================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: "Εθιστική Ενέργεια" - Οι δυσκολίες που εμποδίζουν το ταξίδι μας στην επόμενη διάσταση

⍆Οι δυσκολίες που βάζουμε για το ταξίδι μας στην επόμενη διάσταση και προσπαθούν...
να μας  εμποδίσουν για την "μεταθανάτια ζωή" μας, συμβολικά αποκαλείται "Εθιστική Ενέργεια". Είναι δηλαδή οι συνήθειες που επιλέγουμε να έχουμε στην ζωή μας και μας προκαλούν τον "εθισμό" που μας ρουφάει την θετική ενέργεια μας.

Οι δυσκολίες είναι:
 1. Γήινη προσκόλληση 
 2. Αναμνήσεις - Πεποιθήσεις 
 3. Ταυτίσεις σε αρνητικές συνηθισμένες
 4.  Ημερήσια καθήκοντα - ρουτίνα 
 5. Λανθασμένες σκέψεις
 6.  Αρνητικό λεξιλόγιο 
 7. Αρνητικό περιβάλλον 
 8. Φόβος
 9. Εσωτερική πλάνη
 10.  Αστρικές επιθέσεις
 11.  Ηλεκτρομαγνητικές επιδράσεις 
Αυτές οι δυσκολίες είναι η "Εθιστική Ενέργεια" που δημιουργούν τα μεγαλύτερα και σοβαρότερα μπλοκαρίσματα στην μετάβαση μας για την "μεταθανάτια ζωή" μας. Ο μόνος τρόπος για να ξεκινήσουμε την αντιστροφή της "Εθιστικής Ενέργειας" σε απόλυτα "Φωτεινή Ενέργεια" είναι η αφύπνιση της νόησης μας που αποτελεί την γνώση για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες. Για να συμβεί η αντιστροφή σε "Φωτεινή Ενέργεια" θα πρέπει να υιοθετήσετε τα βήματα θετικής κατεύθυνσης:
 1. Αφύπνιση - νόηση 
 2. Προσευχή - πίστη 
 3. Διαλογιστική ησυχία - ηρεμία
 4. Αυτοβελτιωση - Αυτογνωσία
 5. Αυτοπειθαρχία - Αυτοκυριαρχία 
 6. Δοτικότητα - καλοσύνη
 7. Αγάπη - Ευγνωμοσύνη 
 8. Σιωπή - γαλήνη 
Τα βήματα θετικής κατεύθυνση δημιουργούν την "Φωτεινή Ενέργεια" στην αύρα σας, η οποία μετατρέπεται σαν "καύσιμο" που σας ωθεί προς τα υψηλότερα ενεργειακά επίπεδα στο δρόμο προς τον Δημιουργό - Θεό. 

Αυτές οι δυσκολίες, Γήινη προσκόλληση, Αναμνήσεις - Πεποιθήσεις, Ταυτίσεις σε αρνητικές συνηθισμένες, Ημερήσια καθήκοντα - ρουτίνα, Λανθασμένες σκέψεις, Αρνητικό λεξιλόγιο, Αρνητικό περιβάλλον, Φόβος, Εσωτερική πλάνη, Αστρικές επιθέσεις και οι Ηλεκτρομαγνητικές επιδράσεις μας τραβάνε κάτω στη γη. Για να ξεπεράσετε αυτή την έλξη, χρειάζεστε το "ενεργειακό καύσιμο" που δημιουργείται από αυτά τα 8 βήματα, θετικής κατεύθυνσης τα οποία θα σας ωθήσουν στην "μεταθανάτια ζωή" στην οποία αρμόζεται.

Στην πραγματικότητα, οι αρετές, οι οποίες είναι το αποτέλεσμα αυτών των 8 βημάτων, είναι πηγές ενέργειας στην αύρα σας. Μια αρετή είναι μια δύναμη και αυτή η δύναμη είναι ενέργεια. Αυτό το καύσιμο λοιπόν αρχίζει να ενεργοποιείται αμέσως όταν κάποιος αφήσει το αιθερικό και φυσικό-υλικό σώμα του προς τον Λεπτοφυή Κόσμο. Εκεί πια που δεν μπορεί κανείς να αναπτύξει γήινες συνήθειες - προσκολλήσεις. Είναι στη γη της επαγγελίας, του παραδείσου και του Θεϊκού Φωτός. 

Όποιος είναι "Ενεργειακά αδύναμος" θα συνεχίζει τις κακές του συνήθειες που ενισχύουν την "Εθιστική Ενέργεια", αλλά να γνωρίζει ότι θα βρίσκεται στα χαμηλότερα επίπεδα αφύπνισης που θα δυσκολέψουν πολύ την μετάβαση του.  Όσο όμως θα δυναμώνεται την ενέργεια σας μέσω των βημάτων θετικής κατεύθυνσης, τόσο θα ανεβαίνετε προς την "Φωτεινή Ενέργεια" που τα περισσότερα συμβάντα γύρω σας καθώς αφυπνίζεστε θα σας φαίνονται ανόητα και μη ενδιαφέροντα.

Αυτή είναι η πραγματική αφύπνιση, η οποία δεν σταματάει μέχρι να αποχωριστούμε την γήινη πραγματικότητα μας. Η επιλογή για το ταξίδι... είναι δική σου! 

Σταύρος Πλουμιστός 
είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ανθρώπων με προβληματισμούς στην καθημερινότητα τους ή που πάσχουν από ασθένειες, λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ 
Στ. Πλουμιστός: "Εθιστική Ενέργεια" - Οι δυσκολίες που εμποδίζουν το ταξίδι μας στην επόμενη διάσταση Reviewed by PLOUMISTOS on 12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.