================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η Δημοτική Σχολή Χορού του Δήμου Βόλου παρουσιάζει το χορευτικό παραμύθι «Ονειροταξιδευτής- Christmas edition».

⍆Η Δημοτική Σχολή Χορού και η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.,.... στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου παρουσιάζουν το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 20:00 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 18:00 το χορευτικό παραμύθι «Ονειροταξιδευτής- Christmas edition».

Πρόκειται για μια χριστουγεννιάτικη παραλλαγή του πρωτότυπου χορευτικού παραμυθιού που δημιούργησε η Διευθύντρια Σπουδών της Δημοτικής Σχολής Χορού, Άντζελα Καλαντζή, και πρωτοπαρουσιάστηκε το 2006 με τίτλο «Ένα ταξίδι στις παρυφές της φαντασίας». Πρωταγωνιστής ήταν τότε ο εντεκάχρονος Στέφανος Δημουλάς, ο οποίος έχει διαγράψει πλέον μια εξαιρετική πορεία ως χορευτής και χορογράφος στο εξωτερικό κάνοντας περήφανη τη σχολή και τη δασκάλα του. Αυτή τη φορά στη χώρα της Φαντασίας θα μας οδηγήσει ένας νέος, πολλά υποσχόμενος, μικρός μαθητής της Δημοτικής Σχολής Χορού, που ήρθε σε επαφή με τον κλασσικό χορό από τον προηγούμενο Μάιο, μαζί με 130 μαθήτριες όλων των τμημάτων κλασικού χορού και τμημάτων του creative dance.

Η σκηνοθεσία και η καλλιτεχνική επιμέλεια ανήκει στην κ. Άντζελα Καλαντζή. Τις χορογραφίες δημιούργησε και δίδαξε η ίδια και οι καθηγήτριες της Δημοτικής Σχολής Χορού, Κασσάνδρα Αλίκη και Κόκκινου Θώμη.

Η Δημοτική σχολή χορού με πάνω από 37 παραγωγές και πολλές άλλες συμμετοχές σε πολιτιστικά δρώμενα της πόλης τα τελευταία χρόνια, καλεί όλους τους φίλους του χορού για να αποχαιρετήσουμε το 2019 με χορό και φαντασία.

Η είσοδος είναι 2 €. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. επικοινωνήστε με τη Διεύθυνση Πολιτισμού τηλ,24210 82870, www.doepap.gr , FB: «Τέχνες στο Βόλο» & «ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βόλου» .
Η Δημοτική Σχολή Χορού του Δήμου Βόλου παρουσιάζει το χορευτικό παραμύθι «Ονειροταξιδευτής- Christmas edition». Reviewed by PLOUMISTOS on 2:58 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.