NJMq1Uyk-R6uxD6c-Gd7wnYhlQkdVw1MxV-K9LysbfcyxOEC-6uhjCg6GbJ7QScJd9Qtsez_-Wt7KtzMStaOFqayhbzaBjyeJwawQkwpA91-nzsvkpXPUW6SFDFThyphenhyphenTmB1hg5CNBjk0ABwFTuyLyX44Bu-/s72-w400-c-h358/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%20%CE%95%CE%B8%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%20%CE%95%CE%BD%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1%20%20%CE%9F%CE%B9%20%CE%B4%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD%20%CF%84%CE%BF%20%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9%20%CE%BC%CE%B1%CF%82%20%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD%20%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7%20%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%20.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/02/blog-post_686.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/02/blog-post_686.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content