Πώς να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας, με τρία βήματα

Πώς να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας, με τρία βήματα

⍆Ας υιοθετήσουμε μια νέα προσέγγιση για τον καθορισμό στόχων αυτή τη χρονιά... κι ας ξεφορτωθούμε την παλιά αυστηρή και ανελαστική οπτική μας. Ας σπάσουμε τους στόχους μας σε μικρά κομμάτια. 

Όταν το κάνουμε αυτό, θα δούμε ότι εμφανίζονται δύο βασικές κατηγορίες στόχων:

– Ένας στόχος το μήνα
– Μηνιαίες εργασίες που μας οδηγούν στην επίτευξη ενός στόχου ανά χρόνο

Ένας στόχος το μήνα
Αν δεν ασκήσουμε πολύ πίεση στην εργασία, θα είναι εύκολο. Αντί για ένα μεγάλο επίτευγμα, θα έχετε μέχρι και 12 χωρίς επιπλέον στρες. Δεν πρόκειται να χάσουμε 9 κιλά μέσα σε ένα μήνα όμως, οπότε χρειάζεται να είμαστε ρεαλιστές. Παράλληλα, μην περιορίζετε τα όνειρά σας, πατώντας μόνο και αποκλειστικά στη γη.

Αυτή η στρατηγική μας βοηθά να αντλήσουμε ενέργεια και κίνητρα και να τα διαθέσουμε στην κάθε εργασία μας και ύστερα να επιλέξουμε αν μας ωφελεί. Κι αν νιώθουμε ότι δεν μας ταιριάζει; Τον επόμενο μήνα θέτουμε απλά έναν νέο στόχο.

Και γιατί λειτουργεί; Είναι αποδεδειγμένο ερευνητικά ότι χρειαζόμαστε 28 μέρες για να διαμορφώσουμε μια συνήθεια ή να αναπτύξουμε μια νέα δεξιότητα.

Πώς να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας, με τρία βήματα 

Ένας στόχος το χρόνο
1. Επίλεξε ένα πράγμα που θα ήθελες να βελτιώσεις ή να επιτύχεις
2. Χώρισέ τον στόχο σε μικρά βήματα (ιδανικά 12)
3. Μοιράστε τα στους μήνες του χρόνου. Κάθε βήμα να αντιστοιχεί σε ένα μήνα.

Αυτό το μοίρασμα μας επιτρέπει να είμαστε ευέλικτοι και να χτίσουμε τις δεξιότητές μας με υγιή και ασφαλές τρόπο. Αν εμμείνουμε σε αυτές τις εργασίες, μέχρι τον Δεκέμβρη, θα έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει τον στόχο μας.

Εστιάζουμε στη δράση

Στη διαδικασία προσδιορισμού του στόχου, βεβαιωθείτε ότι όλα τα βήματα διέπονται από δράση. Ξεκινήστε με το «Θέλω να χάσω 5 κιλά», αλλά αυτό, χρειάζεται να γνωρίζετε ότι, δεν εμπνέει δράση και συχνά μας αφήνει και με μια αρνητική αίσθηση ότι δεν θα το καταφέρουμε. Από την άλλη πλευρά, το «Θα πηγαίνω για περπάτημα στο πάρκο της γειτονιάς τρεις φορές την εβδομάδα» είναι ένα δραστικό βήμα που οδηγεί σε τελικό στόχο, όπως την απώλεια βάρους.

Προσέχουμε τον εαυτό μας

Εργαζόμαστε 8-10 ώρες την ημέρα και ύστερα κατηγορούμε τον εαυτό μας που δεν καταφέραμε να πάμε 5 μέρες την εβδομάδα στο γυμναστήριο. Όμως, για να καταφέρουμε τον στόχο που θέλουμε, χρειάζεται να είμαστε ευγενικοί με τον εαυτό μας και τις ικανότητές μας., να μας σεβόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα το ντροπιαστικό στο να ξεκινάμε αργά. Και ένα σημαντικό στοιχείο που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι για πετύχει όλο αυτό, χρειάζεται να βρούμε το πάθος μας μέσα σε όλους αυτούς τους στόχους.

Το διάβασα στο enallaktikidrasi.com

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για τις Ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ 

Σταύρος Πλουμιστός 

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, (Life Coach) ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN (Καθοδηγητής Ανθρώπων) έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Πώς να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας, με τρία βήματα
Πώς να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας, με τρία βήματα
Πώς να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας, με τρία βήματα
https://www.ilovestyle.com/sites/default/files/styles/article_w740/public/smarr_0.png?itok=RTkLr_gm
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/01/blog-post_79.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/01/blog-post_79.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content