================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Πρόσκληση για το Επιχειρηματικό Πανόραμα - Μαγνησία 2020

⍆Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας & το Δήμο Βόλου... διοργανώνει και σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στην έκθεση «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ – ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2020» που θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 29 Απριλίου 2020 στο Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Βόλου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Σε ένα χώρο καλαίσθητα διαμορφωμένο που θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μιας σωστής και ολοκληρωμένης προβολής των επιχειρήσεων ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να προβάλουμε τις επιχειρήσεις μας και ν’ αναπτύξουμε την εξωστρέφεια ανοίγοντας νέους διαύλους επικοινωνίας και νέες ευκαιρίες.

Στόχοι της διοργάνωσης είναι:
  • Άνοιγμα νέων επιχειρηματικών δρόµων, σύναψη νέων εµπορικών συνεργασιών και συµφωνιών. 
  • Ανταγωνιστική τοποθέτηση - αύξηση πωλήσεων.
  • Ενίσχυση branding σε ελληνικό και διεθνές πελατειακό κοινό.
  • Προώθηση νέων τεχνολογιών και σύγχρονων εφαρμογών.
  • Παρουσίαση και ανάδειξη νέων ιδεών και καινοτόμων προϊόντων.
Επιπλέον με μια σειρά συνεργασιών, αποτελεσματικών προωθητικών ενεργειών, αλλά και μέσω στοχευμένης διαφημιστικής προβολής ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να έχει το «Επιχειρηματικό Πανόραμα – Μαγνησία 2020» την μεγίστη επισκεψιμότητα, με στόχο η επικοινωνία σας με τους χιλιάδες επαγγελματίες αλλά και τους απλούς επισκέπτες, ν’ αποφέρει θετικά αποτελέσματα για την επιχείρηση σας.

Θεωρώντας ότι η συμμετοχής σας θα ενισχύσει τους σκοπούς μας και θα δώσει ιδιαίτερο κύρος στην έκθεση, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στο νέο ξεκίνημα του «Επιχειρηματικού Πανοράματος- Μαγνησία 2020»


Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου
Απόστολος Οντόπουλος

Επισκεφθείτε την σελίδα της έκθεσης www.madeinvolos.gr
Πρόσκληση για το Επιχειρηματικό Πανόραμα - Μαγνησία 2020 Reviewed by PLOUMISTOS on 9:48 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.