Πενθήμερο Συναισθηματικής Αποφόρτισης & χαλάρωσης 24 έως 28 Ιουλίου 2020 στο 5* Dion Palace Resort & Spa

Πενθήμερο Συναισθηματικής Αποφόρτισης & χαλάρωσης 24 έως 28 Ιουλίου 2020 στο 5* Dion Palace Resort & Spa

⍆Το Πενθήμερο Συναισθηματικής Αποφόρτισης & χαλάρωσης είναι έμπνευση του Στ. Πλουμιστού...
που προσφέρει ξεκούραση και πνευματική ανάταση. Με σεμινάρια, βιωματικές εμπειρίες, δραστηριότητες αυτοβελτίωσης, ενώ ταυτόχρονα, προσφέρονται ποιοτικές υπηρεσίες και θεραπευτικές συνεδρίες που αποβλέπουν στην εκ βαθέων συναισθηματική αποφόρτιση καθώς και στην σωματική ξεκούραση.

Ήρθε η ώρα να μεταμορφώσουμε τον πόνο, την θλίψη, την κούραση, την μοναξιά και την απογοήτευση, σε θετικότητα που θα έλξη αυτά που πάντα επιθυμούσαμε. Η επίδραση της συναισθηματικής αποφόρτισης θα επηρεάσει όλες αυτές τις εσωτερικές διεργασίες στο ενεργειακό μας πεδίο και θα αναγνωρίσουμε και θα αλλάξουμε τις αρνητικές δονήσεις μέσα και γύρω μας, με την ευεργετική χαλάρωση στο σώμα μας.

Θα αποδεχτούμε και θα αγαπήσουμε το σώμα μας. Θα φροντίσουμε τον εαυτό μας και θα θρέψουμε τα αδύναμα κομμάτια μας. Θα ξεμπλοκάρουμε την καρδιά μας μεταμορφώνοντας την ενέργεια μας. Θα αφεθούμε στην ένωση ψυχής και σώματος. Θα εκπαιδευτούμε σε νέους τρόπους σκέψης και ενσυναίσθησης, που θα μας οδηγήσουν στην ηρεμία, την συγκρότηση, την αυτοπεποίθηση και την αυτογνωσία.

Δείτε αποσπάσματα από το τελευταίο τριήμερο Συναισθηματικής Αποφόρτισης 



Στο Πενθήμερο Συναισθηματικής Αποφόρτισης 2020
μπορούν να συμμετέχουν 
ΜΟΝΟ έως 20 άτομα. 
Δηλώσεις Συμμετοχής στο 6945 723 523

***** *****
Πενθήμερο Συναισθηματικής Αποφόρτισης 
με τον Στ. Πλουμιστό 
και τους 
Σ. Καδεμλίδου, Ρ. Οικονόμου 
Κ. Κινηρόπουλο, Ε. Καραμπατζάκη 

στο 5 αστέρων Dion Palace Resort & Spa 
24 έως 28 Ιουλίου 2020 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Το Πενθήμερο Συναισθηματικής Αποφόρτισης στην συνολική τιμή ανά άτομο περιλαμβάνει:

1. Διαμονή 4 διανυκτερεύσεων στο Dion Palace Resort & Spa

2. Πλήρης πρωινό (μπουφέ) - Το πρωινό είναι με πιστοποίηση ελληνικού πρωινού.

3. Πλήρης βραδινό (μπουφέ)

4. Δωρεάν χρήση των εξωτερικών πισινών 5. Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία και στις πισίνες

6. Ξεχωριστός χώρος με κρεβάτια παραλίας και αποκλειστικό σέρβις στην παραλία (έπειτα από συνεννόηση για διαθεσιμότητα)

7. Πετσέτες Θαλάσσης / Πισίνας. Οι πετσέτες παρέχονται από το χώρο του Spa, με εγγύηση 5 ευρώ η οποία επιστρέφεται μετά την αναχώρηση με την επιστροφή της πετσέτας.

8. Κοινόχρηστος ηλεκτρονικός υπολογιστής για ιντερνετική επικοινωνία

9. Μια (1) 30λεπτη συνεδρία (ήχος και φως) με την ηχοθεραπευτική μέθοδος του Στ. Πλουμιστού, ακούγοντας ειδικό φωνητικό-μουσικό αρχείο που κατευθύνει τον νου προς την ανάπλαση του δέρματος και σε συνδυασμό με την περιποίηση της Σ. Καδεμλίδου με Φωτοθεραπεία για τις ρυτίδες, μαλαχρώσεις και φλεγμονές επιτυγχάνεται μια πολύ σημαντική κυτταρική αναγέννηση.

