Στ. Πλουμιστός: 12/2/20 η επόμενη ενεργειακή πύλη - Τι πρέπει να γνωρίζεται

Στ. Πλουμιστός: 12/2/20 η επόμενη ενεργειακή πύλη - Τι πρέπει να γνωρίζεται

⍆Από την αρχή του Γης υπάρχουν σαφείς στιγμές που ανοίγουν οι Πύλες Αφύπνισης....
για να προχωρήσουμε ως ψυχές και άτομα.

Η ενεργειακή πύλη έγινε αρχικά γνωστή με τον αγγελικό αριθμό 11/11 που είναι μια υψηλής δόνησης πύλη που ανοίγει για να βοηθήσει στην εξέλιξη της συνειδητότητας των ανθρώπων.

Η Πύλη των Αγγέλων όπως την έχουμε ονομάσει οι διαισθητικοί καθοδηγητές, οδηγεί στην πραγματοποίηση των σκέψεων σας. Γι’ αυτό επιλέξτε σοφά τις σκέψεις σας όταν ενημερώνεστε ότι ανοίγει η Πύλη και βεβαιωθείτε ότι συντονίζονται με τις επιθυμίες της καρδιάς σας!

Αποφύγετε να δώσετε ενέργεια στις αρνητικές σκέψεις και στους φόβους σας, γιατί όπως αναφέρω συχνά πυκνά στις ομιλίες μου, καταλαμβάνουν χώρο από τον ενεργειακό χώρο-χρόνο σας με αποτέλεσμα να καθυστερούν, η να δημιουργούν πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα σας.

Οι νέες ευκαιρίες που διατίθενται με το άνοιγμα της ενεργειακής πύλης, είναι η ανώτερη επίγνωση και η βαθύτερη αλήθεια των επιλογών και των δυνατοτήτων σας. Όσοι λοιπόν προσελκύονται σε αυτήν την διαδικασία, μπορούν να βιώσουν την ανύψωση και να έρθουν σε αρμονία με το Θείο Φως που επιταχύνει την εξέλιξη της συνειδητότητας τους.

Η επόμενη στιγμή που η συγχρονικότητα ρίχνει το φως της στο "Δώρο" του δημιουργού την Νόηση σου, στις σκέψεις σου καθώς η ενεργειακή πύλη ανοίγει για να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα, είναι 12/2/2020. 

Η 12η Φεβρουάριου (12/2/20) είναι η μέρα για την εκδήλωση, την πρόθεση και τη σύνδεση με τον κόσμο του πνεύματος, αλλά είναι επίσης μια εξαιρετικά ισχυρή ημέρα για το άνοιγμα της καρδιάς σας. Αφιερώστε λίγα λεπτά για να νιώσετε την ευγνωμοσύνη, να ανοίξετε την καρδιά και το μυαλό σας στην συγχρονικότητα γεγονότων και κυρίως να ξεκινήσετε τον συντονισμό σας με την θετική δόνηση της αφύπνισης του Νου σας, που θα σας οδηγήσει σε μια απαραίτητη αλλαγή ζωής και συνειδητότητας.

Τι πρέπει να γνωρίζεται
Ο αριθμός 1 είναι το σύμβολο της δημιουργικής ενέργειας του σύμπαντος. Είναι συνήθως ένα σύμβολο νέων πραγμάτων και νέων δρόμων που ανοίγουν μπροστά μας. Ωστόσο, είναι επίσης μια υπενθύμιση ότι η δημιουργία δεν είναι κάτι μακρινό από εμάς. Ο καθένας μας είναι μέρος της δημιουργίας του σύμπαντος μέσω των σκέψεων και των ενεργειών μας. Έχουμε τη δύναμη να διαμορφώσουμε άμεσα την ζωή μας.

Ο αριθμός 2 αντιπροσωπεύει την ισορροπία και την αρμονία, αλλά και τη δυαδικότητα, την ικανότητα να είναι περισσότερα από ένα πράγμα την ίδια στιγμή. Συχνά αναφερόμαστε σε μια συναισθηματική σχέση ή μια σχέση που ενισχύει τη ζωή μας εάν έχουμε πίστη σε αυτήν. Ο αριθμός 2 αντιπροσωπεύει επίσης τις έμφυτες δεξιότητες και τις ικανότητές μας και φέρνει το μήνυμα ότι είναι επαρκείς αυτό που έχουμε για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που θέτει η ζωή μας.

Οι αριθμοί 1 και 2 σε συνδυασμό δημιουργούν τον αριθμό 12, γεγονός που αποτελεί ένδειξη ότι βρισκόμαστε στο χείλος μιας νέας εποχής που μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή μας. Μπορούμε να το επιτύχουμε προσαρμόζοντας τη νέα κατάσταση και χρησιμοποιώντας τη δημιουργική μας ενέργεια για να ξεπεράσουμε αυτό που ήδη γνωρίζουμε. Είναι ένα σημάδι ότι είστε σε θετική δόνηση η οποία αυξάνει την πίστη σας να ακολουθήσετε τα όνειρά σας, γνωρίζοντας ότι υποστηρίστε από την ενέργεια - Αγγέλους - του Δημιουργού.

