================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Άφαντη και η «Κελέση» - Διατάσσεται η βίαιη προσαγωγή της

⍆Την τακτική του «Μάξιμου Σαράφη», ακολούθησε και η έταιρη προστατευόμενη... μάρτυρας στην υπόθεση της Novartis, «Αικατερίνη Κελέση», η οποία, δεν εμφανίστηκε προκειμένου να καταθέσει στην προανακριτική για την προλύκροτη υπόθεση.

Όπως και στην περίπτωση του «Μάξιμου Σαράφη» χθες, διατάσσεται η βίαιη προσαγωγή της.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα, πηγές από τον Άρειο Πάγο διευκρίνιζαν ότι για να αρθεί η προστασία των προστατευομένων μαρτύρων στην υπόθεση της Novartis, πρέπει να υποβληθεί αίτημα από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής προς τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές, οι μάρτυρες, «Μάξιμος Σαράφης» και «Αικατερίνη Κελέση», έχουν διπλή ιδιότητα. Την ιδιότητα του μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος και την ιδιότητα του προστατευόμενου μάρτυρα. Οι ιδιότητες αυτές δόθηκαν από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές. Κατά συνέπεια, η προανακριτική επιτροπή πρέπει να απευθύνει αίτημα στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές για άρση των δύο ιδιοτήτων και αυτές θα αποφανθούν.

Το διάβασα στο www.zougla.gr
Άφαντη και η «Κελέση» - Διατάσσεται η βίαιη προσαγωγή της Reviewed by ploumistos.com on 4:41 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.