10. Μια (1) 30λεπτη συνεδρία ηχοθεραπευτικής σε συνδυασμό με ρεφεξολογία και χαλαρό μασάζ. Η ηχοθεραπευτική μέθοδος του Στ. Πλουμιστού, ακούγοντας ειδικό φωνητικό-μουσικό αρχείο που χαλαρώνει τον νου και σε συνδυασμό με την ρεφλεξολογική πίεση των άκρων από τον ειδικό Κ. Κινηρόπουλο, επιτυγχάνεται μια βαθιά θεραπευτική χαλάρωση.

11. Δυο (2) 30λεπτες χρήσης του Spa με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με υδρομασάζ, καταρράκτες νερού, χαμάμ, σάουνα και χώρο χαλάρωσης. (με συνεννόηση κατόπιν ραντεβού 09.00 π.μ. – 19.00 μ.μ. ).

12. Μια (1) 30λεπτη συνεδρία ξεκούρασης με χρωματοθεραπεία και αρωματοθεραπεία

13. Τρεις (3) 45λεπτες συνεδρίες αποφόρτισης της ενέργειας του σώματος μέσω του χορού.

14. Μια (1) 30λεπτη Bemer φυσική αγγειακή θεραπεία. Η θεραπεία Bemer είναι αποτελεσματική στην αποκατάσταση της μικροκυκλοφορίας άμεσα. Η μικροκυκλοφορία είναι το κλειδί της υγείας μας , διακατέχει το 74% στο κυκλοφορικό μας σύστημα. Η διαταραγμένη ή έλλειψη της μικροκυκλοφορίας έχει ως αποτέλεσμα την πρόωρη γήρανση, την εμφάνιση διαφόρων ασθενειών και γενικότερα τη δυσλειτουργία του οργανισμού μας.

Επίσης συμμετοχή στα κάτωθι σεμινάρια:

15. Σταύρου Πλουμιστού με θέμα:
«Τα σημάδια του σύμπαντος ότι ενεργειακός άνθρωπος – Τι πρέπει να γνωρίζεις και τι πρέπει να κάνεις» 

16. Σοφίας Καδεμλίδου με θέμα:
«Ευεξιακή διατροφή – Πώς να μην τοξινώσεις διατροφικά τον εαυτό σου»

17. Ρωξάνης Οικονόμου με θέμα:
«Τι κρύβουν οι μικρό-εκφράσεις του πρόσωπου – Πότε ο συνομιλητής μας λέει αλήθεια ή ψέματα, αναγνώριση προθέσεων και διαθέσεων»

18. Ειρήνης Καραμπατζακη με θέμα:
«Ψυχολογία των χρωμάτων – το χρώμα της αύρας σου - Χρωματοθεραπεία»



ΚΟΣΤΟΣ 

#Τιμή πενθημέρου για δηλώσεις συμμετοχής έως 28 Φεβρουαρίου 2020
ποσό 600 € ανά άτομο σε μονό κρεβάτι σε δίκλινο δωμάτιο.
Προκαταβολή στην τράπεζα του ποσού 300, σε περίπτωση ακύρωσης έως 20 ημέρες πριν, το 50% της προκαταβολής παρακρατείται. Σε περίπτωση ακύρωσης έως 10 ημέρες πριν, το 100% της προκαταβολής παρακρατείται.

#Τιμή πενθημέρου για δηλώσεις συμμετοχής έως 25 Μαρτίου 2020
ποσό 650 € ανά άτομο σε μονό κρεβάτι σε δίκλινο δωμάτιο.
Προκαταβολή στην τράπεζα του ποσού 350, σε περίπτωση ακύρωσης έως 20 ημέρες πριν το 50% της προκαταβολής παρακρατείται. Σε περίπτωση ακύρωσης έως 10 ημέρες πριν, το 100% της προκαταβολής παρακρατείται.

