================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η επιβεβαίωση της διαίσθησης του Στ. Πλουμιστού: Τα γεγονότα δείχνουν τι έρχεται...

⍆Οι νέες επιβεβαιώσεις των διαισθητικών προβλέψεων του Στ. Πλουμιστού είναι...
σημάδια ότι "η προδιαγραφή είναι σε εξέλιξη" και δείχνουν ότι τα γεγονότα που περιγράφει για το 2020 έχουν πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθούν.

Δυστυχώς οι περισσότεροι αγνοείται τα σημάδια που συμβαίνουν γύρω σας ζώντας μόνο το προφανές… δηλαδή αυτό που συμβαίνει σε μια στιγμή τώρα… και αγνοείται το σημάδι που σας δείχνει τι πιθανόν πρόκειται να σας συμβεί. Οι περισσότεροι δηλαδή εγκλωβίζεστε στη αναζήτηση λύσης του προφανές (στο οποίο σίγουρα πρέπει να δώσετε λύση) και κατόπιν δεν ασχολείστε με το γιατί σας ήρθε το προφανές γεγονός…!!

Η πληθώρα των αλλαγών σε όλα τα επίπεδα θα είναι καταιγιστική και ο σκοπός της είναι να δώσει την ευκαιρία σε όλους μας να επιλέξουμε, καθώς βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολύ σημαντική διασταύρωση: Θα μείνουμε στην αναζήτηση της πληρότητας μέσα από την ύλη (εγκλωβισμός της ψυχής στον σκοταδισμό), η θα ζήσουμε χρησιμοποιώντας το δώρο του δημιουργού την νόηση μας μέσα από την πνευματική αφύπνιση (Δύναμη Φωτός).

Ειλικρινά θα είναι μια δοκιμασία που θα μας φέρει στα όρια μας, ώστε να αναγκαστούμε θέλουμε δεν θέλουμε να επιλέξουμε μια από τις δυο επιλογές.
Πιο συγκεκριμένα η πρόβλεψη με τον τίτλο: Η διαισθητική πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για τα επερχόμενα..: Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2019 (δείτε την συνολική πρόβλεψη ΕΔΩ) και δημοσιεύτηκε 25 Σεπτεμβρίου 2019 και αναφέρει μεταξύ άλλων τις εξής προβλέψεις:

Η πρόβλεψη
11. Θα ανακοινωθεί η μελέτη για νέο επαναστατικό φάρμακο που αφορά ανίατη ασθένεια ή τους νευρώνες του εγκεφάλου.

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ στις 16 Δεκεμβρίου, 2019 με το άρθρο με τίτλο: Λευχαιμία θεραπεία: Νέα επαναστατική θεραπεία κατά της Μυελογενούς Λευχαιμίας (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ)
=================


Η πρόβλεψη
12. Έρχεται το μεγαλύτερο φεγγάρι των τελευταίων ετών και θα δημιουργησει εντάσεις. Τα νεύρα όλων εκείνες τις ημέρες στο κόκκινο. Εκείνο το βράδυ οι μαύρες τελετές θα ζαλίσουν τον κόσμο

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ στις 12 Δεκεμβρίου, 2019 με το άρθρο με τίτλο: «Παγωμένη Πανσέληνος»: Απόψε η τελευταία πανσέληνος της δεκαετίας (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ)
=================

Η πρόβλεψη
15. Έρχεται σκάνδαλο σε μοναστήρι, η αφορά κόντρα για τον έλεγχο εκκλησιαστικής περιουσίας, η τους μοναχούς που βρίσκονται στην Ιερουσαλήμ.

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ στις 5 Δεκεμβρίου, 2019 με το άρθρο με τίτλο: Ανοίγει ξανά ο φάκελος της εκκλησιαστικής περιουσίας (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ)
=================


Η πρόβλεψη
16. Πολύς λόγος για τα "Μαύρα Χριστούγεννα". Πρόκειται για ανθρωπινό κατασκεύασμα - αδελφότητα - και για την συγκέντρωση χρημάτων.  

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ στις 13 Δεκεμβρίου, 2019 με το άρθρο με τίτλο: Τον Δεκέμβριο έρχονται τα "Μαύρα Χριστούγεννα" (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ)
=================


Η πρόβλεψη
18. Τεχνολογική ανακάλυψη φέρνει τα πάνω κάτω στις επικοινωνίες, ενώ ανακοινώνεται η κατασκευή ενός υπερανθεκτικού υλικού.

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ στις 13 Δεκεμβρίου, 2019 με το άρθρο με τίτλο: Παρουσιάστηκαν τα Υπερανθεκτικά χρώματα για ξενοδοχειακές κατασκευές (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ)
=================

Η πρόβλεψη
19. Τρομολαγνεία για το τέλος του κόσμου θα εμφανιστεί... ότι οι πόλοι θα περιστραφούν και ο κόσμος όπως τον ξέρουμε θα τελειώσει και ένας νέος θα γεννηθεί στη θέση του. 


Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ στις 17 Δεκεμβρίου, 2019 με το άρθρο με τίτλο:"Στις 28 Δεκεμβρίου 2019 έρχεται το τέλος του κόσμου που ξέραμε.."  (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ)
=================

Η πρόβλεψη
23. Υπερεκτίμηση μια μεγάλης γης αποτελεί η αφορμή για τον καβγά κρατών. Αναπόφευκτη ένταση με απειλές οι οποίες δημιουργούν κλίμα φόβου αλλά όλα είναι στα λόγια αργούν ακόμη οι πράξεις....


Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ στις 9 & 15 Δεκεμβρίου, 2019 με το άρθρο με τίτλο:"Απειλές Ερντογάν: Η Ελλάδα θα πληρώσει διεθνώς το τίμημα για τις πράξεις της"  (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ & ΕΔΩ)

=================
Οι νέες επιβεβαιώσεις των διαισθητικών προβλέψεων του Στ. Πλουμιστού είναι σημάδια ότι "η προδιαγραφή είναι σε εξέλιξη" και δείχνουν ότι τα γεγονότα που περιγράφει για το 2020 έχουν πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθούν.
Τα γεγονότα δείχνουν τι έρχεται... 
Διαβάστε την πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για το 2020: Τι θα συμβεί στην Ελλάδα και τον κόσμο - Τι έρχεται το 2ο εξάμηνο της νέας χρονιάς; ΕΔΩ

Διαβάστε περισσοτερες προβλέψεις ΕΔΩ ή μελετήστε την αξιοπιστία των προβλέψεων ΕΔΩ

Η επιβεβαίωση της διαίσθησης του Στ. Πλουμιστού: Τα γεγονότα δείχνουν τι έρχεται... Reviewed by PLOUMISTOS on 12:12 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.