Όταν το 12 τεθεί δίπλα στον αριθμό 2 και στο 20, (δηλαδή το βλέπετε ακόμη πιο συχνά) αυτό το μήνυμα εντείνεται και συνδέεται με τον αριθμό 7 ως 1 + 2 + 2 + 2 = 7

Δείτε τι σημαίνει ο αριθμός 7, γιατί είναι σημαντικό και πως θα μας επηρεάσει...
Οι Αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το 7 ως μυστηριώδη αριθμό και για τις γεωμετρικές του ιδιότητες, επειδή 7 σημεία δεν μπορούν να δημιουργήσουν συμμετρία σε ένα κύκλο. Οι Πυθαγόρειοι θεωρούσαν ακόμα τον αριθμό 7 ως εικόνα και πρότυπο της τάξης και της αρμονίας στη φύση. Για ους Ανατολικούς λαούς οι 7 πλανητικές σφαίρες αντιπροσωπεύονται από τους 7 κρίκους, που φορούν οι γυναίκες στα 7 μέρη του σώματος, που διακοσμούνται (κεφάλι, λαιμό, χέρια, πόδια, αυτιά, μύτη και μέση). Η κινέζικη φιλοσοφία 7 σημεία θεωρεί ως θεμελιώδη (αέρας, νερό, μέταλλο, αιθέρας, φωτιά, ξύλο και γη). Οι νότες του πενταγράμμου 7, οι φθόγγοι της μουσικής 7 (do, re, mi, fa, sol, la, si ), 7 και της βυζαντινής μουσικής (πα, βου, γα, δι, και, ζω, νι), 7 οι καλές τέχνες (ζωγραφική, γλυπτική, αρχιτεκτονική, ποίηση, χορός, μουσική και κινηματογράφος), 7 τα μέταλλα των αλχημιστών ( χρυσός, άργυρος, υδράργυρος, χαλκός, σίδηρος, κασσίτερος, μόλυβδος), 7 τα άστρα στον αστερισμό Πλειάδες, (Αλκυόνη, Μερόπη, Ηλέκτρα, Ταϋγέτη, Κελαινώ, Μαία, Αστερόπη), 7 οι ουρανοί του κόσμου και 7 τα κακά της μοίρας μας!

Στην εκκλησία 7 είναι τα ιερά μυστήρια: Γάμος, Βάπτιση, Χρίσμα, Ευχέλαιο, Μετάληψη, Εξομολόγηση, Ιεροσύνη. 7 είναι τα θαύματα του Χριστού κατά τον Ευαγγελιστή Ιωάννη, 7 οι κύριες αρετές (ταπεινότητα, ευσπλαχνία, αγνότητα, φιλαλληλία, επιείκεια, καλοσύνη, εργατικότητα), 7 τα θανάσιμα αμαρτήματα ((φιλαργυρία, πορνεία, γαστριμαργία, φθόνος, οργή, ακηδία).

Όπως καταλαβαίνετε από τα παραπάνω η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι πολύ σημαντική και θα μας επηρεάσει όλους θετικά, για τις επερχόμενες αλλαγές...

Τι σημαίνει το "οπτικό φαινόμενο" 12:12
  • Πνευματική δυνατότητα
  • Ικανότητα προσαρμογής
  • Αύξηση του ενστίκτου
  • Ισορροπία επιλογών
  • Αύξηση της ενσυναίσθησης
  • Τιμιότητα
  • Θετικότητα
  • Πρόοδος
  • Σχέσεις
  • Μεταμόρφωση 
Πιο συγκεκριμένα για την ενεργειακή πύλη 12/12
Η πύλη 12/12 είναι μια ενεργητική πόρτα μέσω της οποίας έντονα κύματα ενέργειας υψηλότερου κραδασμού εισήχθησαν στην πλανητική συνείδηση ​​για να βοηθήσουν περαιτέρω στην κοινή αφύπνιση του πλανήτη καθώς και των κατοίκων του.

Ο πλανήτης που θέλει να διατηρήσει τον εαυτό του με τον υψηλότερο δυνατό τρόπο έχει μετατοπιστεί σε ένα συμπαντικό χωροχρόνο όπου θα λάβει επιπλέον ενεργειακές συχνότητες που είναι υψηλότερες σε κραδασμό και είναι πιο ικανές να τον βοηθήσουν στη θεραπεία από την κακοποίηση που έχει υποβληθεί κυρίως από τους αρνητικούς ηγέτες και υποστηρικτές τους. Αυτή η διαδικασία δονεί θετικά την καρδιά των αφυπνισμένων ανθρώπων που ενώνονται κάθε φορά για να εξαπλώσουν την αγάπη και τη συμπόνια.