#Τιμή πενθημέρου για δηλώσεις συμμετοχής έως 25 Απριλίου 2020
ποσό 700 € ανά άτομο σε μονό κρεβάτι σε δίκλινο δωμάτιο.
Προκαταβολή στην τράπεζα του ποσού 400, σε περίπτωση ακύρωσης έως 20 ημέρες πριν το 50% της προκαταβολής παρακρατείται. Σε περίπτωση ακύρωσης έως 10 ημέρες πριν, το 100% της προκαταβολής παρακρατείται.

(Σε περίπτωση αναβολής του 5νθημερου από την διοργανώτρια εταιρεία, γίνετε επιστροφή όλου του ποσού πλην 2% απο την προκαταβολή για την παρακράτηση τραπεζικών συναλλαγών)

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ

Λογαριασμός κατάθεσης (Ιντερνετική συναλλαγή) 
Τράπεζα Πειραιώς
Όνομα: Σταύρος Πλουμιστός (Global Attract)
Αρ. Λογ/σμού: 5612-076109-480
ΙΒΑΝ: GR55 0172 6120 0056 1207 6109 480
swift bank: PIRBGRAA

Πως θα έρθετε :
Χάρτης : “Dion Palace Resort & Spa”

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(Υπάρχουν δυο group και τα δυο παρακολουθούν ταυτόχρονα τα σεμινάρια και την συνέδρια κατεύθυνσης ενέργειας μέσω του χορού. Οι υπόλοιπες παροχές διαχωρίζονται ανά group)


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Ιουλίου
από τις 14.00 μ.μ. και μετά
Άφιξη στο Ξενοδοχείο “Dion Palace Resort & Spa”

19.00 μ.μ. – 20.30 μ.μ.
Συνάντηση Γνωριμίας στην Αίθουσα επαφής "Αθηνά" που θα πραγματοποιούνται τα Σεμινάρια, ενημέρωση για το πρόγραμμα, ερωτήσεις- απαντήσεις.

20.30 μ.μ. -21.30 μ.μ.
Δικαιούμενο Δείπνο στο εστιατόριο Mytikas Restaurant: Το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου όπου προσφέρεται το δείπνο σε μορφή μπουφέ, με Ελληνικά και διεθνή εδέσματα.

22.30 μ.μ. (προαιρετικά - Εκτός παροχών πενθημέρου)
Κοκτέιλ γνωριμίας στο Lobby Bar Mousses. Βρίσκεται στο κεντρικό σαλόνι μπροστά από την πισίνα. Απολαύστε μία ποικιλία καφέδων, ποτών και κοκτέιλ με τη συνοδεία απαλής μουσικής.


ΣΑΒΒΑΤΟ 25 Ιουλίου
07.00 π.μ. – 10.30 π.μ.
Δικαιούμενο Πρωινό , στο εστιατόριο Mytikas Restaurant: Το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου όπου προσφέρεται το πρωινό σε μορφή μπουφέ, με Ελληνικά και διεθνή εδέσματα, χρησιμοποιώντας εκλεκτές πρώτες ύλες με πιστοποίηση Ελληνικού Πρωινού.

10.30 π.μ. – 13.30 μ.μ.
Σεμινάριο Σταύρου Πλουμιστού με θέμα: «Τα σημάδια ότι ενεργειακός άνθρωπος – Τι πρέπει να γνωρίζεις και τι πρέπει να κάνεις».

13.45 μ.μ. – 14.30 μ.μ. Συνεδρία κατεύθυνσης της ενέργειας του σώματος μέσω του χορού με την Ειρήνη Καραμπατζάκη

15.30μ.μ – 19.00 μ.μ.
(1ο & 2o group)
Μια 30λεπτη χρήση Spa με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με υδρομασάζ, καταρράκτες νερού, χαμάμ, σάουνα και χώρο χαλάρωσης. Οι ώρες λειτουργίας είναι: 09.00-19.00

16.00 μ.μ – 20.00 μ.μ.
(1o group)
 Μια (1) 30λεπτη συνεδρία (ήχος και φως) με την ηχοθεραπευτική μέθοδος του Στ. Πλουμιστού, ακούγοντας ειδικό φωνητικό-μουσικό αρχείο που κατευθύνει τον νου προς την ανάπλαση του δέρματος και σε συνδυασμό με την περιποίηση της Σ. Καδεμλίδου με Φωτοθεραπεία για τις ρυτίδες, μαλαχρώσεις και φλεγμονές επιτυγχάνεται μια πολύ σημαντική κυτταρική αναγέννηση.

