================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Πώς να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας, με τρία βήματα

⍆Ας υιοθετήσουμε μια νέα προσέγγιση για τον καθορισμό στόχων αυτή τη χρονιά... κι ας ξεφορτωθούμε την παλιά αυστηρή και ανελαστική οπτική μας. Ας σπάσουμε τους στόχους μας σε μικρά κομμάτια. 

Όταν το κάνουμε αυτό, θα δούμε ότι εμφανίζονται δύο βασικές κατηγορίες στόχων:

– Ένας στόχος το μήνα
– Μηνιαίες εργασίες που μας οδηγούν στην επίτευξη ενός στόχου ανά χρόνο

Ένας στόχος το μήνα
Αν δεν ασκήσουμε πολύ πίεση στην εργασία, θα είναι εύκολο. Αντί για ένα μεγάλο επίτευγμα, θα έχετε μέχρι και 12 χωρίς επιπλέον στρες. Δεν πρόκειται να χάσουμε 9 κιλά μέσα σε ένα μήνα όμως, οπότε χρειάζεται να είμαστε ρεαλιστές. Παράλληλα, μην περιορίζετε τα όνειρά σας, πατώντας μόνο και αποκλειστικά στη γη.

Αυτή η στρατηγική μας βοηθά να αντλήσουμε ενέργεια και κίνητρα και να τα διαθέσουμε στην κάθε εργασία μας και ύστερα να επιλέξουμε αν μας ωφελεί. Κι αν νιώθουμε ότι δεν μας ταιριάζει; Τον επόμενο μήνα θέτουμε απλά έναν νέο στόχο.

Και γιατί λειτουργεί; Είναι αποδεδειγμένο ερευνητικά ότι χρειαζόμαστε 28 μέρες για να διαμορφώσουμε μια συνήθεια ή να αναπτύξουμε μια νέα δεξιότητα.

Πώς να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας, με τρία βήματα 

Ένας στόχος το χρόνο
1. Επίλεξε ένα πράγμα που θα ήθελες να βελτιώσεις ή να επιτύχεις
2. Χώρισέ τον στόχο σε μικρά βήματα (ιδανικά 12)
3. Μοιράστε τα στους μήνες του χρόνου. Κάθε βήμα να αντιστοιχεί σε ένα μήνα.

Αυτό το μοίρασμα μας επιτρέπει να είμαστε ευέλικτοι και να χτίσουμε τις δεξιότητές μας με υγιή και ασφαλές τρόπο. Αν εμμείνουμε σε αυτές τις εργασίες, μέχρι τον Δεκέμβρη, θα έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει τον στόχο μας.

Εστιάζουμε στη δράση

Στη διαδικασία προσδιορισμού του στόχου, βεβαιωθείτε ότι όλα τα βήματα διέπονται από δράση. Ξεκινήστε με το «Θέλω να χάσω 5 κιλά», αλλά αυτό, χρειάζεται να γνωρίζετε ότι, δεν εμπνέει δράση και συχνά μας αφήνει και με μια αρνητική αίσθηση ότι δεν θα το καταφέρουμε. Από την άλλη πλευρά, το «Θα πηγαίνω για περπάτημα στο πάρκο της γειτονιάς τρεις φορές την εβδομάδα» είναι ένα δραστικό βήμα που οδηγεί σε τελικό στόχο, όπως την απώλεια βάρους.

Προσέχουμε τον εαυτό μας

Εργαζόμαστε 8-10 ώρες την ημέρα και ύστερα κατηγορούμε τον εαυτό μας που δεν καταφέραμε να πάμε 5 μέρες την εβδομάδα στο γυμναστήριο. Όμως, για να καταφέρουμε τον στόχο που θέλουμε, χρειάζεται να είμαστε ευγενικοί με τον εαυτό μας και τις ικανότητές μας., να μας σεβόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα το ντροπιαστικό στο να ξεκινάμε αργά. Και ένα σημαντικό στοιχείο που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι για πετύχει όλο αυτό, χρειάζεται να βρούμε το πάθος μας μέσα σε όλους αυτούς τους στόχους.

Το διάβασα στο enallaktikidrasi.com

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για τις Ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ 

Σταύρος Πλουμιστός 

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, (Life Coach) ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN (Καθοδηγητής Ανθρώπων) έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Πώς να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας, με τρία βήματα Reviewed by PLOUMISTOS on 4:36 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.