Το άνοιγμα της ενεργειακής πύλης στις 12/12 φέρνει μια τόσο βαθιά ενδοσκόπηση και εσωτερική αναγέννηση όσο και ανανέωση για όλους. Η παλιά πυκνή ενέργεια που ήταν αποδεκτή όταν η γη ήταν αργή και πυκνή δεν είναι πλέον συμβατή με αυτήν τώρα που έχει επιταχύνει και φωτίζει τον συντονισμό της. Επομένως, όλοι όσοι επιθυμούν να αναζητήσουν μαζί με αυτήν τις υψηλότερες δονητικές συχνότητες του φωτισμού πρέπει να κάνουν το καθαριστικό έργο που είναι απαραίτητο για να αυξήσουν τη δική τους δόνηση. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεπεράσετε συμπεριφορές, στάσεις και σχέσεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Αυτό δεν γίνεται από φόβο ή κρίση ή ανωτερότητα αλλά επειδή υπάρχει μια αληθινή επιθυμία της ψυχής μας να φτάσει στην πηγή και να συνδεθεί με τον Δημιουργό - Θεό της .

Αυτή η αυξανόμενη ενέργεια θα γίνει πιο αισθητή στην Πύλη 12:12 στις 12 Ιανουαρίου 2020 και θα τερματιστεί στις 12 Φεβρουάριου 2020 (12:2:2020).

Όσοι θέλουν να επωφεληθούν από την αύξηση της ενέργειας που προέρχεται από την πύλη 12/12 ειδικά στις 12/2/2020, κάθε άτομο που επιθυμεί να αυξήσει τη συχνότητα της δόνησης πρέπει να αρχίσει να εργάζεται για την σύνδεση του με το "Δώρο" του δημιουργού, την νόηση. Πρέπει να καθαρίσουν μέσα τους εκείνα τα σημεία μέσα στον νου τους όπου έχουν αποθηκεύσει κρίσεις, προσβολές, ψυχικά τραύματα, αμφιβολίες και φοβούνται να εγκαταστήσουν στη θέση τους αγάπη, συμπόνια και καλοσύνη.

Πολλοί από σας θα δηλώσετε ότι συνδέεστε με την ενεργειακή πύλη, αλλά δυστυχώς θα παραμένετε ριζωμένοι στους φόβους και τις περιοριστικές σας πεποιθήσεις που εμποδίζουν την πνευματική σας εξέλιξη.

Όταν είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας και να εισέλθετε στις υψηλότερες πνευματικές σφαίρες με την αφύπνιση του Νου, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε όλες τις αρνητικές πτυχές του εαυτού σας που δεν έχουν μεταμορφωθεί ακόμα σε θετικές πτυχές που προσφέρει η συγκεκριμένη Θεϊκή ενέργεια.

Το ερώτημα που πρέπει να υποβάλετε δεν είναι: "Τι κάνω λάθος;" αλλά "Ποια νοοτροπία θα με ωθήσει προς τα εμπρός; Πώς μπορώ να ξεχάσω κάθε αρνητική προσκόλληση που έχω σε αυτή την κατάσταση; Και σε ποια θετική πτυχή αυτής της κατάστασης μπορώ να επικεντρωθώ και να δώσω την προσοχή μου; Κοιτάζοντας λοιπόν αυτό που θα μετατοπίσετε από την ψυχή σας, θα καθαρίσει την αρνητική, στάσιμη ενέργεια που έχει θολώσει το ενεργειακό σας πεδίο και σας ανάγκαζε να επαναλάβετε τα ίδια λάθη.

Ως εκ τούτου, αντί να κάνετε το ίδιο πράγμα ελπίζοντας για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, κοιτάξτε προς την ενεργειακή πηγή και ακολουθήστε την δημιουργική ροή των γεγονότων που έρχονται στην ζωή σας, ώστε να αυξήστε τη δόνηση σας. Επωφεληθείτε από αυτή την έντονη ενέργεια που θα αλλάξει τα μοτίβα της ζωής σας.

Επωφεληθείτε από αυτή την ενέργεια αλλάξτε τις παλιές συνήθειες και τα παλιά πρότυπα συμπεριφοράς που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Μην αφήνετε το παρελθόν να σας λυγίζει και να μετατρέπετε σε βάσανο της ψυχής. Η ενέργεια της πύλης 12:12 είναι περισσότερο από αρκετή για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε προς την αφύπνιση του Νου. 

Η επιλογή είναι δική σας!

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για τις Ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ 

Σταύρος Πλουμιστός 

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, (Life Coach) ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN (Καθοδηγητής Ανθρώπων) έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: 12/2/20 η επόμενη ενεργειακή πύλη - Τι πρέπει να γνωρίζεται
Στ. Πλουμιστός: 12/2/20 η επόμενη ενεργειακή πύλη - Τι πρέπει να γνωρίζεται
Στ. Πλουμιστός: 12/2/20 η επόμενη ενεργειακή πύλη - Τι πρέπει να γνωρίζεται
https://consciousreminder.com/wp-content/uploads/2017/12/1212.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/01/12220.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/01/12220.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content