..... παράλληλα
Μια (1) 30λεπτη Bemer φυσική αγγειακή θεραπεία. Η θεραπεία Bemer είναι αποτελεσματική στην αποκατάσταση της μικροκυκλοφορίας άμεσα. Η μικροκυκλοφορία είναι το κλειδί της υγείας μας , διακατέχει το 74% στο κυκλοφορικό μας σύστημα. Η διαταραγμένη ή έλλειψη της μικροκυκλοφορίας έχει ως αποτέλεσμα την πρόωρη γήρανση, την εμφάνιση διαφόρων ασθενειών και γενικότερα τη δυσλειτουργία του οργανισμού μας.

..... παράλληλα
Μια (1) 30λεπτη συνεδρία ξεκούρασης με χρωματοθεραπεία και αρωματοθεραπεία. Η συνεδρία με την Ε. Καραμπατζάκη είναι μια "συνάντηση" των χρωμάτων και των αρωμάτων μέσα από την οπτικότητα σε συνδυασμό με την όσμηση και δημιουργικό οραματισμό. Το αποτέλεσμα είναι να χαλαρώνουν τρία ενεργειακά κέντρα (τσακρα). Του ενστίκτου, της σκέψης και της αγάπης.

16.00 μ.μ – 20.00 μ.μ.
(2o group)
Μια (1) 30λεπτη συνεδρία ηχοθεραπευτικής σε συνδυασμό με ρεφεξολογία και χαλαρό μασάζ. Η ηχοθεραπευτική μέθοδος του Στ. Πλουμιστού, ακούγοντας ειδικό φωνητικό-μουσικό αρχείο που χαλαρώνει τον νου και σε συνδυασμό με την ρεφλεξολογική πίεση των άκρων από τον ειδικό Κ. Κινηρόπουλο, επιτυγχάνεται μια βαθιά θεραπευτική χαλάρωση.

19.00 μ.μ. -21.30 μ.μ.
Δικαιούμενο Δείπνο στο εστιατόριο Mytikas Restaurant: Το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου όπου προσφέρεται το δείπνο σε μορφή μπουφέ, με Ελληνικά και διεθνή εδέσματα.


ΚΥΡΙΑΚΗ 26 Ιουλίου
07.00 π.μ. – 10.30 π.μ.
Δικαιούμενο Πρωινό , στο εστιατόριο Mytikas Restaurant: Το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου όπου προσφέρεται το πρωινό σε μορφή μπουφέ, με Ελληνικά και διεθνή εδέσματα, χρησιμοποιώντας εκλεκτές πρώτες ύλες με πιστοποίηση Ελληνικού Πρωινού.

10.30 π.μ. – 13.30 μ.μ.
Σεμινάριο Ρωξάνης Οικονόμου με θέμα:«Τι κρύβουν οι μικρό-εκφράσεις του προσώπου – Πότε ο συνομιλητής μας λέει αλήθεια η ψέματα, αναγνώριση προθέσεων και διαθέσεων».

13.45 μ.μ. – 14.30 μ.μ. 
Συνεδρία κατεύθυνσης της ενέργειας του σώματος μέσω του χορού με την Ειρήνη Καραμπατζάκη

15.30μ.μ – 19.00 μ.μ.
(1o & 2ο group
Μια 30λεπτη χρήση Spa με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με υδρομασάζ, καταρράκτες νερού, χαμάμ, σάουνα και χώρο χαλάρωσης. Οι ώρες λειτουργίας είναι: 09.00-19.00

16.00 μ.μ – 20.00 μ.μ.
(2o group)
 Μια (1) 30λεπτη συνεδρία (ήχος και φως) με την ηχοθεραπευτική μέθοδος του Στ. Πλουμιστού, ακούγοντας ειδικό φωνητικό-μουσικό αρχείο που κατευθύνει τον νου προς την ανάπλαση του δέρματος και σε συνδυασμό με την περιποίηση της Σ. Καδεμλίδου με Φωτοθεραπεία για τις ρυτίδες, μαλαχρώσεις και φλεγμονές επιτυγχάνεται μια πολύ σημαντική κυτταρική αναγέννηση.

..... παράλληλα
Μια (1) 30λεπτη Bemer φυσική αγγειακή θεραπεία. Η θεραπεία Bemer είναι αποτελεσματική στην αποκατάσταση της μικροκυκλοφορίας άμεσα. Η μικροκυκλοφορία είναι το κλειδί της υγείας μας , διακατέχει το 74% στο κυκλοφορικό μας σύστημα. Η διαταραγμένη ή έλλειψη της μικροκυκλοφορίας έχει ως αποτέλεσμα την πρόωρη γήρανση, την εμφάνιση διαφόρων ασθενειών και γενικότερα τη δυσλειτουργία του οργανισμού μας.

..... παράλληλα
Μια (1) 30λεπτη συνεδρία ξεκούρασης με χρωματοθεραπεία και αρωματοθεραπεία. Η συνεδρία με την Ε. Καραμπατζάκη είναι μια "συνάντηση" των χρωμάτων και των αρωμάτων μέσα από την οπτικότητα σε συνδυασμό με την όσμηση και δημιουργικό οραματισμό. Το αποτέλεσμα είναι να χαλαρώνουν τρία ενεργειακά κέντρα (τσακρα). Του ενστίκτου, της σκέψης και της αγάπης.

16.00 μ.μ – 20.00 μ.μ.
(1o group)
Μια (1) 30λεπτη συνεδρία ηχοθεραπευτικής σε συνδυασμό με ρεφεξολογία και χαλαρό μασάζ. Η ηχοθεραπευτική μέθοδος του Στ. Πλουμιστού, ακούγοντας ειδικό φωνητικό-μουσικό αρχείο που χαλαρώνει τον νου και σε συνδυασμό με την ρεφλεξολογική πίεση των άκρων από τον ειδικό Κ. Κινηρόπουλο, επιτυγχάνεται μια βαθιά θεραπευτική χαλάρωση.

19.00 μ.μ. -21.30 μ.μ.
Δικαιούμενο Δείπνο στο εστιατόριο Mytikas Restaurant: Το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου όπου προσφέρεται το δείπνο σε μορφή μπουφέ, με Ελληνικά και διεθνή εδέσματα.


ΔΕΥΤΕΡΑ 27 Ιουλίου 
07.00 π.μ. – 10.30 π.μ.
Δικαιούμενο Πρωινό , στο εστιατόριο Mytikas Restaurant: Το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου όπου προσφέρεται το πρωινό σε μορφή μπουφέ, με Ελληνικά και διεθνή εδέσματα, χρησιμοποιώντας εκλεκτές πρώτες ύλες με πιστοποίηση Ελληνικού Πρωινού.

10.30 π.μ. – 13.00 μ.μ.
Σεμινάριο με την Σοφία Καδεμλίδου με θέμα: «Ευεξιακή διατροφή – Πώς να μην τοξινώσεις διατροφικά τον εαυτό σου»

13.45 μ.μ. – 14.30 μ.μ. Συνεδρία κατεύθυνσης της ενέργειας του σώματος μέσω του χορού με την Ειρήνη Καραμπατζάκη

17.00μ.μ. - 19.00μ.μ.
Σεμινάριο με την Ειρήνη Καραμπατζακη με θέμα: «Ψυχολογία των χρωμάτων – το χρώμα της αύρας σου - Χρωματοθεραπεία». Η Ειρήνη Καραμπατζάκη θα μας μυήσει στον κόσμο των χρωμάτων και της Χρωματοθεραπείας. Θα μιλήσει για την ιστορία της Χρωματοθεραπείας, για την ψυχολογία των χρωμάτων, για την αντιστοιχία τους με τα ενεργειακά κέντρα, για το πώς μπορούν τα χρώματα να συνδυαστούν με την χρήση αιθέριων ελαίων, κρυστάλλων και ανθοιαμάτων Bach και πολλά άλλα. Το σεμινάριο θα είναι θεωρητικό, πρακτικό και διαδραστικό.

19.00 μ.μ. -21.30 μ.μ.
Δικαιούμενο Δείπνο στο εστιατόριο Mytikas Restaurant: Το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου όπου προσφέρεται το δείπνο σε μορφή μπουφέ, με Ελληνικά και διεθνή εδέσματα.

22.30 μ.μ. (προαιρετικά - Εκτός παροχών πενθημέρου)

Χαλαρή διασκέδαση στο Lobby Bar Mousses. Βρίσκεται στο κεντρικό σαλόνι μπροστά από την πισίνα για ποτό και κοκτέιλ με τη συνοδεία απαλής μουσικής ή DISCO πάρτι του Dion Palace. 


ΤΡΙΤΗ 28 Ιουλίου
07.00 π.μ. – 10.30 π.μ.
Δικαιούμενο Πρωινό , στο εστιατόριο Mytikas Restaurant: Το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου όπου προσφέρεται το πρωινό σε μορφή μπουφέ, με Ελληνικά και διεθνή εδέσματα, χρησιμοποιώντας εκλεκτές πρώτες ύλες με πιστοποίηση Ελληνικού Πρωινού.

10.30 π.μ
Συνάντηση στην Αίθουσα «επαφής»
Ομιλίες
Ευχαριστήρια
Βεβαιώσεις Συμμετοχής
Αναμνηστικές φωτογραφίες

Αναχώρηση από τα δωμάτια έως τις 12.00 μ.μ.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Σταύρος Πλουμιστός
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, (Life Coach) ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN (Ανθρώπ​ος του πνεύματος και τις ενέργειας​​) έχοντας την δική του μεθοδολογία​ (Voice Healing Therapy) την οποία λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για όσους ζουν με ασθένειες (personal health coach for those living with diseases).​

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Σοφία Καδεμλίδου 
Σύμβουλος Ευεξίας, Αισθητικός και Υπεύθυνη του Κέντρου Ευεξίας Sophistic Beauty στην Περαία Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα είναι Skin Coach.

Με δεδομένη την έκρηξη αναγκών των σύγχρονων ανθρώπων στα αστικά κέντρα σε καθημερινή φροντίδα και χαλάρωση, εκτός πλαισίου διακοπών, η Σοφία Καδεμλίδου ως υπεύθυνη του Κέντρου Ευεξίας Sophistic Beauty συμβάλει με την συνεχή επιμόρφωση της στην απόκτηση γνώσης στην συναρπαστική εξέλιξη της προσωπικής φροντίδας του δέρματος, διδάσκοντας τους πελάτες της πως να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη φροντίδα του δέρματός τους στο σπίτι με προηγμένα σπιτικά σπα, περιποίηση επιδερμίδας, διατροφή, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη βελτίωση της εξωτερικής τους εμφάνισης.
 
Ρωξάνη Οικονόμου 
Πιστοποιημένη στις Μικρο-εκφράσεις Προσώπου Εκπαιδεύτρια από το Center for Body Language Founders of the #1 Body Language Training for Business – Πρώτοι Ιδρυτές στην Γλώσσα του Σώματος στην Εκπαίδευση σε Επιχειρήσεις.

Η Ρωξάνη Οικονόμου είναι παθιασμένη με το να δώσει στο ακροατήριό σας τις πιο σημαντικές και πειστικές τεχνικές επικοινωνίας για να ξεχωρίσει, να κερδίσει εμπιστοσύνη και να κερδίσει αξιοπιστία κάθε φορά που μιλάει. Εμπνευσμένη και ενεργητική, τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της και τα προγράμματα κατάρτισης όχι μόνο εκπαιδεύουν αλλά και ενδυναμώνουν βοηθώντας ανθρώπους και οργανισμούς να αναπτυχθούν σε κλάδους όπως στο τμήμα Πωλήσεων, στο τμήμα Ανθρωπίνου δυναμικού και σε προσωπικούς τομείς της ζωής τους.

Το έργο της Ρωξάνης κρίνεται απαραίτητο σε άτομα ηγεσίας, διευθύνοντες συμβούλους, σε ομάδες πωλητών και σε επαγγελματίες διαφόρων δραστηριοτήτων.

Κυριάκος Κυνηρόπουλος
Διετέλεσε πρόεδρος του Σωματείου Επιστημόνων Ρεφλεξολόγων Βορείου Ελλάδος 2017-2019. Είναι Theta Healer {theta healing practitioner} ενώ έχει εκπαιδευτεί και είναι θεραπευτής με κρυσταλλοθεραπεία.

Είναι εξειδικευμένος δημιουργός Οργονιτών για την προστασία προσωπικής ενεργειακής θωράκισης και παράλληλα έχει ειδικευτεί στην καταμέτρηση της αύρας ανθρώπων (χρώμα) και επαγγελματικών χώρων.

Ειρήνη Καραμπατζάκη
Είναι επαγγελματίας performer και καθηγήτρια ανατολίτικου χορού. Έχοντας βιώσει η ίδια την θεραπευτική επίδραση του χορού, δημιούργησε την δική της μεθοδολογία διδασκαλίας ώστε η εκμάθηση του αιγυπτιακού χορού να αποτελεί για την γυναίκα ένα μέσο ενδυνάμωσης, αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Εχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ σε Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Τουρκία, Πορτογαλία, Ισπανία και έχει κατακτήσει πρώτες θέσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς. Μελέτησε με κορυφαίους του είδους και το 2016 της προσφέρθηκε υποτροφία και σπούδασε στη Μαδρίτη στο επαγγελματικό πρόγραμμα της κορυφαίας καλλιτέχνη Nesma Al-Andalus.

To 2019 oολοκλήρωσε το πρόγραμμα Χοροθεραπείας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου καθώς και το Digital Marketing and Social Media Diploma της Κnowcrunch. Πλέον, οι σπουδές της επικεντρώνονται πάνω στην θεραπεία μέσω των τεχνών και των χρωμάτων.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1067,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1230,ΒΙΝΤΕΟ,797,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1526,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6344,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Πενθήμερο Συναισθηματικής Αποφόρτισης & χαλάρωσης 24 έως 28 Ιουλίου 2020 στο 5* Dion Palace Resort & Spa
Πενθήμερο Συναισθηματικής Αποφόρτισης & χαλάρωσης 24 έως 28 Ιουλίου 2020 στο 5* Dion Palace Resort & Spa
Πενθήμερο Συναισθηματικής Αποφόρτισης & χαλάρωσης 24 έως 28 Ιουλίου 2020 στο 5* Dion Palace Resort & Spa
https://1.bp.blogspot.com/-q0erReRglgo/XjCZH4YTKAI/AAAAAAAAnRQ/2sRbbvGVynMQ58pnYrlweVYW7o5UpsWjwCNcBGAsYHQ/s400/%25CE%25A0%25CE%25B5%25CE%25BD%25CE%25B8%25CE%25AE%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25BF%2B%25CE%25A3%25CF%2585%25CE%25BD%25CE%25B1%25CE%25B9%25CF%2583%25CE%25B8%25CE%25B7%25CE%25BC%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25AE%25CF%2582%2B%25CE%2591%25CF%2580%25CE%25BF%25CF%2586%25CF%258C%25CF%2581%25CF%2584%25CE%25B9%25CF%2583%25CE%25B7%25CF%2582%2B%2526%2B%25CF%2587%25CE%25B1%25CE%25BB%25CE%25AC%25CF%2581%25CF%2589%25CF%2583%25CE%25B7%25CF%2582%2B%25CE%25BC%25CE%25B5%2B%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25BD%2B%25CE%25A3%25CF%2584.%2B%25CE%25A0%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CF%258C%2B2%252B.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-q0erReRglgo/XjCZH4YTKAI/AAAAAAAAnRQ/2sRbbvGVynMQ58pnYrlweVYW7o5UpsWjwCNcBGAsYHQ/s72-c/%25CE%25A0%25CE%25B5%25CE%25BD%25CE%25B8%25CE%25AE%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25BF%2B%25CE%25A3%25CF%2585%25CE%25BD%25CE%25B1%25CE%25B9%25CF%2583%25CE%25B8%25CE%25B7%25CE%25BC%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25AE%25CF%2582%2B%25CE%2591%25CF%2580%25CE%25BF%25CF%2586%25CF%258C%25CF%2581%25CF%2584%25CE%25B9%25CF%2583%25CE%25B7%25CF%2582%2B%2526%2B%25CF%2587%25CE%25B1%25CE%25BB%25CE%25AC%25CF%2581%25CF%2589%25CF%2583%25CE%25B7%25CF%2582%2B%25CE%25BC%25CE%25B5%2B%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25BD%2B%25CE%25A3%25CF%2584.%2B%25CE%25A0%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CF%258C%2B2%252B.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/01/24-29-2020-5-dion-palace-resort-spa.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/01/24-29-2020-5-dion-palace-resort-spa.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content